Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bijlmerdreef 1218 + PP 1103JW Amsterdam, G-buurt West

Bouwjaar
2002
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Gelegen in het levendige deel van de Bijlmerdreef vindt u op de vierde verdieping dit lichte driekamerappartement met vrij uitzicht en parkeerplaats op bijbehorend afgesloten parkeerterrein. Diverse winkels, scholen, openbaar vervoer en recreatie mogelijkheden bevinden zich op loopafstand. Het appartement is recent volledig geschilderd en voorzien van een nieuwe laminaatvloer.

*** For English please scroll down ***

Indeling:

Met de lift bereikt u het appartement op de vierde verdieping.
Entree appartement. Hal, twee ruime slaapkamers, separaat toilet, badkamer met douche en wastafel. Aan de voorzijde de ruime lichte woonkamer met open keuken en fraai vrij uitzicht (geen overburen). Handige berging met wasmachine aansluiting.

Separate ruime berging van circa 6 m² in de onderbouw.

Locatie:

Het appartementencomplex dat gebouwd is in 2002 bevindt zich in het vernieuwde deel van stadsdeel Zuidoost. Om de hoek ligt het winkelcentrum Ganzenpoort dat een divers aanbod biedt aan winkels voor de dagelijkse boodschappen tot speciaalzaken.
Het metrostation Ganzenhoef is zeer nabij gelegen, van waaruit u in ongeveer 15/20 minuten in het centrum van Amsterdam bent. Met de fiets doet u hier ongeveer 25 minuten over. De woning is tevens gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen.
Er is veel groen in de omgeving, onder andere: Bijlmerweide, Diemerbos en het Gaasperpark waar u kunt zwemmen in de Gaasperplas.

Bijzonderheden:

- Het appartement is gelegen op erfpachtgrond, canon afgekocht tot 30 april 2050. Overstap eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd onder de gunstige voorwaarden van 2019;
- De gebruiksoppervlakte van het appartement is 79 m² conform de richtlijnen NEN2580. De berging is circa 6 m² groot.
- Energielabel B;
- Nuon stadsverwarming;
- Eigen parkeerplaats aanwezig op afgesloten binnenplaats behorende bij appartementencomplex;
- Actieve, gezonde Vereniging van Eigenaren, professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam;
- Maandelijkse bijdrage VvE: € 164,45 (appartement) + € 15,11 (parkeerplaats);
- Woning is recent volledig geschilderd en voorzien van een nieuwe laminaat vloer;
- De ramen zijn voorzien van elektrische zonneschermen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing.

---

Located in the lively part of the Bijlmerdreef, you find this bright two bedroom apartment on the fourth floor with unobstructed view and parking space in the accompanying enclosed parking area. Various shops, schools, public transport and recreation options are within walking distance. The apartment has recently been fully painted and has a new laminate floor.

Layout:

You reach the apartment on the fourth floor by elevator.
Entrance apartment. Hall, two spacious bedrooms, separate toilet, bathroom with shower and sink. At the front the spacious bright living room with open kitchen and beautiful unobstructed view (no neighbors from across). Convenient storage with washing machine connection.

Separate spacious storage of approximately 6 m² in the basement.

Location:

The apartment complex which is built in 2002 is located in the renovated part of Zuidoost. Around the corner you find the Ganzenpoort shopping center, which offers a diverse range of shops for daily groceries to specialty shops.
The Ganzenhoef metro station is very close by, from where it takes about 15/20 minutes to reach the centre of Amsterdam. By bike this takes about 25 minutes. The house is conveniently located to the roads.
There is a lot of green in the area, including: the Bijlmerweide, Diemerbos and Gaasperpark where you can swim in the Gaasperplas.

Specifics:

- The apartment is located on leasehold land, canon/ground rent is surrendered until April 30, 2050. Fixation canon/lump sum from April 30, 2050 has been applied for in 2019 at favorable conditions;
- The usage area of the apartment is 79 m² in accordance with the NEN2580 guidelines. The storage room is approximately 6 m².
- Energy label B;
- District heating by Nuon;
- Private parking space in closed courtyard belonging to apartment complex;
- Active, healthy Association of Owners, professionally managed by VvE Beheer Amsterdam;
- The VvE monthly service costs: € 164.45 (apartment) + € 15.11 (parking space);
- House has recently been fully painted and has a new laminate floor;
- The windows have electric awnings;
- Non-self-occupational clause applicable.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-07-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Oost (E,G,K)

Bijlmer Oost is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Oost bestaat uit de buurten Bijlmer E, G en K en ligt ten oosten van de Gooiseweg, tussen de Gaasperdammerweg, de Daalwijkdreef en de Provincialeweg.
De dynamiek van Bijlmer Oost
Bijlmer Oost is een dynamische, multiculturele wijk met veel jonge inwoners. Het is er groen, er zijn tien basisscholen en veel voorzieningen zoals winkelcentra Kameleon en Ganzenpoort, en elke dinsdag en zaterdag een markt. De laatste is zelfs beroemd. Het metrostation van de buurt, Kraaiennest, is uitgeroepen tot het mooiste metrostation van Zuidoost.
Kleiburg: kluswoningen en brouwerij
Bij de grootschalige vernieuwing van de Bijlmer, die in de jaren negentig is ingezet, hebben de meeste oorspronkelijke hoogbouwflats van Bijlmer Oost plaatsgemaakt voor laag- en nieuwbouw. Het zijn nu eengezinswoningen, studentenwoningen en appartementen. De flat Kleiburg, ook wel bekend als ‘de klusflat’, wordt door nieuwe eigenaren opgeknapt tot hun droomhuis en er is tegenwoordig zelfs een brouwerij: Brouwerij Kleiburg. Zes flats die ook bewaard zijn gebleven, vormen nu samen het Bijlmermuseum. De bevolking in de wijk is zeer divers van samenstelling en achtergrond. Bijna zeventig procent van de bewoners heeft een migratieachtergrond en zijn bijvoorbeeld afkomstig uit Suriname (34%), Ghana (12%) en de Antillen (6%). De bijna 30.000 inwoners van Bijlmer Oost zijn relatief jong; er zijn veel kinderen en jongeren, met name in de E- en K-buurt.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder