Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bijlmerdreef 1253 1103TV Amsterdam, G-buurt West

Vraagprijs € 425.000 

Bouwjaar
2003
Woonoppervlakte
134 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Zoveel vierkante meters woonplezier voor deze prijs, waar is dat nog mogelijk in Amsterdam en maar 15 (metro-)minuten van het Centrum. Dit bijzonder royale 4-kamer maisonnette appartement van 133 m2 is gelegen op de bovenste twee verdiepingen met balkon en heeft een berging op de begane grond op een unieke locatie boven het Cultureel Educatief Centrum.
De woning heeft vrij uitzicht en, ideaal, geen bovenburen. Het ligt aan het einde van de Bijlmerdreef, schuin tegenover metrostation Ganzenhoef die de buurt verbindt met de rest van de stad.

Het appartement combineert moeiteloos vertier met privacy, woongenot en uitgaansgelegenheden.
Voor de dagelijkse boodschappen hoef je niet ver te lopen. Winkelcentrum Ganzenpoort ligt letterlijk om de hoek met supermarkten als Albert Heijn, een Kruidvat en de kleinere speciaalzaken zoals een apotheek, een slager en viswinkel en daarnaast diverse eetgelegenheden zoals CEC koffiebar/lunchcafé onder in het eigen gebouw. Uitgebreid winkelen is vlakbij heel goed mogelijk in de Amsterdamse Poort.
Diverse scholen op loopafstand en sport en fitness mogelijkheden zoals de BasicFit op de begane grond van hetzelfde complex.

Met de metro bent u in ongeveer 15 minuten in het centrum van Amsterdam. Bus 66 van Amsterdam Bijlmer Arena naar IJburg in dezelfde tijd.
De woning is ook goed bereikbaar met het eigen vervoer en via de uitvalswegen A1, A9, A10 en A2.
Recreëren kun je in natuurgebied Bijlmerweide, waar stichting De Toevlucht vogels en zoogdieren opvangt, het Bijlmerpark, het Diemerbos met het net geopende Bird restaurant/brouwerij en natuurlijk de Gaasperplas.

Indeling:
Centrale entree met liftinstallatie.
1e woonlaag:
Eigen entree met hal en toilet met fonteintje. Grote royale living met toegang tot een ruim balkon op het westen over gehele breedte van de woonkamer met zon in de middag. De living heeft een bijzondere lichtinval door de vele draai-/kantelramen. Dit geldt overigens voor het hele appartement.
Open woonkeuken.
Centraal in de living de open trap met veel lichtinval door de lichtkoepel.
2e woonlaag:
Twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning en aan de achterzijde een wel zeer royale werkplek met een prachtig uitzicht, welke eenvoudig is om te bouwen naar twee slaapkamers.
Centraal de badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel en inpandige berging met WMA.

Beneden een eigen berging waar uw fietsen veilig en droog kunnen staan en een parkeerkelder met de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren voor € 135,- per maand.
Er is ook ruime gratis parkeergelegenheid direct om het gebouw.

VIRTUEEL RONDLOPEN IN 3D? BEKIJK DE WONINGPRESENTATIE OP ONZE WEBSITE.
De knop [3D View] op onze website geeft toegang tot een virtuele rondleiding in 3D.
De tour laat zien hoe je van de ene kamer naar de andere kamer loopt.
Alsof je in het huis bent en er zelf doorheen wandelt.

Kenmerken:
* Bouwjaar 2003
* Maisonnette op de bovenste twee bouwlagen.
* Woonoppervlakte 133m2
* Energielabel A
* Origineel 4-kamer, max. 5 kamers met indelingswijziging
* Eigen berging
* Erfpachtcanon afgekocht tot 31 oktober 2051
* Oplevering in overleg
* Notaris: keuze koper, Ring Amsterdam

Deze projectinformatie is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheden of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper.
Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

***This property is listed by a MVA Certified Expat Broker***
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-09-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
134 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Oost (E,G,K)

Bijlmer Oost is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Oost bestaat uit de buurten Bijlmer E, G en K en ligt ten oosten van de Gooiseweg, tussen de Gaasperdammerweg, de Daalwijkdreef en de Provincialeweg.
De dynamiek van Bijlmer Oost
Bijlmer Oost is een dynamische, multiculturele wijk met veel jonge inwoners. Het is er groen, er zijn tien basisscholen en veel voorzieningen zoals winkelcentra Kameleon en Ganzenpoort, en elke dinsdag en zaterdag een markt. De laatste is zelfs beroemd. Het metrostation van de buurt, Kraaiennest, is uitgeroepen tot het mooiste metrostation van Zuidoost.
Kleiburg: kluswoningen en brouwerij
Bij de grootschalige vernieuwing van de Bijlmer, die in de jaren negentig is ingezet, hebben de meeste oorspronkelijke hoogbouwflats van Bijlmer Oost plaatsgemaakt voor laag- en nieuwbouw. Het zijn nu eengezinswoningen, studentenwoningen en appartementen. De flat Kleiburg, ook wel bekend als ‘de klusflat’, wordt door nieuwe eigenaren opgeknapt tot hun droomhuis en er is tegenwoordig zelfs een brouwerij: Brouwerij Kleiburg. Zes flats die ook bewaard zijn gebleven, vormen nu samen het Bijlmermuseum. De bevolking in de wijk is zeer divers van samenstelling en achtergrond. Bijna zeventig procent van de bewoners heeft een migratieachtergrond en zijn bijvoorbeeld afkomstig uit Suriname (34%), Ghana (12%) en de Antillen (6%). De bijna 30.000 inwoners van Bijlmer Oost zijn relatief jong; er zijn veel kinderen en jongeren, met name in de E- en K-buurt.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder