Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bijlmerdreef 91 1102BP Amsterdam, Amsterdamse Poort

Omschrijving

Het betreft een zeer fraaie winkelruimte, met een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 70 m² en een frontbreedte van ca. 7 meter aan de Bijlmerdreef. Door de vele positieve ontwikkelingen in Zuid Oost trekt het veel nieuwe bedrijven.

Indeling
Het pand beschikt over een entree aan de kant van de Bijlmerdreef waar er toegang wordt verleend aan drie grote ruimtes die kunnen fungeren als winkel- of praktijkruimte. Een kleine keuken en toilet bevinden zich voor rechts van het pand, achterin het pand bevindt zich nog een toilet.

Het is ook mogelijk om er één open ruimte van te maken.

Ligging
Het pand is gelegen naast het nieuwe hoofdkantoor van de ING op de Bijlmerdreef in Amsterdam Zuid-Oost op loop afstand van station Amsterdam Bijlmer Arena. Daarnaast ligt het om de hoek van het druk bezochte Bijlmerplein en is de Johan Cruif ArenA op een steenworp afstand.

Beschikbaarheid
Het pand is zeer goed beschikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A2 of de A9. Met het openbaar vervoer kunt u door middel van de trein naar het Amsterdam Bijlmer ArenA station waarna u enkele minuten hoeft te lopen, daarnaast stoppen de bussen 44, 47, 66, N85 en N87 voor de deur.

Oppervlakte
Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt ca. 70 m².
Het bruto vloeroppervlak bedraagt ca. 78 m2.
Frontbreedte ca. 7 meter.

Huurtermijn
5 jaar + 5 optiejaren.

Huurprijs
€ 22.500,- per jaar (zegge: tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro per jaar) exclusief BTW.

Beschikbaar
Oplevering in overleg, eventueel spoedig.

Bestemming
winkel of praktijkruimte.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie gelijk aan 3 maanden huur te vermeerderen met B.T.W.

Opleveringsniveau
Leeg en ontruimd.

Stadsdeel
Amsterdam Zuid Oost.

Huurovereenkomst
Standaard ROZ-model september 2012.

Indexering
Jaarlijks, conform het maandindexcijfer volgens de consumentenindex (CPI), reeks CPI alle huishouden (2006 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Parkeren
Achter de het pand is het mogelijk om uw auto te parkeren, ook zit er een Q-park om de hoek.

Voorbehoud
Verhuur geschiedt onder voorbehoud gunning eigenaar/verhuurder. Verhuurder dient zijn algehele goedkeuring te geven aan de huurovereenkomst.

Energieprestatiecertificaat
Verhuurder beschikt niet over een energieprestatiecertificaat dan wel een gelijkwaardig document als bedoeld in het Besluit Energieprestatie Gebouwen en verhuurder zal deze documenten voor de oplevering ook niet aanvragen, daar het een Rijksmonument betreft.

Bezichtiging
Na telefonische afspraak met ons kantoor (020-4 222 888)

Collegiaal
Wij hebben dit object gezamenlijk te huur met Gofield & Only.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-06-2020
Status
Verhuurd onder voorbehoud

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder