Vorige | Volgende

Bilderdijkstraat 168 III/IV 1053LD Amsterdam, Da Costabuurt Zuid

Vraagprijs € 390.000 

Bouwjaar
1893
Woonoppervlakte
58 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Het leukste bovenhuisje staat nu te koop rond de 4 ton bij Urban makelaars. Gelegen op een supercentrale plek, op eigen grond in een fraai en goed onderhouden pand nagenoeg op de hoek met de Kinkerstraat en op loopafstand van zoveel leuks dat Amsterdam te bieden heeft! The place to be.

Een appartement is voorzien van veel licht, een enorme inhoud en veel karakter. Echt een leuk ding hoor! Bezichtigen mag u van ons alleen doen. Wij doen de deur open en laten u en een (1) van uw naasten lekker uw gang gaan. Daarna houden we wel contact of bellen tijdens de bezichtiging. Wat u prettig vindt.

De plattegrond vindt u tussen de fotopresentatie.

Bijzonderheden:
370 cm hoge plafonds op de vierde verdieping;
Recente HR-CV ketel;
Hardhouten kozijnen met dubbel glas;
Schilderwerken buitenzijde alsmede trappenhuis renovatie zijn zojuist uitgevoerd;
De servicekosten bedragen euro 65,50 aan een actieve VVE;
De rest van het koopproces kunnen wij volledig digitaal verzorgen.

Vraagprijs: euro 390.000,- k.k.
oplevering in overleg.

English text:
The C of Character, Close to the City Center and off course Coronasave viewings.

You can visit this apartment alone (or with one of you’re loved ones). Call (or email) us and we tell you all about this lovely, spacious apartment and make a private appointment to visit it. The buying procedure can be (fully) digitally.

This apartment is light, situated on the third and fourth floor and has this unique features you fall in love with. High ceilings, wooden beams, a unique floorplan… the Amsterdam views..

See the floorplan between the pictures.

Located on a very central location. A lot of places to visit in walking distance:

De Hallen and the ten Katemarkt in just 2 mins, the Vondelpark in 7, the city centre in 10 and the Jordaan in just 5 minutes of fine citywalking….. A superb spot. All facilities in walking distance.

Private ground. 370cm high ceilings on the 4th floor. 58 M2 of living surface.

The service costs are euro 65,50 which has to be monthly paid to a professional VVE.

The apartment is well insulated and the heating system has just been replaced. There is a large bathroom, separate toilet and a huge sleeping/work area with a cozy skylight corner that can be used as a relaxation area.

The façade of the building and staircases have just been painted/renovated.

Price: euro 390.000,- costs buyer

Delivery in consultation.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-03-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1893

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
58 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Van Lennepbuurt

De Van Lennepbuurt is een buurt in Amsterdam-West. De buurt is vernoemd naar de Van Lennepstraat, die zijn naam dankt aan schrijver en politicus Jacob van Lennep. De buurt ligt tussen de Kinkerstraat, Singelgracht, het Jacob van Lennepkanaal en de Kostverlorenvaart.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder