Vorige | Volgende

Bestevaerstraat 76 - II 1056HR Amsterdam, Landlust Zuid

Vraagprijs € 285.000 k.k.

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
49 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

***wegens het coronavirus bezichtigen wij momenteel alleen 1 op 1***

In de Bestevaerstraat komt deze voormalig sociale huurwoning van 49 m˛ met 2 slaapkamers en een berging in de kelder nu vrij voor de verkoop.

De woning is ideaal ingedeeld met op dit moment 1 slaapkamer aan de voorzijde en een 2e ruimte waar ideaal gezien een ruime 2e slaapkamer gemaakt kan worden. De keuken is verbonden aan de woonkamer en is nog geheel naar eigen smaak af te werken en in te delen.
De badkamer is simpel en is voorzien van een douche, wastafel en toilet. In de kelder is een berging wat erg fijn is om wat spullen in op te slaan.

VvE & Erfpacht
De Vereniging van Eigenaars bestaat uit de woning aan de Bestevaerstraat 76 en 78 & Bloys van Treslongstraat 53 t/m 61 in Amsterdam. Deze wordt professioneel beheerd door Ymere VvE beheer en de servicekosten bedragen € 78,48 maand. Er is een meerjarenonderhoudsbegroting opgesteld en de erfpachtcanon is afgekocht tot 1 december 2060.

Buurt
Er komen steeds meer leuke buurttentjes in Bos en Lommer waarvan Restaurant Van de Buurt, Spaghetteria, Selma's en Day Made goede voorbeelden zijn. Voor groen is er het Erasmuspark is dichtbij en voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht op de Jan van Galenstraat en het Hugo de Grootplein. Het Food Center wordt de komende jaren getransformeerd in een hoogwaardig woon gebied; het Marktkwartier. De Monumentale Markthal wordt opgeknapt en belooft een fijne plek te worden!

Bus 18 en tram 19 hebben een halte om de hoek en wat betreft parkeren valt de straat onder vergunning gebied West 3.1 voor het aanvragen van een vergunning of de meest actuele wachttijd verwijzen wij u naar de website van de Gemeente Amsterdam.

Kenmerken:
- Berging in de kelder van ca. 7 m2
- Meetrapport conform NEN2580
- Professioneel beheerde VvE
- Servicekosten € 78,48 per maand
- Erfpachtcanon afgekocht tot 1 december 2060
- Anti-speculatiebeding van 3 jaar & ouderdomsclausule
- Alleen zelfbewoning of koop voor kinderen
- Projectnotaris Lubbers & Dijk

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-06-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
49 m²
Externe bergruimte
7 m²
Inhoud
154 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder