Vorige | Volgende

Bestevaerstraat 68 3 1056HR Amsterdam, Landlust Zuid

Bouwjaar
1924
Woonoppervlakte
56 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Een leuk startersappartement van 56 m≤ op eigen grond en op korte afstand van de grachtengordel van Amsterdam!

** English, see below **

Aan de Bestev‚erstraat 68-3 mogen wij dit fijne 3-kamer appartement aan u aanbieden. De ligging is ideaal: om de hoek van de Jan van Galenstraat in de Bos & Lommer buurt in stadsdeel West. Aan de Jan van Galenstraat vindt u diverse buurtwinkels, de supermarkt en diverse eet- en drinkgelegenheden. Op loopafstand bevinden zich haltes van het openbaar vervoer (Admiraal de Ruijterweg/Jan van Galenstraat) en met een directe verbinding naar zowel Amsterdam CS als Sloterdijk. Met de auto bent u binnen vijf minuten op de ring A-10. In alle opzichten een toplocatie!

Het appartement is gelegen op de derde verdieping en kijkt vrij uit over de binnentuin. De lichte woonkamer is aangrenzend aan de open keuken en het inpandige balkon. Aan de voorzijde van de woning zijn 2 slaapkamers gelegen. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet.

In het kort:
- Woonoppervlak ca.: 56 m≤
- Gelegen op eigen grond
- Inhoud ca.: 185 m≥
- Inpandig balkon 6 m≤ (let op: opgenomen in het woonoppervlak)
- Servicekosten: 103,85 euro (beheer MVGM)
- Bouwjaar: 1924
- Elektra: 5 groepen 1 aardlekschakelaar
- CV-ketel (eigendom): Remeha HR, bouwjaar 2015, onderhoud 2020
- Energielabel: F(definitief energielabel)
- Isolatie: dakisolatie en gedeeltelijk isolerende beglazing
- Ligging balkon: oosten
- Inpandige berging in het souterrain
- Erasmuspark en de Geuzenkade op loopafstand
- Betaald parkeren of met vergunning
- Aanvaarding in overleg

** English **

A nice starter apartment of 56 m≤ on private land and a short distance from the canals of Amsterdam!

At Bestev‚erstraat 68-3 we can offer you this nice 3-room apartment. The apartment is ideally situated next to the Jan van Galenstraat in the Bos & Lommer area in the West district. On the Jan van Galenstraat you will find several local shops, the supermarket and a variety of food and beverage establishments. Public transport is within walking distance (Admiraal de Ruijterweg / Jan van Galenstraat) and with a direct connection to both Amsterdam CS and Sloterdijk. It takes you 5 minutes to get to the ring A-10 by car. A perfect location in every way!

The apartment is located on the third floor and overlooks the courtyard garden. The bright living room is next to the open kitchen and the indoor balcony. The apartment has 2 bedrooms located at the frontside. The bathroom has a shower, sink and toilet.

In brief:
- Living area approx .: 56 m≤
- Located on private land
- Capacity approx .: 185 m≥
- Indoor balcony 6 m≤ (note: included in the living area)
- Service costs: 103.85 euros (MVGM management)
- Year of construction: 1924
- Electricity: 5 circuits 1 circuit breaker
- Central heating system (owned): Remeha HR, year 2015, maintenance 2020
- Energy label: F (final energy label)
- Insulation: roof insulation and partly insulating glazing
- Balcony position: east
- Indoor storage in the basement
- Erasmus Park and the Geuzenkade within walking distance
- Toll parking or with a permit
- Acceptance in consultation
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-06-2020
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1924

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
56 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variŽren van roti tot pizza en van dŲner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder