Vorige | Volgende

Bilderdijkstraat 177 3A 1053KR Amsterdam, Da Costabuurt Zuid

Vraagprijs € 275.000 

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
35 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

** ENGLISH TRANSLATION BELOW **

Zeer licht studio appartement, nu één ruimte, mogelijkheid tot het maken van een 2 kamer appartement.

Ligging:

In de Da Costa buurt nabij de Kinkerstraat en de "Hallen" in Amsterdam Oud West is dit lichte en mooie appartement, studio, op eigen grond gelegen. Het appartement ligt aan de achterzijde en heeft uitzicht op een oase van groen.

Deze populaire buurt heeft dat traditionele Amsterdamse gevoel met haar dagelijkse 'ten Kate' markt, Foodhallen, ruime keuze aan winkels, (coffee) bars en restaurants welke eten van de gehele wereld serveren. In het kort een diverse en bruisende buurt in het midden van de stad. De Jordaan is op loopafstand. Openbaar vervoer voor de deur.

Indeling:

Derde verdieping:
Entree, recent gerenoveerde badkamer met w.c., douche en wastafel, ruime open keuken met veel opbergruimte, woonkamer met 3 ramen aan de achterzijde, waardoor het appartement zeer licht is en uitkijkend op vele bomen.
Slaapkamer is nu open maar kan ook afgesloten worden, ruime kastenwand zeer efficiënt gemaakt.
Houten vloer door het gehele appartement.

Bijzonderheden:
Eigen grond
Fundering is vernieuwd
VVE is actief
MJOP aanwezig
professioneel beheerd BroersmaVanDijk VVE Beheer
Servicekosten € 75,00 per maand
Badkamer recent volledig gerenoveerd

** ENGLISH TRANSLATION **

Very bright studio apartment, now one open space but with the possibility to make a one bedroom apartment.

Location:

The apartment is in the Da Costa neighborhood near the Kinkerstraat and the "Hallen" in Amsterdam Old West and located on own ground. The apartment is at the rear and has a view over greenery.

This popular neighborhood has that traditional Amsterdam feel with its daily 'ten Kate' market, Food halls, wide choice of shops, (coffee) bars and restaurants serving food from all over the world. In short, a diverse and vibrant neighborhood in the middle of the city. The Jordaan is within walking distance. Public transport on the doorstep.

Layout:

Third floor:
Entrance, recently renovated bathroom with toilet, shower and sink, spacious open kitchen with plenty of storage space and living area with 3 windows at the rear makes the apartment very bright and gives a view over many trees.
Bedroom is now open but can also be closed, very efficient and spacious built in closet.
Wooden floor throughout the apartment.

Specialties:
Own ground
Foundation has been renewed
Community of home owners is active and professionally managed BroersmaVanDijk VVE Beheer
Servicecosts € 75.00 per month
Bathroom recently completely renovated
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-05-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
35 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Van Lennepbuurt

De Van Lennepbuurt is een buurt in Amsterdam-West. De buurt is vernoemd naar de Van Lennepstraat, die zijn naam dankt aan schrijver en politicus Jacob van Lennep. De buurt ligt tussen de Kinkerstraat, Singelgracht, het Jacob van Lennepkanaal en de Kostverlorenvaart.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder