Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bilderdijkkade 24 - 3/4 1053VC Amsterdam, Bellamybuurt Noord

Huurprijs excl. € 1.625 per maand

Bouwjaar
1931-1944
Woonoppervlakte
75 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Bilderdijkkade 24 - 3/4, 1053VC te Amsterdam
-----------------------------------------------------

Dit prachtig gelegen appartement aan de rand van het Centrum van Amsterdam is per direct beschikbaar!

Indeling:
U komt binnen in de hal dat u toegang biedt tot de keuken, badkamer, separaat toilet en ruime woonkamer. De badkamer is voorzien van een douche, fonteintje en ligbad. De ruime woonkamer geeft toegang tot een balkon aan de achterzijde en een frans balkon aan de voorzijde. Via een trap in de woonkamer, komt u in de slaapkamer. De slaapkamer biedt o.a. een separaat toilet en een inloopkast.

Omgeving en bereikbaarheid:
Gelegen aan het water en op steenworp afstand van leuke restaurants en cafés in De Hallen maar ook daarbuiten, zoals Karavaan, Happyhappyjoyjoy, diverse supermarkten (Marqt, AH, Dirk), de Ten Katemarkt om de hoek en het Vondelpark dichtbij. Goed te bereiken met openbaar vervoer en diverse uitvalswegen. De woning ligt erg mooi aan de Bilderdijkkade en heeft een wijds uitzicht over het water.

Indien u interesse heeft in deze woning, verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen via 020-6240363 voor het inplannen van een bezichtiging!

Bijzonderheden:
- Minimaal 12 maanden
- Balkon en frans balkon
- De slaapkamer is voorzien van inloopkast
- Huurprijs is excl. gas/water/licht/kabelaansluiting en gemeentelijke belastingen
- Waarborgsom bedraagt twee maanden huur
- Inkomensgegevens vereist

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ENGLISH '

Bilderdijkkade 24 - 3/4, 1053VC in Amsterdam
-----------------------------------------------------

This lovely apartment at the edge of the centre of amsterdam is available immediately!

Layout:
You enter the hall that gives you access to the kitchen, bathroom, separate toilet and spacious living room. The bathroom has a shower, sink and bath. The spacious living room gives access to a balcony at the rear and a French balcony at the front. A staircase in the living room leads to the bedroom. The bedroom offers a separate toilet and a walk-in closet.

Environment and accessibility:
Located on the water and a stone's throw from nice restaurants and cafes in De Hallen but also beyond, such as Karavaan, Happyhappyjoyjoy, various supermarkets (Marqt, AH, Dirk), the Ten Katemarkt around the corner and the Vondelpark nearby. Easily accessible by public transport and various roads. The house is beautifully situated on the Bilderdijkkade and has a wide view over the water.

If you are interested in this property, we kindly request you to contact us by telephone on 020-6240363 to schedule a viewing!

Particularities:
- Minimum 12 months
- Balcony and French balcony
- The bedroom has a walk-in closet
- Rent is excl. gas/water/light/cable connection and local taxes
- Deposit is two months rent
- Income data required
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-08-18
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct
Waarborgsom
€ 3390

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931-1944
Specifiek
gestoffeerd

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
75 m²
Bruto inhoud
195 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, douche, wastafel

Energie

Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Ligging
Aan water
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Kinkerbuurt

De Kinkerbuurt ligt in Amsterdam-West. Het is een ‘eiland’ tussen de Singelgracht, het Jacob van Lennepkade, de Kostverlorenvaart en de Hugo de Grootgracht. Het hart van de wijk is de Kinkerstraat, waar ook de tramlijnen 7 en 17 rijden. In de Ten Katestraat vind je een dagelijkse markt. Andere belangrijke straten - met winkels en tramlijnen - zijn de Bilderdijkstraat en de De Clerqstraat.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder