Vorige | Volgende

Bilderdijklaan 39 1422BK Uithoorn, Zijdelwaard

Bouwjaar
1962
Woonoppervlakte
94 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
158 m²

Omschrijving

*LET OP: WEGENS DE GROTE BELANGSTELLING IS HET OP DIT MOMENT HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. U KUNT ONS ALSNOG UW GEGEVENS TOESTUREN, DAN ZETTEN WIJ U OP DE RESERVELIJST.

*PLEASE NOT: DUE TO THE GREAT INTERST IT IS NOT POSSIBLE TO SCHEDULE A VIEWING ANYMORE. YOU STILL CAN SEND US YOUR DETAILS AND WE WILL PUT YOU ON THE RESERVE LIST.

Keurige tussenwoning gelegen in de groene en ruim opgezette wijk Zijdelwaard. De lichte woonkamer is voorzien van een houten vloer en geeft toegang tot de fraai aangelegde achtertuin. De keuken is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van diverse inbouwapparatuur en biedt tevens toegang tot de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers van goed formaat en een kleinere kamer gelegen aan de achterzijde. De tweede verdieping beschikt over een vierde slaapkamer met dakkapel en veel bergruimte. Op de overloop bevinden zich ook de c.v.-ketel en aansluitingen voor de wasmachine en droger.

De achtertuin is netjes onderhouden en is te bereiken via een achterom. Achterin de tuin bevindt zich een stenen berging voorzien van elektra alsmede een overkapping.

De centrale ligging van de woning is een pluspunt. Op loopafstand van de woning vindt u winkelcentrum Zijdelwaard en het busstation.

Indeling

Begane grond: Entree/hal, toilet in lichte kleurstelling met fontein. Trapopgang naar de eerste verdieping met daaronder een kelderkast. Lichte doorzon woonkamer met toegang tot de achtertuin. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur waaronder; koelkast, oven en vaatwasmachine en geeft toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot alle vertrekken. Er is een vaste kast aanwezig. Ruime (slaap)kamer aan de voorzijde van de woning voorzien van vaste kast. Tweede, lichte slaapkamer van goed formaat gelegen aan de achterzijde van de woning voorzien van vaste kast. De derde slaapkamer bevindt zich eveneens aan de achterzijde. De badkamer is grotendeels betegeld en is voorzien van een douche, wastafel, en vrijhangend toilet.

Tweede verdieping: overloop met aansluiting voor wasmachine en droger en cv-opstelling. Vierde slaapkamer met dakkapel (enkelglas) aan de achterzijde.

Tuin: de diepe achtertuin (eindtuin) is gelegen op het noordoosten en is te bereiken via een achterom. Er is een stenen berging aanwezig voorzien van elektra

Locatie
De woning ligt in de groene en ruim opgezette woonwijk Zijdelwaard, op loopafstand van het gelijknamige winkelcentrum en het busstation. Uithoorn heeft een centrale ligging ten opzichte van de grote steden als Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Alkmaar en Utrecht, Schiphol en de Bloemenveiling van Aalsmeer. In Uithoorn vindt u alle noodzakelijke voorzieningen, zoals winkels, openbaar vervoer, sportclubs en sportscholen, basisscholen, middelbaar onderwijs, kinderopvang en horeca.

Bijzonderheden
• Vier (slaap)kamers;
• Grotendeels voorzien van dubbelglas;
• Verwarming en warm water middels c.v. ketel;
• Gratis parkeergelegenheid voor de woning;
• Zeer centraal gelegen ten opzichte van winkelcentrum, scholen, kinderopvang, openbaar vervoer en uitvalswegen;
• Er wordt gewerkt aan een sneltramverbinding tussen Uithoorn en Amsterdam, deze zal naar verwachting in de zomer van 2024 in werking treden;
• Rustige en groene woonomgeving.

Bodemverontreiniging/asbest
• Aan verkoper is niet bekend dat de onroerende zaak verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het gebruik als woonhuis of die heeft geleid of zou kunnen leiden tot een verplichting tot schoning van de onroerende zaak, dan wel het nemen van andere maatregelen
• Voor zover aan verkoper bekend is in het verkochte geen ondergrondse tank aanwezig
• Aan verkoper is bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt te weten houten gevel beplating en de ventilatiepijp in de kelderkast.

Asbestclausule
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen moeten speciale maatregelen worden getroffen, die staan beschreven in de Milieuwet. In de koopovereenkomst zal een asbestclausule worden opgenomen, inhoudende dat de koper verklaart dat hij hiermee bekend is en daarmee de verkoper vrijwaart van iedere aansprakelijkheid als er inderdaad asbest wordt gevonden.

Ouderdomsclausule
Bij oudere woningen dient u er als koper rekening mee te houden dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager kunnen liggen dan bij nieuwe(re) woningen. In de koopovereenkomst zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn dat de onroerende zaak niet nieuw is, dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-05-31
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
94 m²
Perceeloppervlakte
158 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Uithoorn

De gemeente Uithoorn ligt aan de Amstel, nog geen 15 kilometer ten zuiden van Amsterdam en grenst aan de provincies Utrecht en Zuid-Holland. Uithoorn ontstond in de middeleeuwen als rivierdorp aan de oever van de Amstel. Door de turfwinning in het veengebied achter de rivierdijk ontstonden veenplassen. In de 18e en 19e eeuw volgde de droogmaking van deze plassen, waarna zich diverse agrarische bedrijven hier vestigden. Uithoorn heeft een groot natuurgebied met het Zijdelmeer als middelpunt. Belangrijk voor recreatie is ook De Biezenwaard (of Libellebos), dat naast groen en wandelmogelijkheden ook gelegenheid biedt tot sport en spelen. Daarnaast grenst Uithoorn aan nationaal landschap Het Groene Hart. Er zijn veel redenen om Uithoorn te kiezen als plek om te wonen: goede bereikbaarheid, slechts 10 kilometer van Schiphol en de stad binnen handbereik. Maar ook de dorpse gezelligheid, even op een terrasje aan de Amstel een ijsje eten of fietsen door de groene omgeving.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder