Vorige | Volgende

Bilderdijkstraat 204 1053LG Amsterdam, Da Costabuurt Zuid

Huurprijs excl. BTW € 3.950 per maand

Omschrijving

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE
Deze winkelruimte met kelder ligt op het beste en drukste deel van de Bilderdijkstraat tussen de Overtoom en Kinkerstraat in. De Bilderdijkstraat is een brede en levendige winkelstraat met een enorme diversiteit aan winkels.

VLOEROPPERVLAK:
Vloeroppervlakte winkel: circa 130 m˛ (hoogte 3.68 m)
Vloeroppervlakte kelder: circa 113 m˛ (hoogte 1.97 m)

BESTEMMING:
De voor 'Gemengd - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
Detailhandel, niet zijnde een supermarkt, inclusief bijbehorende ondergeschikte horeca in de eerste bouwlaag, kelder en souterrain;
Consumentverzorgende dienstverlening in de eerste bouwlaag, kelder en souterrain;
Publieksgerichte zakelijke dienstverlening in de eerste bouwlaag, kelder en souterrain.

BEREIKBAARHEID:
Goed bereikbaar met eigen vervoer, goede uitvalswegen van en naar Amsterdam (s106).
Met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar via tramlijn 1-7-17, de tramhalte is nabij gelegen.

PARKEREN:
betaald parkeren op de openbare weg.

HUURPRIJS:
€3.950,- per maand, exclusief BTW.

HUURBETALING:
Per maand vooruit.

AANVAARDING:
Direct.

HUURTERMIJN:
In overleg.

ZEKERHEIDSTELLING:
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). De huurder moet privé meetekenen.

Deze vrijblijvende informatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verhuurder aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-08-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
130 m²
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Van Lennepbuurt

De Van Lennepbuurt is een buurt in Amsterdam-West. De buurt is vernoemd naar de Van Lennepstraat, die zijn naam dankt aan schrijver en politicus Jacob van Lennep. De buurt ligt tussen de Kinkerstraat, Singelgracht, het Jacob van Lennepkanaal en de Kostverlorenvaart.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder