Vorige | Volgende

Bilderdijklaan 9 1422BK Uithoorn, Zijdelwaard

Bouwjaar
1962
Woonoppervlakte
93 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
149 m²

Omschrijving

Keurige tussenwoning gelegen in de groene en ruim opgezette wijk Zijdelwaard. De lichte woonkamer is voorzien van een laminaatvloer met vloerisolatie en biedt een mooi uitzicht op de fraai aangelegde achtertuin. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en biedt toegang tot de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers van goed formaat en een kleinere kamer die momenteel in gebruik is als study. De tweede verdieping beschikt over een vierde slaapkamer met dakkapel en veel bergruimte. Hier bevinden zich ook de c.v.-ketel en aansluitingen voor de wasmachine en droger.

De zonnige achtertuin is netjes onderhouden en is te bereiken via een achterom. Achter de tuin bevindt zich een stenen berging voorzien van elektra.

De centrale ligging van de woning is een pluspunt. Op loopafstand van de woning vindt u winkelcentrum Zijdelwaard en het busstation.

Indeling

Begane grond: Entree/hal voorzien van plavuizen. Volledig betegeld toilet in lichte kleurstelling met vrijhangend closet en fonteintje. Trapopgang naar de eerste verdieping met daaronder een kelderkast. Meterkast met 4 groepen en 3-fasen. Lichte doorzon woonkamer voorzien van een laminaatvloer met vloerisolatie, spachtelputz op de wanden en dubbelglas. De beukenkleurige keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur: 4-pits gaskookstel, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer, geiser (Bosch). Het keukenblad is van kunststof en plavuizen op de vloer.

Eerste verdieping: Overloop voorzien van vloerbedekking en behang. Er is een vaste kast aanwezig. De ouderslaapkamer aan de voorzijde van de woning is licht door het grote raam (dubbelglas) en bevat screens. Op de vloer ligt vloerbedekking en de wanden zijn voorzien van spachtelputz. Er is een vaste kast aanwezig. Tweede, lichte slaapkamer van goed formaat gelegen aan de achterzijde van de woning. Er ligt laminaat op de vloer en de wanden zijn behangen. Ook hier bevindt zich een vaste kast en is het raam voorzien van een screen. De derde slaapkamer bevindt zich eveneens aan de achterzijde en is voorzien van kurk op de vloer, behang, een wastafel en dubbelglas. Deze kamer is momenteel in gebruik als study. De badkamer is volledig betegeld met witte tegels met marmermotief en is voorzien van een douche, wastafel, en vrijhangend closet.

Tweede verdieping: Geïsoleerde kap. Overloop met aansluiting voor wasmachine en droger en cv-opstelling (2011). Voorzien van dakraam en bergruimte. Vierde slaapkamer met dakkapel (enkelglas). De wanden zijn voorzien van behang en beschikt over een vaste kast en veel bergruimte. De tweede verdieping is voorzien van vloerbedekking.

Tuin

De voortuin heeft een nette uitstraling door verschillende planten en antracietkleurige bestrating. Aan de voorzijde van de woning vindt u een zonnescherm, een buitenkraan en een stroompunt. De zonnige achtertuin (noordwesten) is fraai aangelegd met diverse beplanting en verschillende soorten bestrating, en is te bereiken via een achterom. Er is een elektrisch zonnescherm en een buitenkraan aanwezig. Achter de tuin staat een stenen berging voorzien van elektra.

Locatie

De woning ligt in de groene en ruim opgezette woonwijk Zijdelwaard, op loopafstand van het gelijknamige winkelcentrum en het busstation. Uithoorn heeft een centrale ligging ten opzichte van de grote steden als Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Alkmaar en Utrecht, Schiphol en de Bloemenveiling van Aalsmeer. In Uithoorn vindt u alle noodzakelijke voorzieningen, zoals winkels, openbaar vervoer, sportclubs en sportscholen, basisscholen, middelbaar onderwijs, kinderopvang en horeca.

Lasten met betrekking tot de woning
Onroerend zaakbelasting (OZB) : € 268,30 per jaar (2020)
Rioolrecht : € 244,22 per jaar (2020)
Waterschapslasten : € 311,13 per jaar (2020)
Afvalstoffenheffing : € 278,50 per jaar (2020)

Bijzonderheden
• Vier slaapkamers;
• Fraai aangelegde, zonnige achtertuin;
• Grotendeels voorzien van dubbelglas;
• De begane grondvloer is geïsoleerd;
• De dakbedekking van de dakkapel is circa 9 jaar oud;
• De dakbedekking van de schuur is circa 9 jaar oud;
• De goten aan de voor- en achterzijde zijn circa 10 jaar geleden vernieuwd;
• Het schilderwerk aan de voorzijde is in april 2019 uitgevoerd en de achterzijde en de dakkapel in 2018;
• Centrale ligging.

Datum oplevering
In overleg.

Energielabel
Het energielabel laat met labelklassen (A++ tot en met G) zien hoe energiezuinig een woning is. Ook geeft het energielabel inzicht in maatregelen die energie besparen. Woningen met een A(++)-label zijn het energiezuinigst en woningen die het minst zuinig zijn krijgen een G-label.

Het definitieve energielabel van deze woning is D.

Bodemverontreiniging/asbest
• Aan verkoper is niet bekend dat de onroerende zaak verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het gebruik als woonhuis of die heeft geleid of zou kunnen leiden tot een verplichting tot schoning van de onroerende zaak, dan wel het nemen van andere maatregelen
• Voor zover aan verkoper bekend is in het verkochte geen ondergrondse tank aanwezig
• Aan verkoper is bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt aan de buitenzijde gevel onder het raam.Asbestclausule

In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen moeten speciale maatregelen worden getroffen, die staan beschreven in de Milieuwet. In de koopovereenkomst zal een asbestclausule worden opgenomen, inhoudende dat de koper verklaart dat hij hiermee bekend is en daarmee de verkoper vrijwaart van iedere aansprakelijkheid als er inderdaad asbest wordt gevonden.

Ouderdomsclausule

Bij oudere woningen dient u er als koper rekening mee te houden dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager kunnen liggen dan bij nieuwe(re) woningen. In de koopovereenkomst zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn dat de onroerende zaak niet nieuw is, dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-01-2021
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
93 m²
Perceeloppervlakte
149 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Uithoorn

De gemeente Uithoorn ligt aan de Amstel, nog geen 15 kilometer ten zuiden van Amsterdam en grenst aan de provincies Utrecht en Zuid-Holland. Uithoorn ontstond in de middeleeuwen als rivierdorp aan de oever van de Amstel. Door de turfwinning in het veengebied achter de rivierdijk ontstonden veenplassen. In de 18e en 19e eeuw volgde de droogmaking van deze plassen, waarna zich diverse agrarische bedrijven hier vestigden. Uithoorn heeft een groot natuurgebied met het Zijdelmeer als middelpunt. Belangrijk voor recreatie is ook De Biezenwaard (of Libellebos), dat naast groen en wandelmogelijkheden ook gelegenheid biedt tot sport en spelen. Daarnaast grenst Uithoorn aan nationaal landschap Het Groene Hart. Er zijn veel redenen om Uithoorn te kiezen als plek om te wonen: goede bereikbaarheid, slechts 10 kilometer van Schiphol en de stad binnen handbereik. Maar ook de dorpse gezelligheid, even op een terrasje aan de Amstel een ijsje eten of fietsen door de groene omgeving.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder