Vorige | Volgende

Bezuidenhoutseweg 265 D 2594AN Den Haag, Bezuidenhout-Oost

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
160 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

Very spacious FULLY FURNISHED maisonette on 2nd and 3rd floor with a view over park and King's Palace. Close to shops, highway, International schools, city centre and railway station. Laminate flooring in all rooms. This apartment is particularly special in size (152m2 excluding hallways), which enables to work from home, and is located in a superb area.

Lay out:
Common entrance on streetlevel, stairs to 2nd floor: entrance apartment, separate toilet, shower, very spacious L-shaped living-/dining room (62 m) with open fire place and access to terrace facing south, large kitchen with all appliances, stairs to 3rd floor: landing, 1 extra large master bedroom (37 m), 2 good sized bedrooms, marble bathroom with bath and toilet.

Details:
- Completion: FULLY FURNISHED
- Rent 1.750 per month excl. utilities
- 250 advance payment for gas, electricity, water, TV and internet (wireless)
- Available per direct
- One month deposit
- Smoking not allowed
- No pets!
- No brokerage fee

********

Zeer ruime volledig gemeubileerde maisonnette op de 2e en 3e verdieping met uitzicht over het Haagse Bos en Paleis Huis Ten Bosch. Dicht bij winkels, snelweg, internationale scholen, het stadscentrum en het treinstation. Laminaatvloeren in alle kamers. Dit appartement is bijzonder groot (152m2 met uitzondering van gangen), waardoor het mogelijk is om eventueel vanuit huis te werken. Het appartement ligt in een prachtige omgeving.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree op straatniveau, trap naar 2e verdieping: entree appartement, apart toilet, douche, zeer ruime L-vormige woon-/eetkamer (62 m) met open haard en toegang tot terras op het zuiden, een grote keuken met alle apparatuur, trap naar 3e etage: overloop, 1 extra grote slaapkamer (37 m), 2 ruime slaapkamers, een marmeren badkamer met ligbad en toilet.

Details:
- Oplevering: GEMEUBILEERD
- Huur 1.750 per maand excl. G/W/E
- 250 voorschot voor gas, elektriciteit, water, TV en internet (draadloos)
- Beschikbaar per direct
- Een maand borg
- Geen huisdieren
- Roken in het appartement is niet toegestaan
- Geen bemiddelingskosten
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 250 p/m
Aanmeldingsdatum
25-09-2019
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
160 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Den Haag

Den Haag is een bijzondere stad. Niet alleen omdat hier onze regering is gevestigd, maar ook door de vele monumenten, historische buurten en ligging nabij de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’ en wordt de residentiestad genoemd, door de vele leden van het Koninklijk Huis, die woonachtig zijn in Den Haag. Aan het Plein en de Grote Markt liggen volop gezellige horecagelegenheden, boetiekjes en warenhuizen, waar het alle dagen van de week bruist. Daarnaast biedt Den Haag veel kunst en cultuur van wereldniveau.

Tot slot bewijst Den Haag dat een moderne skyline en een historische binnenstad goed met elkaar samen kunnen gaan. Een verwennerij is het strand van Scheveningen, de bekendste badplaats aan de Nederlandse kust, waar je in de zomer kunt zonnebaden en in de winter kan uitwaaien. Met attracties als Madurodam en het Omniversum is Den Haag ook voor het jonge publiek een feest.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder