Vorige | Volgende

Biesbosch 0 ong 1181HX Amstelveen, Elsrijk-Oost

Bouwjaar
nvt

Omschrijving

Te Huur: Garage box, G2, in complex Biesbosch te Amstelveen

Bijzonderheden:
- De huurprijs is E 145,-- per maand voor berging (bergruimte-contract) en 145,-- plus 21 % btw (garage contract voor auto) als men een vervoermiddel wil plaatsen
- Huurperiode is minimaal 12 maanden
- Elektra/ water is niet aanwezig
- Onder voorbehoud gunning eigenaar
- Hoogte: 188 cm
- Per direct beschikbaar
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-11-2018
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder