Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bethanienstraat 43 - III 1012BZ Amsterdam, Burgwallen Oost

Vraagprijs € 520.000 k.k.

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Intern op te knappen appartement met een bruto woonoppervlakte van ca. 117 m2 op de bovenste twee verdiepingen van een monumentaal pand op een schitterende locatie aan de gracht nabij de Nieuwmarkt.

Indeling:
Entree op de tweede verdieping; Meterkast; Trap naar 3e verdieping.
De trap komt aan de achterzijde van de verdieping omhoog vandaar dat er drie ramen aan de gracht zijn. Doordat het een hoekappartement betreft is er bij de zijgevels ook lichttoetreding. De verdieping is vrij indeelbaar.
De vierde en tevens kapverdieping heeft ook van 3 kanten lichtinval.

Ligging:
Het appartement is gelegen in de oude stad, op de hoek van de BethaniŽnstraat en de Kloveniersburgwal. Het heeft prachtig uitzicht op het Trippenhuis. De Nieuwmarkt met gezelligheid, metro, station zin allen op loopafstand.

Bijzonderheden:
Rijksmonument.
Nieuwe fundering.
Eigen grond.
Vrij indeelbaar.

Vereniging van Eigenaren:
Het betreft Vereniging van Eigenaars van 4 leden die nog slapend is maar waar nieuw leven in geblazen wordt. De VVE heeft het onderhoud aan de buitenzijde en trappenhuis immer goed uitgevoerd.

Aantal m2:
Conform de NEN-meting is het gebruiksoppervlak 80 m2.

Parkeren:
Parkeren is mogelijk op de openbare weg met vergunning dan wel betaald parkeren. Op dit moment is er volgens de gemeente een wachttijd voor een parkeervergunning van 4 maanden.

Object:
het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de derde verdieping en de zolderverdieping van het gebouw, met een eigen trapopgang vanaf de tweede verdieping van het gebouw, plaatselijk bekend te 1012 BZ Amsterdam als BethaniŽnstraat 43-3, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie G, complexaanduiding 9388-A, appartementsindex 6 uitmakend het 118/328ste aandeel in de gemeenschap.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 50 p/m
Aanmeldingsdatum
20-04-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80 m²
Inhoud
260 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Burgwallen-Oude Zijde

Het postcodegebied 1012 omvat het alleroudste deel van Amsterdam. Het ligt tussen de Singel in het westen, Geldersekade en Kloveniersburgwal in het oosten, de Prins Hendrikkade in het noorden en de Amstel in het zuiden. Het is een levendig gebied. De Wallen zijn internationaal bekend en populair bij toeristen. Met het project 1012 gaat de gemeente Amsterdam actief criminaliteit en verloedering tegen in dit hart van de stad. Samen met bewoners, ondernemers en investeerders versterkt de gemeente het unieke karakter van dit gebied ťn zijn economische waarde.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder