Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Biancaland 75 2591DA Den Haag, Landen

Huurprijs € 2.600 per maand

Bouwjaar
2018
Woonoppervlakte
151 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
450 m²

Omschrijving

Newly build luxury house with a garage a terrace and a garden!

This house is situated in Mariahoeve this part is a modern, peaceful and friendly neighbourhood, close to International School of The Hague and to the center. The house is built and finished to modern standards and comfort needs.

Lay-out:
entrance, hallway with access to the garage and the house, large living/diningroom with access to the beautiful terrace, fully equipped luxury kitchen ( fridge/freezer. dishwasher, combined microwave/oven) with dining area, guesttoilet with washbasin, corridor, nice office/study/TV room.
1st floor: three bedrooms, bathroom with washbasin, shower and toilet.

- lots of day light in the living space through large windows
- on the driveway in the frontyard, 2 cars can be parked
- garage for one car or for bikes etc, with utilities connected, including an extra bathroom (also possible as a bedroom)
- new high performance heating system
- quiet and friendly neighborhood, green area
- 4 bedrooms, 2 bathrooms
- available directly

To put it briefly: a lovely and spacious family house in a beautiful surrounding!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
24-02-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
151 m²
Perceeloppervlakte
450 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Den Haag

Den Haag is een bijzondere stad. Niet alleen omdat hier onze regering is gevestigd, maar ook door de vele monumenten, historische buurten en ligging nabij de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’ en wordt de residentiestad genoemd, door de vele leden van het Koninklijk Huis, die woonachtig zijn in Den Haag. Aan het Plein en de Grote Markt liggen volop gezellige horecagelegenheden, boetiekjes en warenhuizen, waar het alle dagen van de week bruist. Daarnaast biedt Den Haag veel kunst en cultuur van wereldniveau.

Tot slot bewijst Den Haag dat een moderne skyline en een historische binnenstad goed met elkaar samen kunnen gaan. Een verwennerij is het strand van Scheveningen, de bekendste badplaats aan de Nederlandse kust, waar je in de zomer kunt zonnebaden en in de winter kan uitwaaien. Met attracties als Madurodam en het Omniversum is Den Haag ook voor het jonge publiek een feest.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder