Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Beulingstraat 4 C 1017BA Amsterdam, Leidsegracht Zuid

Bouwjaar
1800
Woonoppervlakte
63 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Wonen aan de gracht! In dit geval de Beulingsloot een gracht(je) gelegen tussen de Herengracht en de Singel. De woonkamer is aan de achterzijde gelegen met zicht op de gracht, de entree aan de voorzijde is gelegen aan de Beulingstraat. De Beulingstraat is uniek gelegen in hartje centrum. Deze autoluwe straat is omringd door het water van de Singel en de Herengracht, één van de weinige, zeer rustige locaties in het centrum. Er zijn diverse winkels, uitgaansgelegenheden en restaurants op loopafstand. Voor een heerlijk en sfeervol diner hoef je de straat niet eens uit, de restaurants Beulings en Pianetaterra zijn een begrip onder de buurtbewoners. Op de Singel om de hoek ligt de bekende Italiaan Casa Di David. Het Spui, het Rokin en het Rembrandtplein bieden verder nog een scala aan mogelijkheden om te borrelen of te dineren. Voor de beste winkeltjes en boetiekjes zijn "de 9 straatjes" ook op loopafstand. Voor ontspanning ben je binnen 5 minuten fietsen in het Vondelpark en met de tram ben je in mum van tijd op het Centraal Station. Kortom: de ideale locatie!

INDELING:
Vanuit de Beulingstraat betreedt u de statige entree, van waar u de privéberging (4m2) kunt bereiken.
De entree is op de eerste verdieping. U komt binnen in de hal, waar de open keuken (voorzien van gaskookplaat, combi-oven, koelkast, vriezer en vaatwasser) en slaapkamer aan grenzen. De lichte woonkamer heeft een frans balkon met zicht op de Beulingsloot. De badkamer is voorzien van toilet, douche, wastafel en ventilator. De slaapkamer heeft vaste kasten en een weggewerkte wasmachine. De hele woning is voorzien van een eikenhouten parketvloer (die gelegd is met toestemming van de VVE en voldoet aan NEN normen).

BIJZONDERHEDEN
- De woning is gelegen op eigen grond (dus geen erfpacht!);
- Berging op de begane grond;
- Woonoppervlakte ca. 63 m2.;
- Het appartement wordt verwarmd d.m.v. een Remeha cv combiketel.
- De servicekosten bedragen € 191,-- per maand;
- Er is sprake van een jaarlijkse extra eigen bijdrage van € 941,--.(komende 8 jaar), voor de werkzaamheden van het Meerjaren Onderhoudsplan (dat in 2017 is vastgesteld door de VVE);
- Er is sprake van een actieve Vereniging van eigenaren;
- Huishoudelijk reglement van toepassing;
- Het betreft een Rijksmonument (1800)


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Wij adviseren u bij interesse in de woning contact op te nemen met ons kantoor of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


Living on the canal! In this case the Beulingsloot a canal (you) located between the Herengracht and the Singel. The living room is located at the rear overlooking the canal, the entrance at the front is located at the Beulingstraat. De Beulingstraat is uniquely situated in the center. This car-free street is surrounded by the water of the Singel and the Herengracht, one of the few, very quiet locations in the center. There are various shops, entertainment venues and restaurants within walking distance. For a delicious and cozy dinner you do not even have to leave the street, the restaurants Beulings and Pianetaterra are a household name among the local residents. On the Singel around the corner is the famous Italian Casa Di David. The Spui, the Rokin and the Rembrandtplein also offer a range of possibilities for a drink or dinner. For the best shops and boutiques, "the 9 streets" are also within walking distance. For relaxation you are within 5 minutes cycling in the Vondelpark and by tram you are in no time at the Central Station. In short: the ideal location!

LAYOUT:
From the Beulingstraat you enter the stately entrance, from where you can reach the private storage (4m2).
The entrance is on the first floor. You enter the hall, where the open kitchen (with gas hob, combi-oven, fridge, freezer and dishwasher) and bedroom borders. The bright living room has a French balcony with a view of the Beulingsloot. The bathroom has a toilet, shower, sink and fan. The bedroom has closets and a concealed washing machine. The whole house has an oak parquet floor (which has been laid with permission from the VVE and meets NEN standards).

PARTICULARITIES
- The house is located on private land (so no leasehold!);
- storage on the ground floor;
- Living area approx 63 m2 .;
- The apartment is heated by means of a Remeha cv combi boiler.
- The service costs are € 191, - per month;
- There is an annual additional personal contribution of € 941, - (next 8 years), for the activities of the Long-range Maintenance Plan (established in 2017 by the VVE);
- There is an active Association of owners;
- Housekeeping regulations apply;
- It is a national monument (1800)


This information has been compiled by us with due care based on data from the seller (and / or third parties). On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. If you are interested in the property, we advise you to contact our office or to have your own NVM broker assist you. All specified sizes and areas are indicative.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-02-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1800

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
63 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Grachtengordel-Zuid

Grachtengordel-Zuid is het deel van de Amsterdamse grachtengordel (met de vier hoofdgrachten Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht) tussen de Leidsestraat en de Amstel. De grootste dwarsstraten in dit deel van de grachtengordel zijn de Nieuwe Spiegelstraat, de Vijzelstraat, de Reguliersgracht en de Utrechtsestraat.
UNESCO werelderfgoedlijst
De grachtengordel staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt gekenmerkt door de breedte van de grachten en de relatief grotere panden. De zuidelijke gordel heeft, net als de rest van de grachtengordel, een rijke geschiedenis en er bevinden zich veel kantoren, bezienswaardigheden en musea, zoals Foam en Museum Van Loon. Maar ook wordt er gewoon gewoond; eind 2017 woonden er 5500 inwoners in dit deel van de stad.
Uitgaan, winkelen en sightseeing in de grachtengordel
De vier eerdergenoemde dwarsstraten hebben elk een andere toevoeging aan de stad. Zo staat het Spiegelkwartier bekend om de antiquairs, galeries en juweliers. De Vijzelstraat is een grote verkeersader tussen de ten zuiden van de grachtengordel gelegen Pijp en het Muntplein, een centraler in de stad gelegen plein met beroemde toren, De Munt. De Reguliersgracht is een van de meest pittoreske dwarsgrachten van de stad en de nabijgelegen Utrechtsestraat een van de leukste winkelstraten, met – in tegenstelling tot het winkelaanbod in koopgoten - unieke winkels zoals platenspeciaalzaak Concerto. Om de hoek van de Utrechtsestraat ligt het bekende uitgaansgebied rondom het Rembrandtplein, met cafés en restaurants en niet te vergeten Tuschinski, de bioscoop die beroemd is vanwege zijn Art Deco-inrichting en waar vaak filmpremières worden gehouden. Al met al is Grachtengordel Zuid een wijk met een breed aanbod aan kunst, cultuur, vertier, werken en wonen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder