Vorige | Volgende

Biesboschstraat 91 I 1078MR Amsterdam, Scheldebuurt

Huurprijs € 2.000 per maand

Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
92 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Biesboschstraat 91-I is een bijzonder aantrekkelijk drie kamerappartement van circa 90m˛ en ligt op de eerste verdieping van een karakteristiek jaren '30 complex aan het gezellige Maasplein. De woning heeft een eigen entree, een vrij uitzicht op het mooiste deel van de Maasstraat en alle denkbare voorzieningen direct om de hoek. Dankzij de aanwezigheid van de vele en grote ramen is de woning erg licht. Dit goed onderhouden appartement met balkon rondom heeft twee ruime slaapkamers, een woonkamer, dichte keuken met diverse apparatuur en keurig afgewerkte sanitaire voorzieningen. De wanden en plafonds zijn strak gestukadoord en op de vloer ligt laminaat. De ligging ten opzichte van de Zuidas, Schiphol, het centrum, diverse winkels, scholen, speciaalzaken, heerlijke restaurants, gezellig kroegjes en parken is perfect. De bereikbaarheid met eigen vervoer en openbaar vervoer is uitstekend. Tram, bus en de Noord-Zuidlijn zijn op loopafstand. Deze locatie maakt wonen in Amsterdam bijzonder aangenaam. Een mooie woonomgeving met veel groen en alle wenselijke voorzieningen op steenworp afstand.

Specificaties:
-ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE;
-De huur is € 2.000,- per maand inclusief stoffering;
-De huur is exclusief de bijdrage voor nutsvoorzieningen, internet en tv;
-Voorschotbijdrage servicekosten € 10,- per maand;
-Huurperiode 12 maanden en vervolgens voor onbepaalde tijd;
-Geen studenten;
-Oplevering in overleg;
-Deze woning wordt verhuurd via een MVA CERTIFIED EXPAT BROKER.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 10 p/m
Aanmeldingsdatum
17-04-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
92 m²
Inhoud
316 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder