Vorige | Volgende

Bestevaerstraat 31 HS 1056HG Amsterdam, Trompbuurt

Vraagprijs € 920.000 

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
150 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

Charmant en extra breed dubbel benedenhuis van 150 m2 met een waanzinnige tuin van 110 m2 op het zuidwesten! De woning is verdeeld over de begane grond en het souterrain en beschikt over een zeer ruime doorzon woon/eetkamer met open keuken en maar liefst vier slaapkamers, alle met goede daglichttoetreding.

INDELING
Eigen entree aan de straatzijde. Hal met separate WC en fonteintje. Zeer ruime doorzon woon/eetkamer met aan de achterzijde de open keuken. De luxe keuken met eiland is voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur. Middels de openslaande deuren heeft u toegang tot de veranda en waanzinnige tuin op het zuidwesten. In deze fraai aangelegde tuin kunt u de gehele dag in alle rust van de zon genieten.
Aan de voorzijde is de eerste slaapkamer/werkkamer. Vaste trap in de hal naar het souterrain met een stahoogte van 2.10 m. Op deze verdieping bevinden zich drie royale slaapkamers, alle met daglicht en directe lucht toetreding. De moderne badkamer is voorzien van dubbele wastafel, inloopdouche en ligbad. Tevens op deze verdieping een tweede separate WC met fonteintje en een praktische berging met aansluiting voor de wasmachine en droger.

VVE
Kleine gezonde actieve VVE bestaande uit 4 leden. De servicekosten bedragen € 166,- per maand.

GROND
Volle eigendom. Het appartementsrecht is gelegen op eigen grond (dus geen erfpacht!).

BIJZONDERHEDEN
Extra breed dubbel benedenhuis van 150 m2.
Waanzinnig tuin van 110 m2 op het zuidwesten.
Vier slaapkamers.
In 2009 volledig gerenoveerd.
Nieuwe kelderbak met vloerverwarming (2011).
Gevel gereinigd en geďmpregneerd (2014).
Mechanische ventilatie.
Eigen grond.

OMGEVING
Het appartement ligt op een top locatie in een rustige straat in stadsdeel De Baarsjes op de grens met Oud-West. Om de hoek van de straat is een diversiteit aan winkels te vinden zoals de Albert Heijn, het Kruidvat en de Blokker. Maar ook de welbekende Hallen, het Erasmuspark en gezellige horecagelegenheden en koffiespots liggen op ene steenworp afstand. Om een paar voorbeelden te noemen; Bagels en Beans, Local Hero, café Thuys, Bar Baarsch, Edel en Bar Spek.
Het appartement is goed bereikbaar met de auto via de ringweg A-10 en met het openbaar vervoer (o.a. tramlijn 13,19 en bus 18) in 10 minuten sta je op de Dam (tram direct naar Centraal Station en Sloterdijk).

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Indien van toepassing gaat reeds betaalde overdrachtsbelasting retour naar verkoper.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u voor een bezichtiging!

ENGLISH VERSION BELOW
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Charming and extra wide double ground floor apartment of 150 m2 with an amazing garden of 110 m2 on the southwest! The house is spread over the ground floor and the basement and has a very spacious living / dining room with open kitchen and no fewer than four bedrooms, all with good daylight.

LAYOUT
Private entrance on the street side. Hall with separate toilet and fountain. Very spacious living / dining room with the open kitchen at the rear. The luxury kitchen with island is equipped with all desired built-in appliances. Through the patio doors you have access to the veranda and amazing garden on the southwest. In this beautifully landscaped garden you can enjoy the sun all day long.
At the front is the first bedroom / study. Fixed staircase in the hall to the basement with a headroom of 2.10 m. On this floor there are three spacious bedrooms, all with daylight and direct air access. The modern bathroom has a double sink, walk-in shower and bath. Also on this floor a second separate toilet with sink and a practical storage room with connection for the washing machine and dryer.

ASSOCIATION OF OWNERS
Small healthy active association of owners consisting of 4 members. The service costs are € 166 per month.

GROUND
Full ownership. The apartment right is located on private land (so no leasehold!).

PARTICULARITIES
Extra wide double lower house of 150 m2.
Insane garden of 110 m2 on the southwest.
Four bedrooms.
Completely renovated in 2009.
New basement with underfloor heating (2011).
Facade cleaned and impregnated (2014).
Mechanical ventilation.
Own ground.

SURROUNDINGS
The apartment is in a top location in a quiet street in the De Baarsjes district on the border with Oud-West. Around the corner is a variety of shops such as Albert Heijn, Kruidvat and Blokker. But the well-known Hallen, the Erasmus Park and cozy catering establishments and coffee spots are just a stone's throw away. To name a few examples; Bagels and Beans, Local Hero, café Thuys, Bar Baarsch, Edel and Bar Spek.
The apartment is easily accessible by car via the A-10 ring road and by public transport (including tram lines 13,19 and bus 18) you can be on the Dam in 10 minutes (tram directly to Central Station and Sloterdijk).

GENERAL
All information contained in this offer has been compiled by us with great care. However, we do not accept any liability with regard to this information, nor can any rights be derived from the information mentioned. If applicable, transfer tax already paid will be returned to the seller.

We are happy to make an appointment with you for a viewing!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-05-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
150 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Geuzenbuurt

Geuzenbuurt De Geuzenbuurt ligt in Amsterdam-West tussen de Jan Evertsenstraat, de Admiralengracht, de Jan van Galenstraat, de Kostverlorenkade en het Westelijk Marktkanaal. De buurt werd vroeger de Does-, Tromp- en Geuzenbuurt genoemd en ligt middenin wat in de volksmond ook wel De Krommert wordt genoemd. De Jan Eef: een levendige straat De Geuzenbuurt, met de drukke en levendige ‘Jan Eef ‘ als middelpunt, is een mix aan (exotische) eettentjes, bars, restaurants en cafés. Maar ook andere middenstand en ondernemingen zijn niet weg te denken. Van opticiens, tot tatoeagezaken en schoenmakers, je kunt het zo gek niet bedenken, je vindt het op De Jan Eef. Veel jongeren in de Geuzenbuurt De Geuzenbuurt heeft ongeveer 7000 inwoners en 3665 eengezinswoningen. Veel van de woningen, die voornamelijk particulier bezit zijn, zijn de afgelopen jaren onder handen genomen en daardoor in goede staat. Uiteraard worden de huizen niet altijd bewoond door gezinnen, maar ook vaak gedeeld door studenten en andere woningdelers. Het grootste gedeelte van de inwoners van de Geuzenbuurt is tussen de 23 en 39 jaar oud. Daarnaast zijn er veel kleine kinderen. Hierdoor heeft de wijk niet alleen een gevarieerd aanbod aan horeca en winkels, maar ook een leuke mix aan bewoners. Een nadeel hiervan is dat bewoners vinden dat de cohesie in de buurt wat omhoog zou kunnen. De Krommert De Geuzenbuurt ligt in het deel van Amsterdam dat ook wel de Krommert wordt genoemd – genoemd naar de Krommert, een voormalige watergang tussen de Admiralengracht en de Kostverlorenvaart, waar ook de Krommertstraat naar vernoemd is. Op de plek van de Willem de Zwijgerlaan vervolgde vroeger de Kostverlorenvaart zijn weg, maar werd in de jaren twintig gedempt. Daarvan overgebleven is de vrij toegankelijke binnentuin in de Geuzenbuurt. Deze bevindt zich op de open ruimte tussen de huizen van de Admiraal de Ruijterweg en de Maarten Harpertszoon Trompstraat.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder