Vorige | Volgende

Bijlmerdreef 951 1103TW Amsterdam

Vraagprijs € 375.000 

Bouwjaar
2004
Woonoppervlakte
120 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

** English text below ** Listed by certified MVA Expat broker **


RUIM, PRAKTISCH APPARTEMENT MET LIFT, BERGING ÉN EIGEN PARKEERPLEK ….?

Welke specifieke kenmerken je ook zoekt voor een nieuwe woning; dit 4-kamerappartement heeft het allemaal!

Check alle details van deze woning op de eigen website via: bijlmerdreef951.nl

LOCATIE:
Het moderne appartementencomplex gebouwd rond 2004, heeft een uitstekende verbinding met de auto en het openbaar vervoer.
In de directe omgeving zijn er verschillende winkels in winkelcentrum Ganzenpoort.
Je pakt de fiets en bent in “no time” bij de Amsterdamse Poort als ook ook bij de Arena Boulevard met onder andere de Pathé Bioscoop, AFAS live, Ziggo Dome en uiteraard de Johan Cruijff Arena.
Het groene Nelson Mandelapark ligt in de buurt en iets verder de Gaasperplas met eigen strand en volop zwemgelegenheid.


BEREIKBAARHEID:
De bereikbaarheid is dus uitstekend. Met de bus, lijn 41 en 66 voor de deur en op 300 meter afstand het metrostation. De auto roep je op vanuit de parkeergarage en je bent binnen enkele minuten op de A10 of A9. Het centrum van Amsterdam is in 15 minuten te bereiken met de auto of metro.


PARKEREN:
Parkeren kan in de buurt op straat (gratis parkeren, ook voor je bezoek). Zelf heb je de beschikking over een eigen parkeerplaats in de onderliggende -volledig automatische- parkeergarage. Dit houdt in dat de auto wordt geparkeerd in een volledig afgesloten ruimte, veilig en vorstvrij in de wintermaanden.

INDELING:
De afgesloten entree geeft toegang tot het algemene trappenhuis óf je pakt de lift; beide brengen je naar de tweede etage.
Bij de voordeur is er een fijn terras waar je ongestoord kunt zitten (laatste huis van de rij).
De ruime hal geeft toegang tot alle vertrekken: 3 ruime slaapkamers, een grote badkamer met douche en wastafel en plek voor een lekker ligbad, een ruime berging met aansluiting voor de wasmachine en een fantastische living met open keuken, overlopend in een zeer ruim terras.
Het woongedeelte van het appartement is voorzien van een laminaatvloer, wat een modern en strakke uitstraling geeft.


KENMERKEN
• Gebouwd in 2004
• Stadsverwarming en centrale voorziening voor water
• Grote raampartijen
• Dubbel glas en goede isolatie
• Eigen parkeerplaats in afgesloten parkeergarage
• Eigen berging in de onderbouw
• Een centrale afgesloten entree met lift
• Intercom-installatie met videofoon.
• Terras bij de entree en een tweede terras, grenzend aan de living
• Royale hal met toegang tot alle vertrekken
• 3 Slaapkamers
• Badkamer met douche en wastafel
• Aparte ruimte voor berging en wasmachine- en drogeropstelling.


VERENIGING VAN EIGENAREN
Het beheer van de actieve vereniging van eigenaren wordt door een professionele partij verzorgd, NEWOMIJ. Er is een huishoudelijk reglement opgesteld, een MJOP en er wordt regelmatig vergaderd.
De servicekosten bedragen € 229,- per maand.

EIGENDOMSSITUATIE GROND
De woning staat op erfpachtgrond in eigendom bij de gemeente Amsterdam. De canon is afgekocht tot en met 15 april 2053.

AFMETINGEN:
• Woonoppervlakte: 120 m²
• Buitenruimte: 12 m²
• Berging: 4 m²

Op de website van het appartement vind je alles nog eens fraai in beeld gebracht met onder andere de kadastrale gegevens, de lijst van zaken, het meetrapport, full screen foto's evenals informatie over de buurt, een "streetview" en de zonnegrens.

De aanmelding is met zorg samengesteld; de informatie die wordt verstrekt is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

-----------------

SPACIOUS, PRACTICAL, ELEVATOR, STORAGE AND PRIVATE PARKING ....?

Whatever specific features you are looking for in a new home; this 4-bedroom apartment has it all!

Check all the details of this property on its own website: bijlmerdreef951.nl


LOCATION:
The modern apartment complex, built around 2004, has excellent connections by car or public transport.
In the immediate vicinity there are several stores in the shopping center Ganzenpoort.
You take the bike and are in "no time" at the Amsterdamse Poort but also at the Arena Boulevard including the Pathé cinema, AFAS live, Ziggo Dome and of course the Johan Cruijff Arena.
The green Nelson Mandela Park is also nearby and a little further Gaasperplas with its own beaches and plenty of swimming opportunities.


ACCESSIBILITY:
Accessibility is therefore excellent. By bus, line 41 and 66 at the door and 300 meters away the metro station. The car you call from the parking garage and you are within a few minutes on the A10 or A9. The center of Amsterdam can be reached in 15 minutes by car or metro.


PARKING:
Parking is possible in the neighborhood on the street (free parking, also for your visitors). But you have access to a private parking space in the underlying - fully automatic - parking garage. This means that the car is parked for you in a fully enclosed area, safe and frost-free in the winter months.


LAYOUT:
The closed entrance gives access to the general staircase or you take the elevator, both take you to the second floor.
At the front door there is already a nice terrace where you can sit undisturbed (last house of the row).
The spacious hall gives you access to all the rooms, 3 spacious bedrooms, a large bathroom with shower and sink and room for a nice bathtub, a large storage room with plumbing for the washing machine and a fantastic living room with open kitchen, flowing into a good terrace.
The living area of the apartment has a laminate floor, which gives a modern and sleek look.


FEATURES
- Built in 2004
- District heating and central water supply
- Large windows
- Double glazing and good insulation
- Private parking in closed garage
- Private storage room in the basement
- A central closed entrance with elevator
- Intercom system with videophone.
- Terrace at the entrance and a second terrace, adjacent to the living room
- Spacious hallway with access to all rooms
- 3 bedrooms
- Bathroom with shower and sink
- Separate room for storage and washing machine and dryer setup.


ASSOCIATION OF OWNERS
The management of the active owner’s association (VVE) is provided by a professional party, NEWOMIJ. There is a set of rules, an MJOP and meetings are held regularly.
The service costs are € 229, - per month.


OWNERSHIP SITUATION OF LAND
The house is on leasehold land, owned by the municipality of Amsterdam. The canon has been bought off until April 15, 2053.


DIMENSIONS:
- Living space: 120 m²
- Outside space: 12 m²
- Storage room: 4 m²


On the website of the apartment, you will find everything again beautifully presented including the cadastral data, the list of properties, the measurement report, full screen photos as well as information about the neighborhood, a "streetview" and the solar border.

The notification has been carefully compiled; however, the information provided is indicative and no rights can be derived from it.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
--
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
2004

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
120 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Oost (E,G,K)

Bijlmer Oost is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Oost bestaat uit de buurten Bijlmer E, G en K en ligt ten oosten van de Gooiseweg, tussen de Gaasperdammerweg, de Daalwijkdreef en de Provincialeweg.
De dynamiek van Bijlmer Oost
Bijlmer Oost is een dynamische, multiculturele wijk met veel jonge inwoners. Het is er groen, er zijn tien basisscholen en veel voorzieningen zoals winkelcentra Kameleon en Ganzenpoort, en elke dinsdag en zaterdag een markt. De laatste is zelfs beroemd. Het metrostation van de buurt, Kraaiennest, is uitgeroepen tot het mooiste metrostation van Zuidoost.
Kleiburg: kluswoningen en brouwerij
Bij de grootschalige vernieuwing van de Bijlmer, die in de jaren negentig is ingezet, hebben de meeste oorspronkelijke hoogbouwflats van Bijlmer Oost plaatsgemaakt voor laag- en nieuwbouw. Het zijn nu eengezinswoningen, studentenwoningen en appartementen. De flat Kleiburg, ook wel bekend als ‘de klusflat’, wordt door nieuwe eigenaren opgeknapt tot hun droomhuis en er is tegenwoordig zelfs een brouwerij: Brouwerij Kleiburg. Zes flats die ook bewaard zijn gebleven, vormen nu samen het Bijlmermuseum. De bevolking in de wijk is zeer divers van samenstelling en achtergrond. Bijna zeventig procent van de bewoners heeft een migratieachtergrond en zijn bijvoorbeeld afkomstig uit Suriname (34%), Ghana (12%) en de Antillen (6%). De bijna 30.000 inwoners van Bijlmer Oost zijn relatief jong; er zijn veel kinderen en jongeren, met name in de E- en K-buurt.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder