Vorige | Volgende

Beurtschip 1 c 1625BW Hoorn, Risdam-Zuid - Buurt 20 06

Bouwjaar
2021
Woonoppervlakte
89 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
98 m²

Omschrijving

Jawel!

De Stijl Makelaardij BV is wederom gevraagd om een transformatie project te begeleiden. Hoe fijn nu weer. Ditmaal betreft het een kleinschalig kantorencomplex welke getransformeerd gaat worden tot een 3-tal hoogwaardige EENGEZINSWONINGEN (Type kwadrantwoning) met een 2-tal eigen PARKEERPLAATSEN, eigen FIETSENBERGING en een fijne eigen tuin. Bij de transformatie blijft een kantoorunit gehandhaafd.

De locatie is super! Letterlijk op loopafstand van winkelcentrum De Huesmolen, tegenover het politiebureau, nabij basisscholen en voortgezet onderwijs, sportfaciliteiten, ziekenhuis en natuurlijk alle voorzieningen welke de gezellige binnenstad van Hoorn u te bieden heeft. En de A7 richting de randstad; die treft u letterlijk om de hoek. Met 50 autominuten bent u in hartje Amsterdam!

De projectnaam is CASTELLO geworden.

Uw eigen paleisje in Hoorn kan binnenkort een feit worden.
Voor de zomervakantie 2021 gaat het verbouw-/ transformatie proces van start en de planning is dat er in december 2021 opgeleverd gaat worden.
Kortweg gezegd betekent dit dat u een geheel verbouwd woonhuis krijgt opgeleverd en de
kerstboom in het nieuwe huis kan worden opgezet!

De woningen:

De indeling van iedere woning is nét weer even anders. Wij adviseren u dus om de impressietekeningen goed te bestuderen.
Iedere woning heeft zijn eigen privé toegang. Heel fijn (en veilig) is dat naast de voordeur een glazen strook wordt aangebracht. Zo kun je altijd zien wie er voor de deur staat.
Hal met vernieuwd toilet voorzien van hangcloset met fonteintje, luxe witte glans wandtegel (29,8 x 59 cm) en luxe antraciet kleurige vloertegel (60x60 cm).
De trapopgang naar de 1e verdieping wordt vanuit de hal gecreëerd. Wel zo duurzaam, omdat de warmte uit de living niet in een keer het trapgat intrekt.
Iedere woning heeft een eigen nieuwe meterkast en alle woningen worden voorzien van een nieuwe cv combiketel.

Alle technische installaties (elektra, water, gas, riolering) worden per woning geheel nieuw aangebracht.
Daarnaast wordt er een optimaal isolatiepakket aangebracht waardoor de woning energiezuinig is. Zo zijn het dak- en de muren geïsoleerd, de beglazing in de aluminium buitenkozijnen en ramen zijn uiteraard isolerend en HR ++.

Alle vloeren zijn van beton en voorzien van zandcement dekvloeren. In deze dekvloeren wordt een vloerverwarming aangebracht en uiteraard wordt de vloer afgesmeerd opgeleverd. Daardoor heeft u de mogelijkheid om iedere vorm van vloerstoffering aan te laten brengen na oplevering!
De voordelen van vloerverwarming zijn: lagere stookkosten en het optimaal gebruik kunnen maken van de woonruimte (er zijn immers geen lastige radiatoren meer).
Alle wanden in de gehele woning worden sausklaar opgeleverd. U kunt dus zelf de finishing kleuren touch aanbrengen.

De woonkamer is een plaatje! Heeft een fijne indeling en is voorzien van ofwel een deurpartij naar het aangelegde zonneterras, danwel voorzien van dubbele openslaande tuindeuren. De ervaring leert dat de keukeninrichting en kleurstelling als meubelstuk in de woonkamer zeer smaakgevoelig is.
U bent dus geheel vrij om een eigen keukenkeuze te maken. Deze kan dan na oplevering door uw keukenleverancier worden aangebracht.

Op de 1e verdieping treft u een drietal slaapkamers aan, een riante geheel vernieuwde badkamer met douchegedeelte met glazen wand, douchethermostaat en garnituur, 2e hangcloset, luxe wastafelmeubel (800 mm) inclusief spiegel met verlichting. Uiteraard is het geheel tot aan het plafond betegeld met hetzelfde luxe tegelwerk als het toilet op de parterre.
Als meerwerk is er de mogelijkheid om een Frans balkon te laten aanbrengen. Dit geldt eveneens voor het aanbrengen van zonnepanelen op “uw dak gedeelte”. Het betreft namelijk het dakvlak boven uw eigen woning. Het dak is mandelig, evenals oa het oprijpad.

De tuin rondom wordt een plaatje! Ook deze krijgt een transformatie. Hiertoe is een tuintekening gemaakt door een tuinarchitect.
In het kader van duurzaamheid en het creëren van een groene woonomgeving, is met de gemeente Hoorn de afspraak gemaakt dat er geen schuttingen of andere bouwwerken na oplevering geplaatst kunnen worden in de tuinen of het openbaar groen.
Dit gegeven komt het aangezicht, het woonklimaat voor zowel mens als dier (vogels, bijen, vlinders etc) ten goede.

De bergingen worden voorzien van een betonvloer waarop een gepotdekselde houten opbouw komt, met voor iedere individuele berging een lichtpunt. Naast de bergingen is de opstelplaats voor de vuilcontainers.

Om het verkoopproces zo goed mogelijk te begeleiden is de volgende procedure van toepassing (ook om de stroom belangstellenden zo goed mogelijk te kunnen bedienen).

1) Alle verkoopinformatie van de woningen treft u in eerste instantie aan op FUNDA en de eigen makelaarssite (www.destijl.nl).
2) Uit het oogpunt van duurzaamheid, is gekozen om geen enorme hoeveelheid aan brochures te laten drukken.
3) Tevens treft u op onze site (www.destijl.nl) een inschrijfformulier aan.
Hierop kunt u aangeven dat u de woning graag wilt kopen.
Tevens kunt u hierop aangeven wat de volgorde van uw voorkeurskeuze is.
Let op! Als u de brochure download, ontvangt u ook het inschrijfformulier.
4) De inschrijving start op zaterdag 8 mei 2021 en de sluitingsdatum is donderdag
13 mei 2021 om 16.00 uur.
5) De ontwikkelaar wijst de woningen vervolgens toe.
6) Eenieder die een woning toegewezen heeft gekregen, krijgt een telefoontje van de makelaar op vrijdag 14 mei 2021.
7) Eenieder die (nog) geen woning toegewezen heeft gekregen, krijgt hiervan per mail bericht. Uiteraard houden we deze inschrijvingen nog wel binnen het bestand van De Stijl Makelaardij. Mocht er onverhoopt toch geen koop door gaan, dan benaderen wij de volgende optant.
8) De toegewezen inschrijvers worden zo spoedig mogelijk uitgenodigd op het kantoor van De Stijl Makelaardij.
9) Uiteraard is op het kantoor een kopersmap van iedere woning aanwezig met uitgebreide tekeningen, technische omschrijving, tuintekening, voorbeeld koopakte etc.
10) Tijdens een uitgebreid gesprek worden alle zaken en het proces met de klant doorgenomen.

Alle woningen vallen binnen de NHG grens. Dat is heel handig voor het verkrijgen van uw financiering.

Beurtschip 1A - 83,9 m2 GBO woonoppervlak, 88,4 m2 eigen grond, ligging tuin Z/W
KOOPSOM: € 322.500,00 Kosten Koper
Beurtschip 1B - 83,6 m2 GBO woonoppervlak, 89,6 m2 eigen grond, ligging tuin Z/W
KOOPSOM: € 320.500,00 Kosten Koper
Beurtschip 3 - 82,2 m2 GBO woonoppervlak, 88,8 m2 eigen grond, ligging tuin N/O
KOOPSOM: € 318.500,00 Kosten Koper
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-05-06
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
89 m²
Perceeloppervlakte
98 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder