Vorige | Volgende

Bestevaerstraat 29 II 1056HG Amsterdam, Trompbuurt

Bouwjaar
1922
Woonoppervlakte
94 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

FIRST COME, FIRST SERVED!
Wij verzoeken u om de aanvraag voor een bezichtiging te doen via Funda. Telefonische aanvragen nemen wij op dit moment niet in behandeling. Voor vragen over de woning, staan wij u uiteraard telefonisch te woord.

*English version below*

PUUR* WONEN!
EEN HEERLIJK EN LICHT 3-KAMERAPPARTEMENT OP EIGEN GROND (ca. 79 M2) OP DE TWEEDE VERDIEPING MET BALKON IN DE GEZELLIGE BAARSJES. TEVENS OP DE VIERDE VERDIEPING NOG EEN EXTRA RUIMTE AANWEZIG (15 M2) MET DOUCHE, TOILET EN WASTAFEL.

Altijd al willen wonen in de bruisende Baarsjes? Wij bieden dit fijne appartement van ca. 79 m2 aan. Het appartement is voorzien van een ruim balkon met heerlijke middag en avond zon, twee slaapkamers, open keuken en een grote badkamer. Kortom, een licht en ruim appartement met buitenruimte dat om de hoek ligt van gezellige cafés, restaurants, winkels en parken. De ruimte boven staat kadastraal te boek als berging, maar kan op veel manieren in gebruik worden genomen.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree, trappenhuis naar de tweede verdieping. U komt binnen in de hal die toegang biedt tot alle vertrekken van het appartement. De lichte en sfeervolle woonkamer bevindt zich aan de voorzijde en aan de achterzijde zit de open woonkeuken die van alle gemakken is voorzien. De dubbele openslaande deuren geven toegang tot het balkon welke op het westen gelegen is.
Er is een ruime slaapkamer aan de voorzijde gesitueerd en een slaapkamer aan de achterzijde. De badkamer is v.v. ligbad, toilet en wastafel en is in het midden van het appartement gesitueerd.
De bijbehorende zolderberging is omgebouwd tot volwaardige hobbykamer met een badkamer die is voorzien van douche en toilet. Tevens is er een wastafel aanwezig.

Omgeving:
Het appartement ligt enkele minuten van de Ring A-10, het Erasmus-, Westerpark en de gezellige Jordaan met een diversiteit aan winkels, cafés en restaurants als Stach, de Hallen, Rein City Spa en Bar Spek. Op de Admiraal de Ruijterweg zelf, maar ook de Bos en Lommerweg en de Jan Evertsenstraat zijn diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen. De woning heeft een uitstekende ligging ten opzichte van de uitvalswegen. Met enkele minuten bent u met de auto op de Ring (west). Ook het openbaar vervoer biedt u alle gemak. Op loopafstand treft u buslijnen 21, 80, 82, 280, 352 en tram 12 en 14. Metro en Station Sloterdijk liggen op een paar minuutjes fietsen.

Bijzonderheden:
* Eigen grond;
* Balkon op het Westen;
* 2 slaapkamers;
* Woonoppervlakte 79m2 tweede verdieping;
* Berging 15m2 op de vierde verdieping;
* Gezonde en actieve VvE;
* Servicekosten € 125,- per maand;
* Ideale ligging;
* Oplevering in overleg.

***********************************************************

FIRST COME, FIRST SERVED!
We ask you to request a viewing via Funda. At this moment we do not take telephone requests. For questions about the property, we are of course available by phone.

PUUR* WONEN!
A lovely and bright 3-room apartment on private property (approx. 79 m2) on the second floor with balcony in the cozy ‘Baarsjes’. ALSO ON THE FOURTH FLOOR AN ADDITIONAL ROOM AVAILABLE (15 M2) WITH SHOWER, TOILET AND SINK.

Always wanted to live in the dynamic neighborhood ‘Baarsjes’? We offer you this nice apartment of approx 79 m2. The apartment has a spacious balcony with lovely afternoon and evening sun, two bedrooms, a fully equipped kitchen and a large bathroom. In short, a bright and spacious apartment with outdoor space, around the corner from cafes, restaurants, stores and parks. The space upstairs is registered as storage but can be used in many ways.

Layout:
Communal entrance, staircase to the second floor. You enter the hallway which provides access to all rooms of the apartment. The bright and cozy living room is located at the front and at the rear is the open kitchen with all amenities. The double doors give access to the balcony which is located on the west.
There is a spacious bedroom at the front and a bedroom at the rear. The bathroom is equipped with a bath, toilet and a sink and is located in the middle of the apartment.
The corresponding attic storage room has been converted into a full hobby room with a bathroom that is equipped with a shower, toilet and also a sink.

Surroundings:
The apartment is located a few minutes from the Ring A-10, the Erasmus, Westerpark and the cozy Jordaan with a variety of stores, cafes and restaurants such as Stach, de Hallen, Rein City Spa and Bar Spek. On the Admiraal de Ruijterweg itself, but also the Bos and Lommerweg and Jan Evertsenstraat are several stores for daily needs. The house has an excellent location in relation to the roads. With a few minutes you are on the Ring (west) by car. Also the public transport offers you all the convenience. Within walking distance you will find bus lines 21, 80, 82, 280, 352 and streetcar 12 and 14. Metro and Sloterdijk Station are a few minutes away by bike.

Details:
* Freehold land;
* Balcony facing West;
* 2 bedrooms;
* Studio apartment of approx. 79m2, on the second floor;
* Storage room 15m2 on the fourth floor;
* Healthy and active community association;
* Service costs € 125, - per month;
* Ideal location;
* Delivery in consultation.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-03-20
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1922

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
94 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Geuzenbuurt

Geuzenbuurt De Geuzenbuurt ligt in Amsterdam-West tussen de Jan Evertsenstraat, de Admiralengracht, de Jan van Galenstraat, de Kostverlorenkade en het Westelijk Marktkanaal. De buurt werd vroeger de Does-, Tromp- en Geuzenbuurt genoemd en ligt middenin wat in de volksmond ook wel De Krommert wordt genoemd. De Jan Eef: een levendige straat De Geuzenbuurt, met de drukke en levendige ‘Jan Eef ‘ als middelpunt, is een mix aan (exotische) eettentjes, bars, restaurants en cafés. Maar ook andere middenstand en ondernemingen zijn niet weg te denken. Van opticiens, tot tatoeagezaken en schoenmakers, je kunt het zo gek niet bedenken, je vindt het op De Jan Eef. Veel jongeren in de Geuzenbuurt De Geuzenbuurt heeft ongeveer 7000 inwoners en 3665 eengezinswoningen. Veel van de woningen, die voornamelijk particulier bezit zijn, zijn de afgelopen jaren onder handen genomen en daardoor in goede staat. Uiteraard worden de huizen niet altijd bewoond door gezinnen, maar ook vaak gedeeld door studenten en andere woningdelers. Het grootste gedeelte van de inwoners van de Geuzenbuurt is tussen de 23 en 39 jaar oud. Daarnaast zijn er veel kleine kinderen. Hierdoor heeft de wijk niet alleen een gevarieerd aanbod aan horeca en winkels, maar ook een leuke mix aan bewoners. Een nadeel hiervan is dat bewoners vinden dat de cohesie in de buurt wat omhoog zou kunnen. De Krommert De Geuzenbuurt ligt in het deel van Amsterdam dat ook wel de Krommert wordt genoemd – genoemd naar de Krommert, een voormalige watergang tussen de Admiralengracht en de Kostverlorenvaart, waar ook de Krommertstraat naar vernoemd is. Op de plek van de Willem de Zwijgerlaan vervolgde vroeger de Kostverlorenvaart zijn weg, maar werd in de jaren twintig gedempt. Daarvan overgebleven is de vrij toegankelijke binnentuin in de Geuzenbuurt. Deze bevindt zich op de open ruimte tussen de huizen van de Admiraal de Ruijterweg en de Maarten Harpertszoon Trompstraat.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder