Vorige | Volgende

Bijlmerdreef 1263 1103TV Amsterdam, G-buurt West

Huurprijs € 1.750 per maand

Bouwjaar
2004
Woonoppervlakte
130 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

NEW || 3 BEDROOMS || UNFURNISHED || AMSTERDAM || AVAILABLE IMMEDIATELY

Light and spacious 3-bedroom apartment of 130 m2 situated in the so called complex 'Ganzenhoef' in Amsterdam Zuidoost. The apartment has a spacious living room, open kitchen, 3 bedrooms and a bathroom. The neighbourhood has a very good connection to public transport, shopping center and oit has other amenities on your doorstep. Free parking in front of the door, possibility to rent a provate parking in the building. Costs approx. €120,- per month.

LAY OUT
Through the shared entrance and up with the elevator you will reach your private entrance. Right after the entrance you will find the toilet and the door to the spacious, bright living room with balcony. The wide living room has lots of windows and a laminate floor. The open kitchen (2004) comes with built-in appliances such as: combi-oven, dishwasher, fridge, freezer, electric stove and seperate island with lots of storage.
In the living room you will reach the open stairs to the second floor of the apartment. On this floor you will find 3 bedrooms (a master bedroom and 2 equal bedrooms). There is a seperate washing room with connection for a washer and dryer. 
The bathroom has a bath, shower, toilet and a sink.

The apartment has a private storage in the basement of the building.

Free parking in front of the door.

???????There is a possibility to rent a private parking in the building (costs approx. €120,- per month).

LOCATION
On walking distance you will find shops, cafe's and the weekly market for fresh products. The public transport is nearby (metro and bus). Through metro station Ganzenhoef you will reach the center of Amsterdam in just 15 minutes. Station Bijlmer Arena or Duivendrecht takes you to the Airport Schiphol in just 20 minutes. 
Some of the major hotspots of Amsterdam are just a stone away, such as: de Arena, Residential Boulevard Villa Arena, Ziggo Dome, Movietheater Arena, Ikea, Hospital AMC, etc. The highyway can by reached easily (A1, A2, A9, A10).

HIGHLIGHTS
Rentprice €1.750,- excl utilities
1 month deposit 
Unfurnished
Available immediately
Expats only

Are you interested in a viewing? Please contact our office to arrange an appointment.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-01-2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort woning
Maisonnette
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
130 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Oost (E,G,K)

Bijlmer Oost is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Oost bestaat uit de buurten Bijlmer E, G en K en ligt ten oosten van de Gooiseweg, tussen de Gaasperdammerweg, de Daalwijkdreef en de Provincialeweg.
De dynamiek van Bijlmer Oost
Bijlmer Oost is een dynamische, multiculturele wijk met veel jonge inwoners. Het is er groen, er zijn tien basisscholen en veel voorzieningen zoals winkelcentra Kameleon en Ganzenpoort, en elke dinsdag en zaterdag een markt. De laatste is zelfs beroemd. Het metrostation van de buurt, Kraaiennest, is uitgeroepen tot het mooiste metrostation van Zuidoost.
Kleiburg: kluswoningen en brouwerij
Bij de grootschalige vernieuwing van de Bijlmer, die in de jaren negentig is ingezet, hebben de meeste oorspronkelijke hoogbouwflats van Bijlmer Oost plaatsgemaakt voor laag- en nieuwbouw. Het zijn nu eengezinswoningen, studentenwoningen en appartementen. De flat Kleiburg, ook wel bekend als ‘de klusflat’, wordt door nieuwe eigenaren opgeknapt tot hun droomhuis en er is tegenwoordig zelfs een brouwerij: Brouwerij Kleiburg. Zes flats die ook bewaard zijn gebleven, vormen nu samen het Bijlmermuseum. De bevolking in de wijk is zeer divers van samenstelling en achtergrond. Bijna zeventig procent van de bewoners heeft een migratieachtergrond en zijn bijvoorbeeld afkomstig uit Suriname (34%), Ghana (12%) en de Antillen (6%). De bijna 30.000 inwoners van Bijlmer Oost zijn relatief jong; er zijn veel kinderen en jongeren, met name in de E- en K-buurt.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder