Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Biesbosch 77 Q 1181HX Amstelveen, Elsrijk-Oost

Vraagprijs € 40.000 

Bouwjaar
onbekend

Omschrijving

Biesbosch 77 Q te Amstelveen

Ruime garagebox van circa 18 m2 met handmatige overheaddeur voorzien van elektra. De garage heeft een gunstige ligging nabij uitvalswegen (Beneluxbaan, A9, A10) en is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer (diverse busverbindingen, tramlijn 5 en 51, halte Kronenburg). U bent zo bij het VUmc/Zuid As en in hartje Amsterdam.

Vraagprijs 40.000,- k.k;
Bouwjaar circa 1960;
De garagebox beschikt over elektra en verlichting;
De afmetingen zijn 5,60 m lang en 3,30 m breed;
Doorgang: 2,45 m breed en 2 m hoog;
De VvE servicekosten voor de garage bedraagt 15,17 per maand;


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 15 p/m
Aanmeldingsdatum
11-05-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
garage/parkeerplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
onbekend

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder