Vorige | Volgende

Bijlmerdreef 532 1102AC Amsterdam, F-buurt

Vraagprijs € 300.000 k.k.

Bouwjaar
2008
Woonoppervlakte
88 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

***For English see below***

Heerlijk licht en goed ingedeeld driekamerappartement op de vierde verdieping met fantastisch uitzicht. Ruim van opzet. Groot balkon. Eigen parkeerplaats. Voorzien van lift. Superplek in Amsterdam Zuidoost op loopafstand van winkelcentrum Amsterdamse Poort.
HET APPARTEMENT
- Fijne grote woonkamer uitkijkend over veel groen en met aangrenzend balkon, dat genoeg ruimte biedt om lekker buiten te eten. Het terras is overkapt en heeft afsluitbare glazen balkonramen, waardoor je al in het vroege voorjaar behaaglijk buiten kunt zitten.
- Luxe open keuken voorzien van inbouwapparatuur zoals vaatwasser, koelvries-combinatie, kookplaat en oven.
- Twee kamers van goed formaat, te gebruiken als slaap- en/of werkkamer. De kamers hebben beiden een deur naar het balkon.
- Laminaatvloer door het hele appartement.
- Mooie badkamer met ligbad, afzonderlijke douche, wastafel en handdoekradiator.
- Toilet.
- Afzonderlijke ruimte voor de wasmachine
- Ruime hal met voldoende plek voor garderobe en extra kasten.
- Eigen parkeerplaats en eigen berging van ca. 5 m in de onderbouw.
- Het huis is heerlijk ruim van opzet. Dat zie je terug in alle kamers.
LIGGING
Centraal in het vernieuwde deel van Zuidoost, om de hoek van winkelcentrum Amsterdamse Poort met filialen van grotere winkelketens, kleine speciaalzaken en gezellige terrassen. In de directe omgeving is lekker veel groen: het Nelson Mandelapark, Bijlmerweide en het strand van de Gaasperplas. Verder zijn er in de buurt veel sportfaciliteiten.
De bereikbaarheid is uitstekend. Op loopafstand ligt trein- en metrostation Bijlmer Arena. Daarvandaan is het 15 minuten naar Amsterdam Centraal. Op de fiets is het naar Amsterdam-Centrum een klein half uur. De snelweg ligt op vijf autominuten.
BIJZONDERHEDEN
- Appartement maakt onderdeel uit van een goed onderhouden complex uit 2008.
- Actieve goed functionerende Vereniging van Eigenaars
- Servicekosten 135,32 per maand (incl. Parkeerplaats).
- Woonoppervlak ca. 88 m2
- Voorzien van isolerende beglazing.
- Energielabel A
- Eigen parkeerplaats
- Voorzien van lift
- Leuke gezamenlijke binnentuin.
- Erfpacht afgekocht tot 30 november 2055. Verkoper heeft in 2019 een aanbieding aangevraagd voor het overstappen naar eeuwigdurende erfpacht.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
***English version***

Lovely light and well laid out three-room apartment on the fourth floor with fantastic views. Large balcony, private parking and equipped with elevator. Super place in Amsterdam Southeast within walking distance of shopping center Amsterdamse Poort.
APARTMENT
- Large living room overlooking greenery and with adjoining balcony, which offers enough space for outdoor dining. The terrace has lockable glass balcony windows, so you can sit comfortably outside in early spring.
- Luxurious open kitchen with built in appliances such as dishwasher, fridge-freezer, hob and oven.
- Two rooms of good size, to be used as a bedroom and/or study. Both rooms have a door to the balcony.
- Laminate floor throughout the apartment.
- Beautiful bathroom with bath, separate shower, sink and towel radiator.
- Separate toilet.
- Separate room for the washing machine
- Spacious hall with enough space for wardrobe and extra closets.
- Private storage room on the ground floor of approx. 5 m.
- The house is wonderfully spacious. You can see that in all rooms.
LOCATION
Centrally in the renovated part of Southeast, around the corner from the Amsterdamse Poort shopping centre with lot of shops and cosy terraces. In the immediate vicinity is a lot of green: the Nelson Mandelapark, Bijlmerweide and the beach of the Gaasperplas. In the neighbourhood are a lot sport facilities.
The accessibility is excellent. Within walking distance is train and metro station Bijlmer Arena. From there it is 15 minutes to Amsterdam Central Station. By bike it takes less than half an hour to get to Amsterdam-Centre. You can reach the highway within five minutes.
PROPERTY FEATURES
- Apartment is part of a well-maintained complex from 2008.
- Service costs 135.32 per month.
- Living area approx 88 m2.
- Energy Label A
- Equipped with insulating glazing.
- Private parking.
- Equipped with elevator.
- Lease paid off until November 30, 2055. In 2019 the seller has requested an offer to change to a perpetual leasehold.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 135 p/m
Aanmeldingsdatum
13-05-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
88 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
226 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder