Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bijlmerdreef 312 1102AC Amsterdam, F-buurt

Vraagprijs € 375.000 

Bouwjaar
2007
Woonoppervlakte
101 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Dit zeer ruime en lichte vier-kamer appartement is gelegen in een stedelijke maar toch rustige omgeving. Voorzien van een riante bering in de onderbouw en een parkeerplaats op eigen terrein is dit een appartement dat nergens in tekort komt. Maak snel een afspraak om een kijkje te nemen!

locatie:
Gelegen op de hoek van het gebouw bied het appartement een u een mooie zichtlijn en veel licht inval. Het is prettig wonen op de Bijlmerdreef. Zo zijn er in de directe omgeving diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen.
Ook vind u een ruim aanbod aan horeca gelegenheden zoals het uitgaansgebied Arenaboulevard, de Ziggodome, Pathé bioscoop en uiteraard de Johan Cruyff Arena.
Daarnaast kunt u er heerlijk wandelen, bijvoorbeeld in het Nelson Mandela Park of het wandelgebied in de buurt. Voor het openbaar vervoer hoeft u slechts naar buiten te lopen. Trein en metrostation Bijlmer Arena zijn om de hoek.
Uitvalswegen als de A9 en A10 zijn een paar minuten van de woning verwijderd. Zowel de binnenstad van Amsterdam als buitengebieden zijn hierdoor vlot bereikbaar. Uw gasten parkeren rond het appartement.
Uzelf kunt parkeren in de afgesloten parkeerplaats onder het gebouw. Die te bereiken is met een lift.

Indeling
Begane grond: centrale entree, entree woning tweede etage, hal met toegang tot de drie ruime slaapkamers, badkamer met douche, wc en wastafel, inpandige berging met wasmachine aansluiting. Woonkamer hoekligging (veel ramen) en een open keuken.

Buiten:
Het overdekte terras is een heerlijke plek waar het goed toeven is.

Eigendomssituatie:
Eigendom belast met erfpacht, erfpacht is afgekocht tot 30-11-2055

Bijzonderheden
- Vereniging van eigenarenVereniging Van Eigenaars Fenice Toren B Aan De Bijlmerdreef Te Amsterdam
- Service kosten 147 per maand
- Keurig onderhouden appartement
- Drie ruime en lichte slaapkamers
- Ruime woonkamer en grote keuken
- Schuifpui naar het balkon
- Woonoppervlakte: 101 m²
- Gebouw gebonden buitenruimte: 6 m²
- Externe berging: 5 m²
- Eigen parkeerplaats op afgestoten terrein
- Bouwjaar: 2007

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-03-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
101 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder