Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Biesboschstraat 72 III 1078MZ Amsterdam, Scheldebuurt Midden

Bouwjaar
1929
Woonoppervlakte
164 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

Modern en sfeervol verbouwd 5-kamerappartement (4 slaapkamers 2 badkamers en zeer grote woonkamer) van BVO 194 m en GO 164 m en 18 m dakterras aan de woonkamer. Het appartementsrecht is gelegen op de derde en vierde verdieping in een statig en goed onderhouden appartementencomplex op het zonnigste hoekje van het Maasplein. Er is een voelbaar contrast tussen de bruisende gezelligheid van het plein, en de totale rust en ongekende privacy van de woonkamer op de vierde verdieping.

Het appartement is gelegen op de hoek van de Biesboschstraat en de Maasstraat. Door zn hoekligging op het zuiden en de grote ramen ademt het appartement een uitzonderlijk lichte en zonnige sfeer. Door de grote Velux ramen (met buitenzonwering) bestaat geen enkele inkijk van buren in geniet je dagelijks van prachtige Hollandse luchten en mooie zonsondergangen. Je waant je op het platteland, zonder enig geluid van de zolderkamers van de buren, met de gezelligheid en reuring van de stad letterlijk voor de deur.

De woning is gelegen in het mooie brede deel van de Maasstraat in een kindvriendelijke buurt, met o.a. een uitgebreid aanbod aan speeltuinen, voetbalveldjes en scholen. Daarnaast bruist de Maasstraat met prettige winkels en horecagelegenheden. De populaire horecagelegenheden van de Pijp, alsmede de gezellige Albert Cuyp, Ferdinand Bolstraat, Scheldestraat en de Rijnstraat zijn zeer nabij. Anderzijds is de rust van het Beatrixpark en het Amstelpark op loopafstand.

Het appartement is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en door de diverse uitvalswegen. De snelweg (ring A10 en A1/A2/A9) bevindt zich binnen handbereik. Ook met het openbaar vervoer is de Rooseveltlaan goed bereikbaar (diverse tram- en buslijnen, NS station Amstel of RAI, metrostation Europaplein met de Noord-Zuidlijn). Door de plannen aan de Zuidas zal deze omgeving zich de komende jaren nog verder positief ontwikkelen.

Indeling:
Entree op de tweede verdieping, met ruimte voor jassen n kast voor paraplu's e.d.. Op de derde verdieping een zeer ruime hal, met eveneens garderobekast. Een (voor het geluid) afsluitbare deur vanaf de hal geeft toegang tot de "slaapverdieping" met vier zeer grote slaapkamers met ruime inbouwkasten, 2 badkamers (met ligbad, douche en toilet) en apart toilet. De slaapkamer hebben prachtig uitzicht op het levendige Maasplein door de grote raampartijen. Op de vierde verdieping ligt de unieke en ruime L-vormige woonkamer (64 m2!) met bijzonder hoge plafonds, prachtige balken en rondom volledig vrij uitzicht, luxe open keuken, voorzien van inbouw apparatuur en 5 pits gasfornuis, sfeervolle houtkachel en direct aan de woonkamer de openslaande deuren naar het zonnig terras. Deze ruimte biedt volledige privacy zonder enige inkijk van de buren.

Bijzonderheden:

- Uniek en goed onder architectuur verbouwd (details verbouwing aanwezig)
- Vier slaapkamers, twee badkamers n apart toilet op dezelfde verdieping
- Vrij uitzicht, volledige privacy
- Prachtige balken en hoge plafonds
- Oppervlakte woning: 164 m
- Terras: 18 m direct aan de woonkamer, dus ook werkelijk bruikbaar
- Gewilde locatie op hoek van gezellige Maasstraat
- Gezonde en actieve VvE bestaande uit 21 leden
- Professioneel beheer door VVE NL, maandelijkse bijdrage bedraagt 155
- Erfpacht: 1.420,82 AB 2000
- Tijdvak: 1 juli 2006 t/m 30 juni 2052 (betaalbare mogelijkheid voor eeuwige afkoop)
- Parkeren via het vergunningsstelsel
- Oplevering in overleg, desgewenst per direct

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-08-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1929

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
164 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Scheldebuurt

De Scheldebuurt is een onderdeel van de Rivierenbuurt. Deze buurt ligt tussen de kantoren van de Zuidas en de oevers van de Amstel in. De buurt is erg in trek vanwege zijn rust en veel prettige openbare ruimtes. Een bekend complex aan de rand van dit buurtje is congrescentrum de Rai. De Scheldestraat is de meest bekende straat in deze buurt en tegelijk de verkeersader die vanuit het centrum via het Europaplein naar de ring A10 leidt. Toch is deze straat ondanks het verkeer heel gezellig dankzij winkels en horeca. Het deel vanaf de Amstelkade tot aan de Churchilllaan bestaat uit kleinere middenstand terwijl meer naar het Europaplein de duurdere horecazaken zitten.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder