Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bilderdijkkade 52 C 1053VN Amsterdam, Bellamybuurt Zuid

Vraagprijs € 795.000 

Bouwjaar
2015
Woonoppervlakte
102 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Hoogwaardig afgewerkt appartement van ca. 102 m˛ met lift, twee slaapkamers en ruim balkon. De woning ligt op de eerste verdieping van het gebouw De Witte Lelie in het Hallen Kwartier.

*English translation below*

Vanuit de woonkamer is er prachtig uitzicht op de Bilderdijkkade. Het appartement is voorzien van alle denkbare luxe en modern gemak, zo is er onder meer een lift, een ondergrondse parkeergarage, videofoon en uiteraard is het gebouw volledig geďsoleerd.

Door het hele huis is vloerverwarming aangelegd. Het verwarmingssysteem is vanuit iedere kamer apart instelbaar en zorgt voor een constant en behaaglijk klimaat.

Het appartement biedt twee slaapkamers, een zonnig terras op het westen en in de onderbouw heeft u beschikking over uw eigen parkeerplaats, een gemeenschappelijke fietsenstalling en een aparte berging.

Via de entree op de begane grondverdieping en de lift is de woning bereikbaar.

Ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Ruime woonkamer aan de voorzijde met een groot raam aan de gracht. Hierdoor is er veel licht en uitzicht. De keuken is in het midden gesitueerd en voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Aansluitend aan de keuken is er een eetkamer met openslaande deuren naar het terras op het westen. Door de open ligging aan het achtergelegen plein is er veel ruimte voor zonlicht.

De woning heeft twee slaapkamers die min of meer vergelijkbaar zijn in grootte. Vanuit de hal is de badkamer bereikbaar en voorzien van een ligbad, inloopdouche en dubbel wastafelmeubel. Voorts is er een separaat toilet.

Tevens is er een wasruimte met aansluiting voor wasmachine en droger. Door de hele woning ligt een fraaie gietvloer in een neutrale kleur.

In de onderbouw bevindt zich de gemeenschappelijke fietsenberging, de privé berging en parkeerplaats.

De Bilderdijkkade ligt midden in het bruisende stadsdeel Oud West.

Op loopafstand zijn vele hippe en gezellige horecagelegenheden te vinden zoals van 't Spit, Mook, Berry en De Liefde in het Bilderdijkpark.

Voor de dagelijkse boodschappen is er een ruime keuze in de directe omgeving zoals AH, Marqt, diverse buurtwinkels en traiteurs.

Door de weidse ligging is er ruimte en rust midden in de gezellige hectiek van de stad.

Openbaar vervoer is te vinden in de Bilderdijkstraat en de Clerqstraat.

Bijzonderheden
- Gebruiksoppervlakte wonen ca. 102 m˛
- Nieuwbouw uit 2015
- Berging in de onderbouw
- Parkeerplaats beschikbaar
- Servicekosten VvE € 136,42 per maand appartement
- Servicekosten VvE € 9,36 per maand berging
- Servicekosten VvE € 40,30 per maand parkeerplaats

VIDEO VIEWING!
Nu ook mogelijk, Video Viewing! Persoonlijke Rondleiding via Skype of FaceTime op afspraak!
Exclusief video rondleiding met persoonlijk contact met de makelaar. Bel ons kantoor tbv een afspraak!

-----------------------------------------------------------------------------------------

Premium apartment of ca. 102 sqm with elevator access, two bedrooms and a spacious balcony. The apartment is on the first floor of De Witte Lelie building in Hallen Quarter.

The living room presents a beautiful view of Bilderdijkkade canal. The apartment offers all conceivable modern luxuries and conveniences, including elevator access, an underground parking garage, video-phone system and of course, the building features full insulation.

The entire home is fitted with underfloor heating with separate zones that can be set individually for every room and ensuring a consistent, comfortable indoor climate.

The apartment includes two bedrooms, a sunny west-facing terrace and a parking space, communal bicycle parking area and separate storage unit in the building's substructure.

The central entrance on the ground floor and the elevator lead to the apartment.

Spacious hall accessing all rooms. Expansive living room at the front with a large canal-facing window, ensuring ample daylight entry and a stunning view. The centrally positioned kitchen is fitted with a range of appliances.

The kitchen connects to a dining room with French doors to the west-facing terrace. Overlooking the square at the rear, the terrace is bathed in sunshine.

The apartment features two bedrooms which are more or less the same size. The bathroom is off the hall and is fitted with a bathtub, walk-in shower and double vanity. There is also a separate restroom.

The apartment also includes a laundry room with the laundry station. The entire apartment features beautiful cast flooring in a neutral color.

The building's substructure includes the communal bicycle parking area, a private storage unit and parking space.

Location:
Bilderdijkkade is at the heart of vibrant Oud-West borough.

Within walking distance of countless wonderful hotspots, such as 't Spit, Mook, Berry and De Liefde in Bilderdijkpark.

Groceries are widely available from countless nearby shops, including AH, Marqt, local shops and caterers.

Its tranquil location offers a haven of calm amidst the hustle and bustle of the city. Public transportation stops are on Bilderdijkstraat and De Clerqstraat.

Specifications:
- Usable residential floor area ca. 102 sqm
- New residential building completed in 2015
- Storage unit in the substructure
- Parking space available
- HOA service charges for the apartment of € 136.42 per month
- HOA service charges for the storage unit of € 9.36 per month
- HOA service charges for the parking space of € 40.30 per month

VIDEO VIEWING!
Now also possible, Video Viewing! Personal Tour via Skype or FaceTime by appointment!
Exclusive video tour with personal contact with the broker. Call our office for an appointment!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-08-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2015

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
102 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Kinkerbuurt

De Kinkerbuurt ligt in Amsterdam-West. Het is een ‘eiland’ tussen de Singelgracht, het Jacob van Lennepkade, de Kostverlorenvaart en de Hugo de Grootgracht. Het hart van de wijk is de Kinkerstraat, waar ook de tramlijnen 7 en 17 rijden. In de Ten Katestraat vind je een dagelijkse markt. Andere belangrijke straten - met winkels en tramlijnen - zijn de Bilderdijkstraat en de De Clerqstraat.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder