Vorige | Volgende

Beulingstraat 21 - BG 1017BA Amsterdam, Leidsegracht Zuid

Huurprijs € 2.000 per maand

Omschrijving

Op steenworp afstand van het Koningsplein, tussen de Herengracht en de Singel ligt de Beulingstraat.

In deze pitoreske straat bieden wij een bedrijfsruimte aan van ca. 80 m² groot.
De ruimte is op het moment geschikt voor vele diverse doeleinden zoals kantoor, werkplaats, atelier / gallerie of opslagruimte. Maar qua bestemming is een detailhandel en een schoonheidssalon ook een goede invulling.

Enkele jaren geleden is het geheel gerenoveerd en daarbij zijn de volgende werkzaamheden uitgevoerd: Plaatsen daklicht, nieuwe elektra met enkele wandcontactdozen, C.V., nieuw toilet en keukenblok, wanden stuuken en de toegangsdeuren aan de voorzijde weer voorzien van zoveel mogelijk glas dan wel lichtdoorlatend materiaal.

Huurprijs;
€ 2.000,- Over de huurprijs wordt geen BTW in rekening gebracht.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Totale oppervlakte:
Ca 71 m²

Opleveringsniveau:
Het pand wordt opgeleverd in de huidig staat of in overleg.

Bereikbaarheid:
Per auto; ringweg A10 - afslagen centrum en openbaar vervoer; bus en tram zijn binnen 5 minuten afstand.

Parkeren:
Betaald parkeren op de openbare weg

Leveringen/diensten:
Er worden geen servicekosten in rekening gebracht.
Huurder neemt de kosten voor de nutsvoorzieningen voor eigen rekening.

Huurovereenkomst:
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ model) zoals gehanteerd door de Nederlandse vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

Opzegtermijn:
In overleg, doch minimaal 3 maanden voor het einde van de eerste termijn.

Huurperiode:
In overleg, doch minimaal 2 jaar.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI – alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Planbureau voor de Statistiek.

Huurprijsherziening:
Na de initiele huurperiode of na 5 jaar na de laatste prijsaanpassing.

Zekerheidsstelling:
Huurder zal een waarborgsom storten van tenminste een betalingsverplichting van drie maanden incl. BTW en eventueel voorschotbedrag.

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kan geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-08-20
Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
71 m²
In units vanaf
71 m²
Perceel
75 m²
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Grachtengordel-Zuid

Grachtengordel-Zuid is het deel van de Amsterdamse grachtengordel (met de vier hoofdgrachten Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht) tussen de Leidsestraat en de Amstel. De grootste dwarsstraten in dit deel van de grachtengordel zijn de Nieuwe Spiegelstraat, de Vijzelstraat, de Reguliersgracht en de Utrechtsestraat.
UNESCO werelderfgoedlijst
De grachtengordel staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt gekenmerkt door de breedte van de grachten en de relatief grotere panden. De zuidelijke gordel heeft, net als de rest van de grachtengordel, een rijke geschiedenis en er bevinden zich veel kantoren, bezienswaardigheden en musea, zoals Foam en Museum Van Loon. Maar ook wordt er gewoon gewoond; eind 2017 woonden er 5500 inwoners in dit deel van de stad.
Uitgaan, winkelen en sightseeing in de grachtengordel
De vier eerdergenoemde dwarsstraten hebben elk een andere toevoeging aan de stad. Zo staat het Spiegelkwartier bekend om de antiquairs, galeries en juweliers. De Vijzelstraat is een grote verkeersader tussen de ten zuiden van de grachtengordel gelegen Pijp en het Muntplein, een centraler in de stad gelegen plein met beroemde toren, De Munt. De Reguliersgracht is een van de meest pittoreske dwarsgrachten van de stad en de nabijgelegen Utrechtsestraat een van de leukste winkelstraten, met – in tegenstelling tot het winkelaanbod in koopgoten - unieke winkels zoals platenspeciaalzaak Concerto. Om de hoek van de Utrechtsestraat ligt het bekende uitgaansgebied rondom het Rembrandtplein, met cafés en restaurants en niet te vergeten Tuschinski, de bioscoop die beroemd is vanwege zijn Art Deco-inrichting en waar vaak filmpremières worden gehouden. Al met al is Grachtengordel Zuid een wijk met een breed aanbod aan kunst, cultuur, vertier, werken en wonen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder