Vorige | Volgende

Biesboschstraat 17 I 1078MK Amsterdam, Scheldebuurt Midden

Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
89 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

***ENGLISH VERSION BELOW***

Een zeer smaakvol gerenoveerd driekamerappartement waarbij vooral de royale vertrekken, de mooie lichtinval en fraaie details opvallen. Het appartement is in 2012 gerenoveerd. Er is toen een modern keukenblok geplaatst, gestuukt, mooie eikenhouten vloeren zijn gelegd en de badkamer vernieuwd. Doordat de voormalige keuken bij de slaapkamer is getrokken is er een mooie master bedroom ontstaan. Ook het zonnige balkon op het zuiden, draagt bij aan het woongenot in dit fraaie appartement.

Omgeving:
De woning ligt in een rustige straat, tussen de Maasstraat en het Merwedeplein. De Maasstraat is een gezellige winkelstraat met hippe restaurants, barretjes en speciaalzaken. Vanaf deze plek loopt u zo naar het Beatrixpark of de andere kant uit naar De Pijp. Binnen handbereik vindt u divers openbaar vervoer (tramlijnen 12, 4, bussen 62 en 65 en ook halte Europaplein van de Noord/Zuidlijn is dichtbij). Op fietsafstand liggen NS stations RAI, Amstel en WTC Zuid. Per trein staat u binnen 10 minuten op Schiphol. Ook is de Ring A10 met enkele minuten rijden bereikt.

Indeling:
Via de hardstenen trap bereikt u de woning op de eerste verdieping. Een mooi tochtportaal (origineel tegelwerk en garderobe) en aansluitend de gang met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer bestaat uit een voor- en achterkamer, gescheiden door de originele suite deuren met glas in lood en vaste kasten. In de achterkamer staat het moderne keukenblok en is er voldoende ruimte voor de eettafel. Via openslaande deuren komt u op het balkon (zuiden). Aan de voorzijde van het appartement is een fijne studeer-/slaapkamer met vaste kast. De slaapkamer is bijzonder ruim en ligt aan de achterkant van het appartement. In de slaapkamer staat een inbouwkast met de CV-ketel. Vanuit de slaapkamer heeft u ook toegang het balkon. Deze heeft een zuid ligging, dus hier is volop zon. De badkamer is luxe verbouwd met een grote douche, zwevend toilet, badkamermeubel en wasmachine opstelling.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar omstreeks 1930;
• Woonoppervlakte 89m2 (meetrapport aanwezig);
• Het pand betreft een Gemeentelijk Monument;
• Aanbieding eeuwigdurende erfpacht is geaccepteerd. De huidige erfpachtcanon is afgekocht tot 2053;
• Kleine VVE met 4 leden, reservefonds en MJOP aanwezig;
• Kozijnen buitenkant voor- en achterzijde in 2019 geschilderd;
• Centrale verwarming met warmwatervoorziening (Intergas 2012);
• Luxe keuken met inbouwapparatuur;
• Eiken houtenvloeren in hele woning;
• Vloeren isolerend en zwevend gelegd;
• Plafonds ook geοsoleerd (m.u.v. kleine kamer);
• Energielabel E;

Alhoewel wij dit object hebben laten inmeten, worden aspirant-kopers uitdrukkelijk uitgenodigd om de oppervlakte van het object op of na te meten. Mochten zij hiervan afzien dan vrijwaren zij de medewerkers van Pappie & Van der Zee Makelaars o/g en de eigenaren van het object van alle aansprakelijkheid.

Lasten:
• Bijdrage VVE € 133,33 per maand;
• Onroerende zaakbelasting € 210,04 per jaar;
• Rioolheffing € 140,40 per jaar;

*********************************************************************************

An extremely tastefully renovated 3-room apartment with strikingly large and bright rooms and gorgeous details. The apartment was renovated in 2012; the renovation included a modern kitchen, fresh plastering, gorgeous oak wooden flooring and a new bathroom. The generously proportioned master bedroom was created by adding the former kitchen to the existing bedroom. The sunny south-facing balcony is a wonderful feature of this property.

Surrounding area:
The property is located in a quiet street, between Maasstraat and Merwedeplein. Maasstraat is a bustling shopping street, where you can a variety of hip shops, bars, restaurants and delicatessens. Beatrix Park and De Pijp are both just a short walk away. The area also has good transport links (trams 12 and 4 and buses 62 and 65) within walking distance; Europaplein metro station (the North-South metro line) is also in close proximity. Amsterdam RAI, Amstel and Zuid train stations are all within biking distance. Schiphol airport is just 10 minutes away by train. The A10 motorway is also within easy reach.

Layout:
Hard stone stairs leading up to the entrance on the first floor. A beautiful vestibule (original tiling and wardrobe) and the hall with access to all the rooms. The living room has a front and back room, which are separated by the original stained-glass suite doors, and fitted cupboards. The modern kitchen is located at the back and is large enough to fit a dining table. The French doors lead out onto the south-facing balcony. At the front of the property is a study/bedroom with fitted cupboard/wardrobe. The bedroom at the rear of the apartment is particularly spacious, has a fitted cupboard for the central heating boiler. and has access to the sunny south-facing balcony. The luxurious bathroom has a large shower, wall-hung toilet, bathroom cupboard and washing machine.

Specifics:
• Year of construction approx. 1930;
• Living area: 89m2 (measurement report available);
• The property is a Municipal Listed Building;
• The offer for perpetual ground lease has been accepted. The current ground rent has been bought off until 2053;
• Small Owners’ Association has 4 members, a reserve fund and a multi-annual maintenance plan;
• The front and rear window and door frames were painted in 2012;
• The heating and hot water is generated by a central heating boiler (Intergas, 2012);
• Luxurious kitchen with kitchen appliances;
• Oak wooden flooring throughout the property;
• Insulated and floating floors;
• Insulated ceilings (with the exception of the small room);
• Energy label E;

Although we have had this property measured, we specifically encourage prospective buyers to have their own measurement of the property carried out. Should the prospective buyers decide not to have such a measurement carried out, they automatically indemnify Pappie & Van der Zee Makelaars o/g and the owners of the property against any liability.

Costs:
• Monthly contribution Owners’ Association: € 133,33;
• Annual real estate tax € 210,04;
• Annual water system levy residents: € 140,40;
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-01-2021
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
89 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Scheldebuurt

De Scheldebuurt is een onderdeel van de Rivierenbuurt. Deze buurt ligt tussen de kantoren van de Zuidas en de oevers van de Amstel in. De buurt is erg in trek vanwege zijn rust en veel prettige openbare ruimtes. Een bekend complex aan de rand van dit buurtje is congrescentrum de Rai. De Scheldestraat is de meest bekende straat in deze buurt en tegelijk de verkeersader die vanuit het centrum via het Europaplein naar de ring A10 leidt. Toch is deze straat ondanks het verkeer heel gezellig dankzij winkels en horeca. Het deel vanaf de Amstelkade tot aan de Churchilllaan bestaat uit kleinere middenstand terwijl meer naar het Europaplein de duurdere horecazaken zitten.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder