Vorige | Volgende

Bilderdijkstraat 168 III+IV 1053LD Amsterdam, Da Costabuurt Zuid

Vraagprijs € 395.000 

Bouwjaar
1893
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

*** ENGLISH TRANSLATION BELOW ***

Leuk, licht, twee kamer appartement gelegen op de derde en vierde verdieping van een verzorgd pand om de hoek van de Kinkerstraat. Midden in een levendige deel van de “Da Costabuurt”. Om de hoek van onder andere De Hallen. De buurt kent een gezellige bedrijvigheid met een lokaal karakter. Vele winkeltjes, koffietentjes, maar ook supermarkten zijn binnen handbereik.

De volgende hotspots zijn op loopafstand: Vondelpark, Museumplein, Leidseplein, Elandsgracht en de 9-straatjes. Enkele restaurants in de buurt zijn Panache, Happyhappyjoyjoy, Spaghetteria en de Breakfastclub.
Verschillende tramhaltes recht voor de deur. Tevens is de Ring A10-West binnen enkele minuten aan te rijden.
De Kinkerstraat is gelegen in Oud-West, een straat die begint bij de Nassaukade en eindigt bij de Kostverlorenvaart.

Indeling:
Entree op de derde etage; hal met meterkast en een apart toilet; entree naar de lichte woonkamer met grote ramen welke uitzicht bieden op de levendige Bilderdijkstraat. Op deze gehele verdieping ligt een houten vloer. Alle ramen zijn draai- kiep en zijn voorzien van dubbel glas. Open eenvoudige keuken aan de straatzijde. Naast de woonkamer bevindt zich de badkamer met ligbad, douche en wastafel.

Vierde verdieping;
Interne trap naar de vierde etage; prachtige verdieping met fraaie balken inzicht en hoge plafonds. Recent is de zolderverdieping officieel met toestemming van de gemeente bij het appartement gevoegd. Deze gehele loft-achtige verdieping is nog geheel naar eigen smaak in te delen. Er is een inbouwkast met de CV- ketel.

WOONOPPERVLAKTE
Conform NEN2580 meting bedraagt het inpandig gebruiksoppervlak 60,3 m².

PAND
Het appartement is gelegen in een pand dat omstreeks 1893 gebouwd is.

EIGEN GROND
Het appartement is gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht.

VERENIGING VAN EIGENAREN
-De vve "Bilderdijkstraat 168/Kinkerstraat 65" bestaat uit 7 leden en wordt professioneel beheerd door Delair Vastgoed Beheer BV
- De servicekosten bedragen circa € 65,50,- per maand.
- De vereniging staat ingeschreven in de Kamer van koophandel onder nummer 34367981

OVERIGE BIJZONDERHEDEN
- Oplevering kan snel, het appartement staat leeg
- Een slaapkamer, mogelijkheid om er twee van maken
- Geheel voorzien van dubbel glas

*** ENGLISH TRANSLATION ***

Nice, bright, well-maintained two bedroom apartment, in the typical ‘Amsterdam style’, located on the third and fourth floor of a building just around the corner of Kinkerstraat. In the middle of a lively part of the “Da Costa neighborhood” and around the corner from De Hallen. The neighborhood has a cozy local character, with shops, coffee shops, cafés and also supermarkets close by.

The following hotspots are within walking distance: Vondelpark, Museumplein, Leidseplein, Elandsgracht and the 9-streets. Some great restaurants in the area are Panache, Happyhappyjoyjoy, Spaghetteria and the Breakfastclub. Several tram stops are right on your doorstep. The Ring A10-West can also be reached within a few minutes.

The Kinkerstraat is located in Oud-West, a street that starts at the Nassaukade and ends at the Kostverlorenvaart.

Layout:
Entrance on the third floor; hallway with meter cupboard and a separate toilet; entrance to the living room with large windows with a view over the lively Bilderdijkstraat. There is a wooden floor. All windows have double glazing.
Open kitchen in the front of the livingroom.

Fourth floor:
Internal stairs to the fourth floor; lovely open floor, wooden beams and high ceilings and with a wooden floor. Possibility to create two bedrooms.

HOUSE SURFACE
In accordance with NEN2580 measurement, the indoor usable space is 60,3 m².

HOUSE
The apartment is located in a building that was built around 1893.

OWN GROUND
The apartment is located on its own land, so no ground lease.

HOME OF OWNERS ASSOCIATION
-The vve "Bilderdijkstraat 168 / Kinkerstraat 65" consists of 7 members and is professionally managed by Delair Vastgoed Beheer BV
- The service costs are approximately € 65,50 per month.
- The association is registered in the Chamber of Commerce under number 34367981

OTHER DETAILS
- Delivery in consultation
- One bedroom, possibility to make two
- Fully equipped with double glazing
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-06-02
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1893

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
60 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Van Lennepbuurt

De Van Lennepbuurt is een buurt in Amsterdam-West. De buurt is vernoemd naar de Van Lennepstraat, die zijn naam dankt aan schrijver en politicus Jacob van Lennep. De buurt ligt tussen de Kinkerstraat, Singelgracht, het Jacob van Lennepkanaal en de Kostverlorenvaart.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder