Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bilderdijkpark 2 - H 1052RZ Amsterdam, Da Costabuurt Noord

Bouwjaar
1903
Woonoppervlakte
62 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

TUIN TUIN TUIN!

Klusser opgelet: royaal 2/3-kamer appartement gelegen op de begane grond met een tuin aan de achterzijde op een unieke locatie in Amsterdam-West. t/o het park. Het appartement kan nog helemaal naar eigen inzicht verbouwd worden.

Omgeving:
Zelden komt hier een appartement beschikbaar! Vlak achter de drukke en gezellige De Clercqstraat ligt dit appartement aan het rustige en groene Bilderdijkpark. Het is gelegen op een super locatie in de Da Costabuurt in Amsterdam Oud-West, nabij de Jordaan, de Rozengracht en de 9-straatjes. Om de hoek zijn winkels voor de dagelijkse boodschappen gelegen, zoals Albert Heijn, Marqt en de Etos, maar ook tal van andere winkels en voorzieningen. De Hallen, met een grote diversiteit aan eetgelegenheden en vele winkeltjes ligt op een steenworp afstand. De buurt staat bekend om haar gezellige terrasjes, leuke restaurants en cafés. Tevens zijn de Overtoom en het Vondelpark op loopafstand gelegen. Er zijn diverse tramlijnen die u verbinden met alle buurten van Amsterdam. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de Ring A-10 middels zowel afslag S105 als S106.

Indeling:
Entree op de begane grond, hal, slaapkamer aan de voorzijde, kleine keuken aan de voorzijde, badkamer met een douche, wastafel en een toilet, doorzon-woonkamer met toegang tot de tuin.

Bijzonderheden:
- De woning dient intern gemoderniseerd te worden.
- Professioneel beheerde VVE. De maandelijkse servicekosten bedragen ca. €. 90, - per maand.
- De erfpachtcanon bedraagt €. 87, - per jaar. Per 01-10-2027 word de erfpachtcanon herzien.
- Verkoper heeft een aanvraagdatum geregistreerd voor het overstappen naar eeuwigdurende erfpacht met gunstige voorwaarden (voor 01-01-2020).
- Projectnotaris: Lubbers en Dijk Notariaat;
- Oplevering in overleg, kan spoedig.
- Verkoper heeft het object zelf nooit bewoond.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
28-03-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1903

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
62 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Da Costabuurt

De Da Costabuurt is een typisch Amsterdamse woonbuurt. Het Da Costaplein, met bewonersactiviteiten van Da Costa & Co, is een centraal punt in de buurt. Het actieve karakter van de buurtbewoners vertaalt zich in een grote mate van zelfredzaamheid en eigen initiatief. In de Da Costastraat is bijvoorbeeld een speelstraat gekomen, die wordt onderhouden door de buurtbewoners. De buurt heeft veel autochtone bewoners, kleine huizen, veel fietsen, weinig gezinnen en relatief weinig jonge tweeverdieners.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder