Vorige | Volgende

Beverenstraat 1 1066WD Amsterdam, Nieuw Sloten Zuidwest

Bouwjaar
1996
Woonoppervlakte
118 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

ENGLISH TRANSLATION BELOW

Dit appartement moet je écht zien om de enorme ruimte te ervaren!

* Uniek split level appartement * Geweldig grote woonkamer * Ideale ligging * Terras op het Zuiden * Vrij parkeren *

Een zonnig, uniek driekamer appartement van maar liefst 118 m². Split level, met eigen opgang, veel privacy en een zalig terras op het zuiden!
Het appartement heeft een zeer bijzondere indeling met een prachtige ruime woonkamer voorzien van een extra hoog plafond. De split level maakt dat de kamer en keuken bijzonder speels bij elkaar betrokken zijn. Verder twee ruime slaapkamers en een berging in de onderbouw.

De privacy is onverwachts. Net als het uitzicht: behoorlijk vrij! Daarbij heeft het een ideale ligging: op loopafstand diverse winkels (het Belgiëplein), het openbaar vervoer (naar het centrum en Schiphol), scholen en diverse sociale voorzieningen. De bereikbaarheid met de auto is bijzonder gunstig met de Ring vlakbij en vrij parkeren in de wijk. Kortom een ideale plek met de stad binnen handbereik, het gemak van de auto en het genot van een frisse wandeling of fietstocht door de natuurlijke omgeving om de hoek.

Indeling:
- Woonruimte
Het appartement heeft een geweldige grote woonkamer met veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. Via een glazen schuifpui heb je toegang tot het terras van circa 8 m² waar je door de Zuid-ligging lekker van de zon kan genieten.
De split level woonkamer brengt je via drie traptreden in de half open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en een natuurstenen werkblad. Door het niveauverschil heb je vanuit de keuken mooi zicht over de ruime woonkamer.

- Slaapkamers
Het appartement beschikt over twee ruim bemeten slaapkamers. Deze zijn aan de koele voorkant van het appartement gelegen. De kamers zijn gelijkwaardig van formaat en in één is een inbouwkastenwand geplaatst. De grootste slaapkamer is voorzien van openslaande deuren met een Frans balkon.

- Badkamer en toilet
De badkamer is uitgevoerd met een inloopdouche en een nieuw badkamermeubel met dubbele wastafel en bijpassende spiegelkast met led-verlichting. Er is een aansluiting voor de wasmachine en droger. In de hal is het toilet voorzien van een fontein.


In de onderbouw van het appartementencomplex is de berging van circa 5 m². Het gebouw heeft een eigen fietsenstalling exclusief voor bewoners.

Omgeving:
Het appartement ligt in het hart van Nieuw Sloten op loopafstand van het winkelcentrum aan het Belgiëplein. In de nabije omgeving zijn diverse basis- en middelbare scholen. Wil je recreëren dan kun je terecht aan de rand van het Nieuwe Meer, het Amsterdamse Bos en de Sloterplas. Het oude dorp Sloten is eveneens op loopafstand. De auto kun je gratis voor de deur parkeren en binnen enkele minuten ben je op de A4, A10 of A9. Schiphol is op tien minuten rijafstand.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 118 m²
- Bijdrage Servicekosten € 119,- per maand
- Actieve vereniging van eigenaren
- Canon vooruitbetaald tot 2044
- Ruim terras op het zuiden
- Bouwjaar 1996
- Centraal gelegen t.o.v. park, winkels en uitvalswegen
- Openbaar vervoer naar het centrum; station en Schiphol

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren je een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die je begeleidt bij het aankoopproces. Indien je specifieke wensen hebt omtrent de woning, adviseren wij je deze tijdig kenbaar te maken aan jouw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien je geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht je jezelf volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden----------------------------ENGLISH------------------------------------
* Unique split-level apartment * Extremely spacious living room * Ideal location * South-facing terrace * Free parking *

A unique, sunny, two-bedroom apartment with a floor area of 118 m². Split level, it has its own entrance, lots of privacy and a delightful, south-facing terrace.
The apartment has a very special layout, featuring a wonderfully spacious living room with an extra-high ceiling. The split-level design adds a unique dimension to the interaction between living area and kitchen. In addition, there are two spacious bedrooms and a storage room in the basement.

The level of privacy is unexpected, just like the view. Free and unrestricted! And the location is ideal, within walking distance of a variety of shops (on Belgium Square), public transport (to the city centre and Schiphol airport), schools and other social facilities. Accessibility by car is particularly convenient. The apartment is close to the city Ring and there’s free parking in the neighbourhood. In short, it’s the ideal location. The city is within easy reach, there’s convenient car access and the delights of a relaxing walk or brisk bike ride in green, natural surroundings are just around the corner.

Layout:
- Living area
The apartment has a tremendous, spacious living room with plenty of natural light, thanks to its large windows. A sliding glass door gives access to a light and sunny, south-facing terrace of approximately 8 m².
The split-level living room and semi-open kitchen connect via three steps. Equipped with various built-in appliances and a stone worktop, the raised kitchen has an airy feel and looks out over the large living room.

- Bedrooms
Two, generously-sized bedrooms are located on the cool, front side of the apartment. The rooms are of similar size and one is fitted with a built-in closet wall. The master bedroom's glass doors swing wide to reveal a French balcony.

- Bathroom and toilet
The bathroom is fitted with a walk-in shower and a double hand basin with built-in lighting. There are washing machine and tumble dryer connections.
The entrance hall has a toilet with hand basin.

A storage room of approximately 5 m² is located in the basement of the apartment complex. The building has its own bicycle storage, exclusively for residents.

Surroundings:
The apartment is located in the heart of Nieuw Sloten, within walking distance of the shopping centre on Belgium Square. In the vicinity are several primary and secondary schools. Natural recreational areas are located nearby on the shores of the Nieuwe Meer, in the Amsterdamse Bos and at Sloterplas. The old village of Sloten is also within walking distance. The A4, A10 and A9 motorways are a few minutes' drive away and you can park your car free of charge in front of your own front door. Schiphol airport is just a ten minute drive.

Overview:
- Living area of approximately 118 m²
- Building service costs contribution - € 119 per month
- Active owners' association
- Freehold lease prepaid to 2044
- Spacious, south-facing terrace
- Built in 1996
- Centrally located for parks, shops and road access
- Easy access to public transport to city centre, central station and Schiphol airport
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-10-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
118 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Sloter-/Riekerpolder

Sloter/Riekerpolder ligt in stadsdeel Nieuw-West in gemeente Amsterdam, rondom de A4, aan de Nieuwe Meer. Tot 1921 was de Sloter/Riekerpolder een polder in de gemeente Sloten. Daarna werd Sloten geannexeerd door Amsterdam en behoorde de polder dus Amsterdam toe.
Sloter/Riekerpolder: Van polder tot stad
Tot de jaren 20 van vorige eeuw was het poldergebied ten zuidwesten van de stad voor de meeste Amsterdammers onbekend terrein; het was uitsluitend via het water te bereiken en er woonden alleen tuinders en boeren, die met hun tuinderijen verse groenten voor de stad verzorgden. Tot ver in vorige eeuw was het leven er simpel; te midden van de landerijen stonden aan het water gelegen houten huizen, er voeren bootjes met groenten naar de veiling over de Kostverlorenvaart op en neer en het was er volgens de overlevering bijzonder mooi.
Zandwinning uit de Sloterplas
Al eind 19e eeuw verdween een deel van de polder toen de Staatsliedenbuurt werd aangelegd, even later gevolgd door bebouwing volgens Plan West, dat ook een deel van dit gebied in beslag nam. In 1952 begon men met zandwinning voor het ophogen van de weilanden ten noorden van Sloten voor woningbouw in de Westelijke Tuinsteden, te weten Bos en Lommer, Slotermeer, Geuzenveld, Slotervaart, Overtoomse Veld en Osdorp. Hierdoor ontstond de Sloterplas en werd de Nieuwe Meer uitgediept tot 30 meter. De poldermolens die het zand wonnen voor het droogleggen van de polders staan op de Amsteldijk bij de Kalfjeslaan en aan de Haarlemmerweg. Het waterpeil van de Sloter/Riekerpolder ligt nog steeds ver onder Amsterdams stadspeil; op NAP -2.10 m, dat is 1,70 meter lager dan peil van de rest van de stad. Langs de Sloterweg bevindt zich het Siegerpark en aan de Nieuwe Meer ligt sinds 1927 een groot volkstuinencomplex: Ons Buiten. Ook wordt de Sloter/Riekerpolder gekenmerkt door enkele sportparken. Eind 2017 had Sloter/Riekerpolder bijna 14.000 inwoners.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder