Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Biggekruid 4 1273XC Huizen, Huizermaat West

Bouwjaar
1974
Woonoppervlakte
120 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
165 m²

Omschrijving

Middenwoning met aangebouwde garage, vier slaapkamers, tuin op het zuidwesten en mogelijkheid voor parkeren op eigen terrein. De woning is gelegen in een rustige en ruim opgezette woonwijk met veel groen. Het winkelcentrum "Holleblok" is op loopafstand en ook kunt u heerlijk wandelen in het Bad Vilbelpark met het groen en water wat tevens op enkele minuten afstand ligt.

Indeling van de woning.

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, doorloop naar de aangebouwde garage, toilet met closet en fonteintje en trapkast. Lichte woon-/eetkamer met deur naar de achtertuin. Half open keuken met keukenblok met veel bergruimte.

1e verdieping:
Overloop, drie in grootte variŰrende slaapkamers, badkamer met ligbad, wastafel en tweede toilet.

2e verdieping:
Via vaste trap naar de zolder. Voorzolder met c.v.-opstelling en mechanische ventilatiesysteem. Grote (slaap)kamer met Velux dakraam, wastafel en bergruimte achter de knieschotten.

Bijzonderheden en kenmerken:
- De woning is geheel voorzien van isolatieglas.
- Combi gas C.V-installatie.
- Asbestplaat aanwezig op zolderverdieping.
- Voormalige huurwoning.
- Aangezien verkoper zelf het verkochte feitelijk niet heeft gebruikt wordt er een niet zelf-bewoningsclausule in de koopovereenkomst opgenomen.
- De lijst van zaken en vragenlijst deel B zijn niet aanwezig, woning wordt opgeleverd in huidige staat leeg en ontruimd.
- Er wordt een anti-speculatiebeding opgenomen in de koopovereenkomst. Het is koper niet toegestaan gedurende zeven maanden na de datum van juridische levering de woning te verkopen.
- Notaris voor transport is ter keuze van verkoper voor behandeling akte van levering, voor de akte van hypotheek is koper vrij.

Wij nodigen u van harte uit om alle beschikbare informatie te bekijken. Dit kan via onze eigen website en uiteraard via Funda.

Mocht u willen komen kijken dan kan dat, uiteraard hebben we in deze tijd enkele nieuwe spelregels. Die gaan we met u bespreken. Bent u wel ge´nteresseerd doch wilt u (nog) geen fysieke bezichtiging laat het ons weten dan laten wij u de woning zien via videobellen en kunt u aan onze collega alle vragen stellen die u heeft terwijl hij/zij in de woning met u rondloopt.

Kortom anders komen tot uw koopbeslissing, daar helpen wij u graag bij.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
22-04-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
120 m²
Perceeloppervlakte
165 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Huizen

Huizen grenst aan het Gooimeer en wordt omringd door het prachtige landschap van het Gooi. Verder heeft het een rijke geschiedenis, waarvan de overblijfselen nog steeds aanwezig en zichtbaar zijn. Het dorp Huizen is bekend als voormalig vissersdorp, hoewel pas aan het eind van de 17e eeuw de visserij een van de hoofdmiddelen van het bestaan werd. Daarvoor waren vooral landbouw en huisnijverheid belangrijke levensbronnen. Hoewel het gemeentewapen van Huizen, een melkmeisje, verwijst naar veeteelt, was er geen sprake van grootschalige veeteelt. De arme zandgronden van het Gooi hadden veel bemesting nodig en vooral de uitwerpselen van het vee, koeien en schapen, werden als mest gebruikt. In de 18e eeuw ontwikkelde Huizen zich tot een vissersdorp met een van de grootste vissersvloten rond de Zuiderzee, wat nu het IJsselmeer is. In de afgelopen decennia heeft Huizen zich ontwikkeld tot een moderne stad grenzend aan het Gooimeer, met een aantal jachthavens, een levendig winkelgebied in het stadscentrum en enkele toeristische attracties.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder