Vorige | Volgende

Bilderdijkkade 38 A I 1053VE Amsterdam, Bellamybuurt Noord

Bouwjaar
1905
Woonoppervlakte
64 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

*FOR ENGLISH SEE BELOW*

IN 2020 GERENOVEERD 3 KAMERAPPARTEMENT VAN CA 64 M2 MET 2 BALKONS GELEGEN OP EEN PERFECTE LOCATIE IN OUD WEST. ENTREE OP DE EERSTE VERDIEPING, HAL, ROYALE LIVING AAN DE VOORZIJDE MET BALKON OP HET OOSTEN, 2 SLAAPKAMERS, LUXE BADKAMER, MODERNE KEUKEN EN BALKON GELEGEN OP HET WESTEN. HET VELE LICHT, HET VRIJE UITZICHT OVER HET WATER EN DE LIGGING MAKEN HET TOT EEN UNIEK APPARTEMENT!

Gelegen aan het water op steenworp afstand van leuke restaurants en cafés in De Hallen maar ook daarbuiten, zoals Karavaan, Happyhappyjoyjoy, Van 'T Spit en de Breakfast Club. Een bioscoop (Film Hallen), bibliotheek, diverse supermarkten (Marqt, AH, Dirk), de Ten Katemarkt om de hoek en het Vondelpark dichtbij. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en via uitvalswegen.

ENTREE
Via het gemeenschappelijk entree, eigen entree op de eerste etage.

LIVING
De lichte living aan de voorzijde met een Frans balkon op het oosten. Houten kozijnen met dubbel glas, een nette vloer en een sfeervolle schouw.

STUDEERKAMER/SLAAPKAMER
Aan de voorzijde een studeerkamer of kleine slaapkamer met leuk uitzicht over het water. Aan de achterzijde een ruime slaapkamer met sfeervolle schouw en toegang tot het balkon.

KEUKEN
De moderne keuken is wit uitgevoerd met een donker blad en voorzien van inbouw apparatuur zoals een vaatwasser, gaskookplaat met RVS afzuigkap en een ijskast. Hier bevindt zich ook de wasmachineaansluiting. Vanuit hier is er ook toegang tot het balkon.

BALKON
Het brede balkon is gelegen op het westen en bereikbaar vanuit de masterbedroom en de keuken.

BADKAMER
De moderne badkamer is bereikbaar vanuit de hal. Uitgevoerd met een witte wandtegel en een donkere vloertegel, voorzien van douche, wastafel en design radiator. Het separaat toilet is bereikbaar vanuit de hal.

BIJZONDERHEDEN:
• In 2020 volledig gerenoveerd
• Balkon aan de achterzijde en frans balkon aan de voorzijde
• Volledig voorzien van dubbel glas
• Nette keuken met inbouw apparatuur
• Slimme thermostaat van Nefit
• Borg twee maanden huur

DISCLAIMER
Deze aanmelding is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen ervan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


IN 2020 RENOVATED 3 ROOM APARTMENT OF CA 64 M2 WITH 2 BALCONIES LOCATED AT A PERFECT LOCATION IN OLD WEST. ENTRANCE AT THE FIRST FLOOR, HALL, LARGE LIVING AT THE FRONT WITH BALCONY FACING EAST, 2 BEDROOMS, LUXURY BATHROOM, MODERN KITCHEN AND BALCONY LOCATED ON THE WEST. LOTS OF LIGHT, VIEWING THE WATER, SUPER LOCATION: A UNIQUE APARTMENT!

Located near the water just a stone's throw away from nice restaurants and cafés in De Hallen but also beyond, such as Karavaan, Happyhappyjoyjoy, Van 'T Spit and the Breakfast Club. A cinema (Film Hallen), library, various supermarkets (Marqt, AH, Dirk), the Ten Katemarkt around the corner and the Vondelpark nearby. Easily accessible by public transport and via roads.

ENTRANCE
Through the common entrance, private entrance at the first floor.

LIVING
The bright living room at the front with rench balcony facing east. Wooden window frames with double glazing and a neat floor.

STUDY ROOM / BEDROOM
At the front a study or small bedroom with a nice view over the water. At the rear a spacious bedroom with access to the balcony.

KITCHEN
The modern kitchen is white with a dark top and equipped with built-in appliances such as a dishwasher, gas hob with stainless steel hood and a refrigerator. The washing machine connection is also located here. Also access to the balcony.

BALCONY
The wide balcony is located on the west and accessible from the master bedroom and the kitchen.

BATHROOM
The modern bathroom is accessible from the hall. Equipped with a white wall tile and a dark floor tile with shower, sink and design radiator. The separate toilet is accessible from the hall.

PARTICULARITIES:
• Completely renovated in 2020
• Balcony at the rear and French balcony at the front
• Fully double glazed
• Neat kitchen with appliances
• Smart thermostat from Nefit
• Deposit two months rent

DISCLAIMER
We have compiled this application with the greatest possible care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-04-2020
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1905

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
64 m²
Inhoud
180 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Kinkerbuurt

De Kinkerbuurt ligt in Amsterdam-West. Het is een ‘eiland’ tussen de Singelgracht, het Jacob van Lennepkade, de Kostverlorenvaart en de Hugo de Grootgracht. Het hart van de wijk is de Kinkerstraat, waar ook de tramlijnen 7 en 17 rijden. In de Ten Katestraat vind je een dagelijkse markt. Andere belangrijke straten - met winkels en tramlijnen - zijn de Bilderdijkstraat en de De Clerqstraat.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder