Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bijenmeent 85 1218GE Hilversum, Hilversumse Meent

Bouwjaar
1975
Woonoppervlakte
85 m²
Aantal kamers
3
Perceeloppervlakte
186 m²

Omschrijving

Deze tussenwoning is rustig gelegen aan de zuidkant van de Hilversumse Meent met ruime zonnige tuin grenzend aan het park. Een fijne woning met twee slaapkamers op kindvriendelijke locatie en nabij scholen, een kinderboerderij, sportfaciliteiten en diverse winkels. Op loopafstand van de woning bevindt zich natuurgebieden, zoals het Naardermeer en het landgoed Bantam.

De woning ligt aan het einde van de straat waar uitsluitend bestemmingsverkeer komt. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij het vlakbij gelegen buurtwinkelcentrum Meenterf.

Indeling van de woning

Begane grond:
Entree, hal, toilet met fonteintje, meterkast en imposante trap naar de verdieping. De woning beschikt over een ruime woonkamer met aan de voorzijde ruimte voor een keuken en aan de achterzijde een aluminium schuifpui naar de achtertuin.

Verdieping:
Overloop, op de verdieping bevinden er 2 slaapkamers. Aan de voorzijde is een knieschot met zeer royale bergruimte met opstelplaats van de C.V.-ketel. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel en tevens bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine/droger.

Tuin en berging:
De woning heeft een fijne diepe en zonnige achtertuin die is gesitueerd op het zuiden en direct aansluitend op het mooie park van de Hilversumse Meent. In de voortuin bevindt zich een stenen berging voorzien van elektra.

Bijzonderheden:
- Rustig gelegen nabij natuur, winkels, sportfaciliteiten en scholen
- 2 slaapkamers
- Bouwjaar 1975
- Woonoppervlakte 85,1 m▓
- Berging 5 m▓
- Perceel grootte 186 m▓
- Aangezien verkoper zelf het verkochte feitelijk niet heeft gebruikt wordt er een niet zelf-bewoningsclausule in de koopovereenkomst opgenomen
- Er is geen lijst van zaken en vragenlijst van de woning aanwezig

Wij nodigen u van harte uit om alle beschikbare informatie te bekijken. Dit kan via onze eigen website, de website van de woning (zie hiervoor de brochure) en uiteraard via Funda.

Mocht u willen komen kijken dan kan dat, uiteraard hebben we in deze tijd enkele nieuwe spelregels. Die gaan we met u bespreken. Bent u wel ge´nteresseerd doch wilt u (nog) geen fysieke bezichtiging laat het ons weten dan laten wij u de woning zien via videobellen en kunt u aan onze collega alle vragen stellen die u heeft terwijl hij/zij in de woning met u rondloopt.

Kortom anders komen tot uw koopbeslissing, daar helpen wij u graag bij.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-07-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
85 m²
Perceeloppervlakte
186 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Hilversum

Hilversum is de Nederlandse mediastad; bijna alle nationale radio- en tv omroepen hebben Hilversum als thuis- en uitzendbasis. Daarnaast staat Hilversum vol met boeiende architectuur. Met name in de jaren twintig en dertig van de twintigste eeuw beleefde de architectuur in Hilversum een bloeiende periode. Als gemeentearchitect ontwierp de wereldberoemde W.M. Dudok het Raadhuis, scholen, bedrijven, woonwijken, dienstgebouwen, het sportpark, vijvers en wegen. Het meest recente architectonische hoogtepunt is het opvallende gebouw van de publieksattractie Beeld en Geluid op het Mediapark. Maar ook evenementen, theaters, winkelcentra en bioscopen maken Hilversum tot een levendige stad. Hilversum is met recht een stad in ’t groen. De natuurlijke omgeving is sterk gevarieerd. Van uitgestrekte heidevelden tot het prachtige Spanderswoud, een prachtige natuur- en recreatiegebied met een groot aantal wandelpaden en landgoederen. Hilversum biedt voor elk wat wils. Beleef de media, verken de prachtige heide van het Goois Natuurreservaat of huur een boot op het nabijgelegen Loosdrechts Plassengebied.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder