Vorige | Volgende

Bilderdijkstraat 79 E 1053KM Amsterdam, Da Costabuurt Noord

Vraagprijs € 569.000 

Bouwjaar
1901
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Met trots mogen wij u dit prachtig gerenoveerde appartement aanbieden dat in 2019 in een meervoudig internationaal award winning magazine heeft gestaan.

LUXUEUS en HIGH-END GERENOVEERD appartement met loggia gelegen op de 3e verdieping in een mooi pand met lift in Amsterdam Oud-West. De woning ligt op EIGEN GROND, heeft een berging op de begane grond en heeft op dit moment 2 kamers. De mogelijkheid bestaat om een derde kamer te maken aan de voorzijde.

De woning ligt in het hip & happening Oud-west, op zeer korte afstand van o.a. de Jordaan, het Centrum, de 9-straatjes, de Hallen en het gezellige Hugo de Groot plein. Op korte afstand van de woning vindt u alle benodigde faciliteiten die een mens zich kan wensen. Er is een leuk aanbod van kroegjes, restaurants en hippe eettentjes, waaronder meatless district, Mook en Morgan & Mees. De Hallen ligt om de hoek, met de parkeergarage, foodmarket en bioscoop. Er is een divers winkelaanbod te vinden. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er 3 supermarkten om de hoek en de Ten Kate markt voor verse producten. Voor ontspanning fietst u in een paar minuten naar het Vondelpark en in 10 minuten fietst u naar het Westerpark.
Kortom, een hele fijne plek om te wonen!

INDELING
Bij binnenkomst valt direct de hoogwaardige afwerking en loft-ogende ruimte op. De afwerking van de vloer, de hoge paneeldeuren (zwart geschilderd), de zwart stalen kozijnen met glas en de originele details zijn een lust voor het oog en geven deze woning bijzonder veel sfeer.

Entree, gang met toegang naar alle vertrekken. De woning is voorzien van een open karakter, heeft hoge plafonds, unieke industriŽle details, zwart stalen kozijnen met cirkel stijl elementen en vloerverwarming.

De ruime en lichte woonkamer (middag- en avondzon) is gelegen aan de voorzijde en geeft toegang tot de prachtige loggia met unieke, zwart metalen kozijnen met glas. De woning heeft een moderne en strakke keuken van de bekende ontwerper PIET BOON. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, t.w. BORA inductie kookplaat met geÔntegreerde afzuiging, oven, koel-vriescombinatie, Quooker en vaatwasser. De slaapkamer is ruim van opzet en voorzien van een op maat gemaakte kastenwand met ladekasten. De slaapkamer kan afgesloten worden net een unieke, zwart stalen schuifdeur met cirkel element met glas.

Ook de badkamer is prachtig gerenoveerd en voorzien van een ligbad, inloopdouche en een wastafel. Het licht in de badkamer komt binnen via wederom een zwart stalen kozijn met een cirkel element met glas. Ook aan de renovatie van het separate toilet, met fonteintje, is bijzonder veel aandacht besteed. Op de hal is een berging gelegen met plaats voor de wasmachine.

Door de gehele woning ligt een prachtige Hongaarse Punt parket vloer met vloerverwarming die enorm veel sfeer en warmte geeft.

Op de begane grond heeft u de beschikking over een eigen fietsenberging.

HIGH-END AFWERKING MET:
- Luxe Piet Boon Keuken.
- Hongaarse houten Punt Vloer met vloerverwarming.
- Marcel Wanders sky garden lampen in badkamer en toilet.
- Diverse zwart stalen kozijnen met cirkel stijl elementen.
- Haiku plafond fan in slaap- en woonkamer.
- Delta Light plafond spots en speakers verwerkt in de woning.

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte 70,2 m2. Meetrapport is aanwezig.
- Luxueus gerenoveerde DESIGN woning.
- Compleet gerenoveerd in 2018.
- Eigen grond.
- Woonkamer en loggia liggen op het westen.
- Verwarming en warm water middels cv combiketel uit 2018.
- Complex met lift.
- Vloerverwarming door de gehele woning.
- Berging op de begane grond.
- De meubels zijn eventueel ter overname.

Vereniging van Eigenaren
De VVE is genaamd "VVE Bilderdijkstraat 77-81". De servicekosten voor deze woning bedragen op dit moment Ä 164,34 per maand. De VVE wordt professioneel beheerd door VVEnl. Er is een huishoudelijk reglemen en een MJOP aanawezig.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
We are proud to present to you this beautifully renovated apartment that was featured in a multiple international award-winning magazine in 2019.

LUXURIOUS AND HIGH-END apartment with gallery located on the 3rd floor in a beautiful building with lift in Amsterdam Oud-West. The property is on PRIVATE LAND, has a storage room on the ground floor and currently has 2 rooms. It is possible to create a third room at the front.

The apartment is located in the hip & happening Oud-west, a very short distance from the Jordaan, the City Centre, the 9-streets, the Hallen, and the bustling Hugo de Groot square. A short distance from the house you will find all the facilities you could wish for. There is a great selection of bars, restaurants, and trendy eateries, including Meatless District, Mook, and Morgan & Mees. De Hallen is around the corner, with multi-storey car park, food market and cinema. There is a diverse range of shops. For daily your shop, there are 3 supermarkets around the corner, and you can get your fresh produce at the Ten Kate market. For relaxation, you can cycle to the Vondelpark in a few minutes and to the Westerpark in 10 minutes.
In short, a great place to live!

LAYOUT
Upon entering, you immediately notice the high-quality finish and loft-like space. The finish of the flooring, the high panel doors (painted black), the black steel window frames, and the original features are a feast for the eyes and give this house plenty of character.

Entrance hall with access to all rooms. The house is open plan, has high ceilings, unique industrial details, black steel window frames with circular elements, and underfloor heating.

From the spacious and bright living room (afternoon and evening sun) at the front, you can access to the beautiful gallery with unique, black metal window frames. The house has a modern and sleek kitchen by well-known designer PIET BOON. The kitchen is fitted with various built-in appliances; BORA induction hob with integrated extraction, oven, fridge-freezer, Quooker, and dishwasher. The bedroom is spacious and fitted with a custom-made full-wall wardrobe with drawers. The bedroom can be closed off by a unique, black steel sliding door with a circular element with glass.

The bathroom has also been beautifully renovated and has a bath, walk-in shower, and a sink. The light in the bathroom enters through another black steel frame with a circular element with glass. A great deal of attention has also been paid to the renovation of the separate toilet with hand basin. There is a storage room in the hall with space for the washing machine.

The entire house has beautiful Hungarian point parquet flooring with underfloor heating that creates a lovely atmosphere and provides plenty of warmth.

Access to the private bicycle shed from the ground floor.

HIGH-END FINISH INCLUDING:
- Luxury Piet Boon Kitchen.
- Hungarian point parquet flooring with underfloor heating.
- Marcel Wanders sky garden lamps in bathroom and toilet.
- Various black steel frames with circular elements.
- Haiku ceiling fan in bedroom and living room.
- Delta Light recessed spotlights and speakers incorporated throughout the apartment.

DETAILS
- Living area 70.2 m2. Measurement report is available.
- Luxuriously renovated DESIGN home.
- Fully renovated in 2018.
- Private land.
- Living room and gallery are westfacing.
- Heating and hot water by central heating combi boiler (2018).
- Complex with lift.
- Underfloor heating throughout the apartment.
- Private storage room on the ground floor.
- The furniture is available to buy from the seller.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-07-26
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1901

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
70 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2

Energie

Energielabel
Klasse C
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Da Costabuurt

De Da Costabuurt is een typisch Amsterdamse woonbuurt. Het Da Costaplein, met bewonersactiviteiten van Da Costa & Co, is een centraal punt in de buurt. Het actieve karakter van de buurtbewoners vertaalt zich in een grote mate van zelfredzaamheid en eigen initiatief. In de Da Costastraat is bijvoorbeeld een speelstraat gekomen, die wordt onderhouden door de buurtbewoners. De buurt heeft veel autochtone bewoners, kleine huizen, veel fietsen, weinig gezinnen en relatief weinig jonge tweeverdieners.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder