Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bijlmerdreef 943 1103TW Amsterdam, Bijlmer-Oost (E, G, K)

Vraagprijs € 180.000 

Bouwjaar
2004
Woonoppervlakte
84 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Buitenkans !! 4-kamer appartement met een woonoppervlakte van circa 84 m² en een eigen parkeerplaats.

Royaal appartement gelegen in een modern appartementencomplex (bouwjaar circa 2004) voorzien een beveiligde afgesloten entree, lift en een eigen parkeerplaats in een afgesloten garage. In de nabijheid zijn diverse winkels (winkelcentrum Ganzenpoort), scholen, openbaar vervoer (metrostation Ganzenhoef) en sportscholen gesitueerd. Het appartement is ideaal voor een gezin met kinderen. Aan de zuidzijde is er een prachtig terras waar u van de zon kunt genieten. Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer en is volledig geisoleerd. Er is een stadsverwarming voor verwarming en warm water.

Indeling :

Centrale afgesloten entree, lift, tweede verdieping, entree, hal, twee slaapkamers, woonkamer met een eenvoudige open keuken, slaapkamer, inpandige berging met wasmachine-aansluiting , ruime badkamer voorzien van ligbad, separaat toilet, tweede ruime inpandige berging , groepenkast, 5 groepen met aardlek, stadsverwarming, videofoon, prachtig terras.

Bijzonderheden :

- Bouwjaar circa 2004;
- GIW tot en met 2013;
- Woonoppervlakte circa 84 m²;
- Servicekosten € 154,64 per maand, inclusief parkeerplaats;
- 3 slaapkamers
- Volledig dubbel glas;
- Volledige isolatie;
- Erfpacht afgekocht voor 50 jaar;
- Lift;
- Berging in de onderbouw;
- Eigen parkeerplaats in de garage;
- Gunstige ligging.

Verkoper beschikt niet over een energieprestatiecertificaat als bedoeld in de regeling energieprestatie gebouwen zgn. EPA-certificaat. Koper gaat er mee akkoord dat ook bij de levering dit certificaat niet aanwezig zal zijn.
Koper mag voor zijn kosten alsnog een EPA-certificaat aanvragen bij een gecertificeerd bedrijf.
Verkoper zal zijn medewerking daaraan verlenen. Kijk ook op www.vrom.nl/energielabel.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-02-2010
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
84 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Oost (E,G,K)

Bijlmer Oost is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Oost bestaat uit de buurten Bijlmer E, G en K en ligt ten oosten van de Gooiseweg, tussen de Gaasperdammerweg, de Daalwijkdreef en de Provincialeweg.
De dynamiek van Bijlmer Oost
Bijlmer Oost is een dynamische, multiculturele wijk met veel jonge inwoners. Het is er groen, er zijn tien basisscholen en veel voorzieningen zoals winkelcentra Kameleon en Ganzenpoort, en elke dinsdag en zaterdag een markt. De laatste is zelfs beroemd. Het metrostation van de buurt, Kraaiennest, is uitgeroepen tot het mooiste metrostation van Zuidoost.
Kleiburg: kluswoningen en brouwerij
Bij de grootschalige vernieuwing van de Bijlmer, die in de jaren negentig is ingezet, hebben de meeste oorspronkelijke hoogbouwflats van Bijlmer Oost plaatsgemaakt voor laag- en nieuwbouw. Het zijn nu eengezinswoningen, studentenwoningen en appartementen. De flat Kleiburg, ook wel bekend als ‘de klusflat’, wordt door nieuwe eigenaren opgeknapt tot hun droomhuis en er is tegenwoordig zelfs een brouwerij: Brouwerij Kleiburg. Zes flats die ook bewaard zijn gebleven, vormen nu samen het Bijlmermuseum. De bevolking in de wijk is zeer divers van samenstelling en achtergrond. Bijna zeventig procent van de bewoners heeft een migratieachtergrond en zijn bijvoorbeeld afkomstig uit Suriname (34%), Ghana (12%) en de Antillen (6%). De bijna 30.000 inwoners van Bijlmer Oost zijn relatief jong; er zijn veel kinderen en jongeren, met name in de E- en K-buurt.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder