Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Beukenplein 57 1092BB Amsterdam, Oosterparkbuurt Zuidoost

Bouwjaar
1997
Woonoppervlakte
89 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Heerlijk lichte en ruime 4-kamer maisonnette (89m2), gelegen op de 3e en 4e verdieping met een zonnig balkon (5,4m2), gemeenschappelijk dakterras, -fietsenstalling en eigen berging op de begane grond. Gelegen in stadsdeel Oost om de hoek bij het Oosterpark en diverse winkels en horeca-gelegenheden.

Indeling:
Entree met lift, 3e verdieping: entree, hal met toilet en trapkast, lichte woonkamer met houten vloer, open keuken met diverse apparatuur, trap naar de 4e verdieping: overloop, 2 slaapkamers aan de voorzijde, beide met toegang tot het balkon (Westen), grote slaapkamer aan de achterzijde, badkamer met ligbad met douchefunctie, wastafel en 2e toilet, wasmachine ruimte en een cv-kast.
Groot gemeenschappelijk dakterras op de 1e verdieping, gemeenschappelijke fietsenstalling en een eigen berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Goede VvE: De Gouden Band
- Interne administratie
- Servicekosten: euro 163,98 p.m.
- Afgekochte erfpacht tot 2045
- Oplevering in overleg (voorkeur 1 mei 2021)
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-12-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Maisonnette
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
89 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oosterparkbuurt

De Oosterparkbuurt maakt deel uit van de 19e-eeuwse gordel en heeft een belangrijke groenvoorziening: het Oosterpark. Het ruimtelijke patroon met lange van oost naar west lopende straten is onderbroken door pleinen die aantrekkelijk zijn ingericht. Langs de Wibautstraat staan grote gebouwen voor kantoren en voor voortgezet en hoger onderwijs. De laatste jaren hebben ook veel nieuwe horecavoorzieningen hier hun intrek genomen, zoals het Volkshotel in het voormalige Volkskrantgebouw en The Student Hotel aan de overkant. Verder is het OLVG-ziekenhuis en het Koninklijk Instituut voor de Tropen nog altijd sterk beeldbepalend.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder