Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Beukenplein 10 II 1091KG Amsterdam, Oosterparkbuurt Zuidwest

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
49 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Te koop een op de tweede verdieping gelegen 3-kamer appartement (ca 49m) met balkon en berging aan het Beukenplein 10 (eigen grond!)

Geweldige locatie in de Oosterparkbuurt met allerhande restaurants, cafs en winkels op loopafstand en op 5 minuten fietsen van het winkelcentrum Oostpoort en de Linnaeusstraat/Middenweg.

Recreren, wandelen en/of sporten kan men in het om de hoek gelegen Oosterpark, maar ook Park Frankendael, Hortus Botanicus en Artis zijn nabijgelegen.

Indeling
Gemeenschappelijke entree op de begane grond. Eigen entree op tweede verdieping met royale hal en meterkast. Vanuit de hal zijn de badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche, een ruime (slaap-)kamer aan de achterzijde, dichte keuken en woon-/eetkamer toegankelijk. Vanuit de woonkamer is een tweede (slaap-)kamer te bereiken. Deze (slaap-)kamer is tevens rechtstreeks vanuit de gemeenschappelijke overloop toegankelijk. Zowel de (slaap-)kamer aan de achterzijde als keuken hebben toegang tot het op het zuid/westen gesitueerde balkon waarvan men ook uitzicht heeft op een binnentuin.
Op de zolderverdieping bevindt zich een lattenberging (ca 3m).

Het appartement is aan zowel de voor- als achterzijde voorzien van dubbele beglazing, dit met uitzondering van enkele bovenlichten.

Vereniging van Eigenaars
De Vereniging van Eigenaars Beukenplein 10 bestaat uit 5 appartementsrechten. Het beheer wordt door een externe VvE-beheerder gevoerd. De servicekosten bedragen 175,= per maand inclusief een voorschot stookkosten.
Het pand is in 1973 gesplitst in appartementsrechten.

Bereikbaarheid
Het appartement is goed bereikbaar met het openbaar- en eigen vervoer. Op een steenworp afstand treft u diverse tram- en bushalten. Zowel station Muiderpoort, metrostation Wibautstraat als het Amstel Station zijn met circa 5 minuten fietsen te bereiken. Ook ten opzichte van de ringweg A-10 (S113) is het appartement gunstig gesitueerd.

Parkeren
Betaald parkeren of middels het vergunningsstelsel. Volgens informatie van de gemeente Amsterdam geldt per 26 oktober 2020 geen wachtlijst voor Oost-1. Voor een laatste update verwijzen wij graag naar de website van de Gemeente Amsterdam.

Eigendomssituatie
Pand is gelegen op eigen grond.

Omschrijving registergoed:
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning op de tweede verdieping van het perceel Beukenplein 10 te Amsterdam, bestaande uit drie kamers, toilet, douche, keuken en waranda, alsmede berging op de vierde verdieping, plaatselijk bekend Beukenplein 10-II. Kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie S, complexaanduiding 8188-A-3, uitmakende het zeventien/eenentachtigste (17/81e) gedeelte in de gemeenschap.

Bijzonderheden:
- eigen grond (dus geen erfpacht!)
- heerlijk balkon met middag-/avondzon
- centrale verwarming: blokverwarming en warm water: geiser
- lattenberging op de zolderverdieping


Gebruiksopp. wonen 49,0 m (BVO 54,0 m)
Gebruiksopp. overige inpandige ruimte 0,0 m
Gebruiksopp. gebouw gebonden buitenruimten 5,3 m
Gebruiksopp. externe berging 2,6m


DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-11-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
tussenverdieping
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
49 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oosterparkbuurt

De Oosterparkbuurt maakt deel uit van de 19e-eeuwse gordel en heeft een belangrijke groenvoorziening: het Oosterpark. Het ruimtelijke patroon met lange van oost naar west lopende straten is onderbroken door pleinen die aantrekkelijk zijn ingericht. Langs de Wibautstraat staan grote gebouwen voor kantoren en voor voortgezet en hoger onderwijs. De laatste jaren hebben ook veel nieuwe horecavoorzieningen hier hun intrek genomen, zoals het Volkshotel in het voormalige Volkskrantgebouw en The Student Hotel aan de overkant. Verder is het OLVG-ziekenhuis en het Koninklijk Instituut voor de Tropen nog altijd sterk beeldbepalend.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder