Vorige | Volgende

Bijlmerdreef 618 1102AC Amsterdam, F-buurt

Huurprijs € 120 per m2/jaar

Omschrijving

Multifunctionele kantoor-/bedrijfsruimte gelegen op de begane grond van gebouw 'Heart en Soul'.
Schitterende zichtlocatie nabij winkelcentrum De Amsterdamse Poort.

OBJECT
Op een schitterende zichtlocatie nabij winkelcentrum 'De Amsterdamse Poort' ligt deze (inloop) kantoor-/ bedrijfsruimte. Vele voorzieningen zijn op een steenworp afstand gelegen. Bovendien liggen deze ruimten in een winkelgebied, waardoor kan worden geprofiteerd van reeds aanwezige loopstromen/traffic. Het betreft een multifunctionele kantoor-/bedrijfsruimte gelegen op de begane grond van gebouw 'Heart en Soul'. In dit complex bevinden zich woningen op de verdiepingen met daarbij een bedrijfsruimte op de begane grond. Dankzij de vele hoge ramen aan voor- en achterzijde is deze bedrijfsruimte opvallend licht.

LOCATIE
De kantoorruimte ligt aan de Bijlmerdreef, een doorgaande weg waar veel verkeer, publiek langskomt evenals openbaar vervoer. Het stadsdeelkantoor van zuidoost ligt schuin tegenover de ruimte alsmede winkelcentrum Amsterdamse Poort met een grote gevarieerdheid aan winkels en voorzieningen waaronder een zwembad en sportcomplex, er is markt op maandag , donderdag en vrijdag.

EIGEN VERVOER
Auto: De Bijlmerdreef is goed bereikbaar vanaf de A2, A10 en A9, via de Gooise Weg.
Fiets: Er zijn goede fietsvoorzieningen aanwezig.

OPENBAAR VERVOER
Uitstekend bereikbaar middels het openbaar vervoer. De ruimte ligt tegenover de bushaltes van lijn 41, 47, 66 en 757. NS Station Bijlmer Arena ligt op ca. 10 minuten loopafstand.

PARKEREN
Voldoende betaalde parkeermogelijkheden voor de deur en in de parkeergarages van het winkelcentrum.

BESTEMMINGSPLAN
Het huidige bestemmingsplan laat onder andere maatschappelijke voorzieningen, kantoren en dienstverlening toe. Via www.ruimtelijkeplannen.nl is het volledige bestemmingsplan in te zien. Huurder is zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan. Aan bovenstaande omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

BESCHIKBARE OPPERVLAKTE
Circa 376 m VVO kantoor-/ bedrijfsruimte op de begane grond.

HUURPRIJS KANTOORRUIMTE
120,00 per m per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
50,00 per maand, te vermeerderen met BTW.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object is onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen:
- Meerdere entrees;
- kunststof vloerafwerking.

MODEL HUUROVEREENKOMST
ROZ model 2015, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Waarborgsom of bankgarantie conform ROZ model ter grootte van een bedrag van 3 maanden huur, BTW en servicekosten.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-11-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder