Vorige | Volgende

Biggekruid 37 1273XB Huizen, Huizermaat West

Vraagprijs € 325.000 

Bouwjaar
1974
Woonoppervlakte
117 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
210 m²

Omschrijving

Mooi gelegen hoekwoning met aangebouwde berging, vier slaapkamers, tuin op het zuidwesten en mogelijkheid voor parkeren op eigen terrein voor 1 auto. De woning is gelegen in een rustige en ruim opgezette woonwijk met veel groen. Het winkelcentrum "Holleblok" is op loopafstand en ook kunt u heerlijk wandelen in het Bad Vilbelpark met het groen en water wat tevens op enkele minuten afstand ligt.

Indeling van de woning

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, doorloop naar de aangebouwde berging, toilet met closet en fonteintje en trapkast, lichte woon-/eetkamer met deur naar de achtertuin. Half open keuken met keukenblok en veel bergruimte.

1e verdieping:
Overloop, drie in grootte variŽrende slaapkamers, badkamer met ligbad, douche, wastafel en tweede toilet.

2e verdieping:
Via vaste trap naar voorzolder met combi gas c.v. en mechanische ventilatiesysteem. exytra lichte ( een groot raam in de kop gevel ) grote slaapkamer met Velux dakraam, wastafel en bergruimte achter de knieschotten.

Bijzonderheden en kenmerken:
- De woning is geheel voorzien van isolatieglas
- Combi gas C.V-installatie.
- Asbestplaat aanwezig op zolderverdieping
- Voormalige huurwoning
- Aangezien verkoper zelf het verkochte feitelijk niet heeft gebruikt wordt er een niet zelf-bewoningsclausule in de koopovereenkomst opgenomen
- De lijst van zaken en vragenlijst deel B zijn niet aanwezig, woning wordt opgeleverd in huidige staat leeg en ontruimd
- Er wordt een anti-speculatiebeding opgenomen in de koopovereenkomst. Het is koper niet toegestaan gedurende zeven maanden na de datum van juridische levering de woning te verkopen
- Notaris voor transport is ter keuze van verkoper voor behandeling akte van levering, voor de akte van hypotheek is koper vrij.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-02-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
117 m²
Perceeloppervlakte
210 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Huizen

Huizen grenst aan het Gooimeer en wordt omringd door het prachtige landschap van het Gooi. Verder heeft het een rijke geschiedenis, waarvan de overblijfselen nog steeds aanwezig en zichtbaar zijn. Het dorp Huizen is bekend als voormalig vissersdorp, hoewel pas aan het eind van de 17e eeuw de visserij een van de hoofdmiddelen van het bestaan werd. Daarvoor waren vooral landbouw en huisnijverheid belangrijke levensbronnen. Hoewel het gemeentewapen van Huizen, een melkmeisje, verwijst naar veeteelt, was er geen sprake van grootschalige veeteelt. De arme zandgronden van het Gooi hadden veel bemesting nodig en vooral de uitwerpselen van het vee, koeien en schapen, werden als mest gebruikt. In de 18e eeuw ontwikkelde Huizen zich tot een vissersdorp met een van de grootste vissersvloten rond de Zuiderzee, wat nu het IJsselmeer is. In de afgelopen decennia heeft Huizen zich ontwikkeld tot een moderne stad grenzend aan het Gooimeer, met een aantal jachthavens, een levendig winkelgebied in het stadscentrum en enkele toeristische attracties.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder