Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bijlmerdreef 432 - 434 1102AC Amsterdam, F-buurt

Huurprijs € 175 per m2/jaar

Omschrijving

Deze multifunctionele ruimte is gelegen aan de Bijlmerdreef en kenmerkt zich door een prettige lichtinval. Met de fraaie hoogte, uitstekende parkeervoorzieningen en winkelcentrum 'Amsterdamse Poort' op loopafstand is het een uitstekende plek om kantoor te houden of een praktijk te voeren. Daarbij zijn alle commercile ruimtes gelegen aan een gemeenschappelijke buitenruimte aan de achterzijde van het complex.

BEREIKBAARHEID
Het object is uitstekend bereikbaar per auto via de Gooiseweg (s112), Rijksweg A9 en Ringweg A10. Ook per openbaar vervoer is het complex goed te bereiken door de aanwezigheid van treinstation 'Bijlmer Arena' op loopafstand. Daarbij ligt het object aan bushalte 'Anton de Komplein' alwaar diverse buslijnen zijn aangesloten.

VLOEROPPERVLAK
De units zijn onderverdeeld in de volgende oppervlaktes:
- 432 A, ca. 79,2 m b.v.o. en ca. 66,0 m v.v.o.
- 432 B, ca. 79,2 m b.v.o. en ca. 73,0 m v.v.o.
- 432 C, ca. 48,6 m b.v.o. en ca. 43,5 m v.v.o.
- 434 A, ca. 48,6 m b.v.o. en ca. 43,5 m v.v.o.
- 434 B, ca. 79,2 m b.v.o. en ca. 67,1 m v.v.o.

BESTEMMING
Conform het bestemmingsplan geldt de bestemming "gemengd-1" en derhalve is de ruimte geschikt te worden gebruikt ten behoeve van maatschappelijke voorzieningen, kantoren en dienstverlening. Horeca en detailhandel is niet toegestaan. Aanvullende informatie kunt u opvragen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt casco verhuurd en opgeleverd inclusief pantry, toilet en cv-installatie.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen 53,50 excl. BTW per maand.

PARKEREN
Het is mogelijk een parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage te huren. De huurprijs bedraagt 60,50 excl. BTW per maand (incl. servicekosten).

OPLEVERING
In nader overleg.

HUUROVEREENKOMST
Er zal gebruik gemaakt worden van een huurovereenkomst van verhuurder, op basis van de modelhuurovereenkomst zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

BIJZONDERHEDEN
De contractkosten bedragen 4% van de jaarhuur (exclusief BTW), met een minimum van 180,-.

DISCLAIMER
Deze informatie is gebaseerd op materiaal waarvan Kuijs Reinder Kakes v.o.f. van mening is dat het betrouwbaar moet worden geacht. Hoewel Kuijs Reinder Kakes v.o.f. bij de samenstelling hiervan de nodige zorgvuldigheid heeft betracht, kunnen feitelijke onjuistheden niet worden uitgesloten. Kuijs Reinder Kakes v.o.f. sluit dan ook elke aansprakelijkheid uit die mogelijk voortvloeit uit het gebruik van de in dit document opgenomen informatie.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-06-03
Status
Beschikbaar
Service kosten
€ 53 p/m
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder