Vorige | Volgende

Bijlmerdreef 663 1102RR Amsterdam, Vogeltjeswei

Bouwjaar
1998
Woonoppervlakte
96 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

Goed gelegen 5 kamer maisonnette hoekwoning (ca. 96m), verdeeld over 2 verdiepingen, met eigen entree en dakterras met vrij uitzicht op het zuiden.


*** ENGLISH TRANSLATION BELOW ***


Het kleinschalige appartementencomplex uit 1998 ligt midden in het vernieuwde deel van stadsdeel Zuidoost. In het om de hoek gelegen winkelcentrum Amsterdamse Poort, worden bekende warenhuizen afgewisseld met kleine speciaalzaken. U kunt er terecht voor de dagelijkse boodschappen, heerlijke lunchtentjes en voor unieke producten van de lokale ondernemers. Trein- en metrostation Bijlmer Arena ligt op loopafstand van het complex en u bent in ongeveer 15 minuten op Amsterdam Centraal. Met de fiets bent u in ongeveer 25 minuten in Amsterdam-Centrum. Er is veel groen in de omgeving met onder andere: het Nelson Mandelapark waar u op uitkijkt, sportcomplex met zwembad, Bijlmerweide en het Gaasperpark.

Indeling:
Middels de eigen entree op de begane grond, betreedt u het trappenhuis welke leidt naar de 2e verdieping.

Tweede verdieping:
Overloop, toilet met fonteintje, bergkast, trap naar de verdieping en woonkamer. De woonkamer is heerlijk ruim en net als de rest van de woning voorzien van een laminaat vloer en glad stucwerk op de wanden. De open keuken is gelegen aan de achterzijde en voorzien van: een keramische kookplaat, afzuigkap, combi oven, vaatwasser en een koelkast. Tevens geeft de keuken toegang tot het dakterras.

Derde verdieping:
De overloop geeft toegang tot 4 goede slaapkamers, de wasruimte en natuurlijk mogen we de badkamer niet vergeten. Deze is voorzien van een douchecabine, wastafel, radiator en een 2e toilet.

Dakterras:
Aan de achterzijde heeft u vanuit de keuken de beschikking over een dakterras (ca. 11m) gelegen op het zuiden. Heerlijk genieten van het vrije uitzicht over het Mandelapark. Even geen zon, dan komt het zonnescherm zeker van pas.

Berging:
Onder in het complex heeft deze woning een eigen berging.

Bijzonderheden:
- Zeer ruime 5 kamer woning met dakterras en zonnescherm;
- Eigen entree op begane grond met hoge plafond en extra opberg vide;
- Voor en achter een vrij uitzicht;
- Hoekligging, veel lichtinval dankzij extra zijramen (voorzien van screens);
- Elke kamer voorzien van vaste internetbekabeling;
- Energiezuinig, label A en gas loos;
- Kindvriendelijke wijk;
- Goede VvE, servicekosten 154,04 p/m;
- Erfpacht canon afgekocht, tot 01-09-2047;
- Eeuwig durende afkoop is zeer aantrekkelijk voor deze woning;
- Op loopafstand van Amsterdamse Poort en Bijlmer Arena NS station;

Hebben wij ook uw interesse gewekt?
Dan nodigen wij u graag uit deze woning eens van binnen te bekijken!


*** ENGLISH TRANSLATION ***


Well located 5 room maisonette corner house (approx. 96m), spread over 2 floors, with its own entrance and roof terrace with unobstructed views of the south.

The small-scale apartment complex from 1998 is located in the middle of the renovated part of the Zuidoost district. In the Amsterdamse Poort shopping center, famous department stores are interspersed with small specialty shops. You can go there for daily shopping, delicious lunch places and for unique products from local entrepreneurs. Bijlmer Arena train and metro station is within walking distance of the complex and you can reach Amsterdam Central Station in around 15 minutes. You can reach Amsterdam Center in around 25 minutes by bike. There is a lot of greenery in the area including: the Nelson Mandela Park that you overlook, a sports complex with a swimming pool, Bijlmer Meadow and the Gaasper Park.

Layout:
Through the private entrance on the ground floor, you enter the staircase that leads to the 2nd floor.

Second floor:
Landing, toilet with hand basin, storage cupboard, stairs to the first floor and living room. The living room is wonderfully spacious and, just like the rest of the house, has a laminate floor and smooth stucco on the walls. The open kitchen is located at the rear and equipped with: a ceramic hob, extractor hood, combi oven, dishwasher and a fridge. The kitchen also gives access to the roof terrace.

Third floor:
The landing gives access to 4 good bedrooms, the laundry room and of course we must not forget the bathroom. This is equipped with a shower, sink, radiator and a 2nd toilet.

Roof terrace:
At the rear you have access to a roof terrace (approx. 11m) from the kitchen facing south. Enjoy the unobstructed view of the Mandela Park. No sun for a moment, then the awning will certainly come in handy.

Storage room:
This property has its own storage room at the bottom of the complex.

Particularities:
- Very spacious 5 room apartment with roof terrace and awning;
- Private entrance on the ground floor with high ceiling and extra storage loft;
- An unobstructed view in front and behind;
- Corner location, lots of light thanks to additional side windows (with screens);
- Each room with fixed internet cabling;
- Energy efficient, label A and gasless;
- Child-friendly neighborhood;
- Good VvE, service costs 154.04 p / m;
- Leasehold canon surrendered, until 01-09-2047;
- Everlasting surrender is very attractive for this property;
- Within walking distance of Amsterdamse Poort and Bijlmer Arena NS station;

Have we also aroused your interest?
Then we would like to invite you to take a look inside this home!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-02-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
96 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder