Vorige | Volgende

Bilderdijkkade 68 - I 1053VN Amsterdam, Bellamybuurt Zuid

Vraagprijs € 350.000 k.k.

Bouwjaar
1895
Woonoppervlakte
48 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Charmant en licht twee kamer appartement van 48 m˛ gelegen op eigen grond en met een nieuwe fundering in Amsterdam Oud West om de hoek van de Kinkerstraat en de Hallen.

De woning is gelegen op de eerste verdieping van een karakteristiek pand met uitzicht op het water van de Bilderdijkkade en met twee afzonderlijke bergingen op de vierde etage.

Omgeving: De Bilderdijkkade is gelegen in de Kinkerbuurt tussen de Kinkerstraat en het Kwakersplein in . Hier zijn verschillende winkels en leuke eetgelegenheden te vinden, zoals Lot 61, Kade West en Panache. Daarnaast zijn er natuurlijk de Food Hallen en de Ten Kate markt. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Albert Heijn, Dirk of Marqt. Tramhaltes 3, 7, 13, 17 en 19 zijn op loopafstand en hiermee bent u zo op het Centraal station of Museumplein. Met de auto is de Ring A10 slechts 10 minuten rijden.

Indeling:
Entree via het gemeenschappelijke trappenhuis op de eerste verdieping: doorzonwoonkamer met aan de voorzijde een frans balkon met uitzicht op water. De keurig betegelde badkamer met douche, wastafel en toilet is in het midden van de woning gesitueerd. Aan de achterzijde ligt het eetgedeelte met half open keuken en de slaapkamer. Op de vierde etage zijn er voor extra opslag nog twee aparte bergingen.

In 2008 is de fundering van het pand vernieuwd. Daarna is door de jaren heen grootschalige renovatie geweest waarbij het dak vernieuwd is, de achtergevel geďsoleerd/vernieuwd is, de voorgevel gereinigd en opnieuw gevoegd is en waarbij de kozijnen aan de voorzijde vervangen zijn.

Bijzonderheden:
• Eigen grond;
• Actieve vve met 4 leden;
• Nieuwe kozijnen aan de voorzijde voorzien van dubbel glas;
• Verwarming middels centrale verwarming en voor de sfeer een klassieke gaskachel.
• 48m2 woonoppervlakte ( NEN 2580);
• Direct beschikbaar;
• Uitzicht op water;

Charming and bright two room apartment of 48 m˛ located on freehold land and new foundations in Amsterdam Oud West around the corner from the Kinkerstraat and the Hallen.

The apartment is located on the first floor of a characteristic building overlooking the water of the Bilderdijkkade and with two separate storage rooms on the fourth floor.

Location: The Bilderdijkkade is located in the Kinkerbuurt between the Kinkerstraat and the Kwakersplein. Here you will find various shops and nice dining options such as Lot 61, Kade West and Panache. In addition, there is also the Food Hallen and the Ten Kate market. For daily shopping you can go to Albert Heijn, Dirk or Marqt. Tram stops 3, 7, 13, 17 and 19 are within walking distance and you can easily reach the Central station or Museumplein. The Ring A10 is only 10 minutes away by car.

Layout:
Entrance via the communal staircase on the first floor: living room with a French balcony at the front overlooking the water; in the middle of the apartment you will find the neatly tiled bathroom with shower, sink and toilet. At the rear is the dining area with semi an open kitchen and the bedroom. On the fourth floor there are two separate storage rooms for extra storage.

The foundation of the building was renewed in 2008. Subsequently, over the years, large-scale renovation has taken place, whereby the roof has been renewed, the rear wall has been insulated / renovated, the front wall has been cleaned and re-joined and the window frames at the front have been replaced.

Particularities:
• Own ground;
• Active assocation of owners with 4 members;
• New window frames at the front with double glazing;
• Heating by central heating and purely for charm a gasheater.
• 48m2 living space (NEN 2580)
• Immediately available;
• Lovely view along the canal;
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 75 p/m
Aanmeldingsdatum
19-01-2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1895

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
48 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
151 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Kinkerbuurt

De Kinkerbuurt ligt in Amsterdam-West. Het is een ‘eiland’ tussen de Singelgracht, het Jacob van Lennepkade, de Kostverlorenvaart en de Hugo de Grootgracht. Het hart van de wijk is de Kinkerstraat, waar ook de tramlijnen 7 en 17 rijden. In de Ten Katestraat vind je een dagelijkse markt. Andere belangrijke straten - met winkels en tramlijnen - zijn de Bilderdijkstraat en de De Clerqstraat.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder