Vorige | Volgende

Bilderdijkstraat 93 - 1 1053KM Amsterdam, Da Costabuurt Noord

Vraagprijs € 500.000 

Bouwjaar
1915
Woonoppervlakte
62 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Omschrijving (for English see below)
In voormalig complex van de 'Zuid Hollandsche Bierbrouwery' en gemeentelijk monument uit 1915 een lichte en leuke 3 kamer etagewoning met een terras aan de achterzijde op het oosten van 4,3mx5,6m. Voorzijde twee slaapkamers voorzien van HR++ isolerend glas. Plafondhoogte van 2,94m. Het appartement is in 2014 door studio haver gerenoveerd. Afzonderlijke berging van 6,5m2 op de 4e verdieping.

Indeling:
Entree/hal, toilet, badkamer met douche en wastafel. Woonkamer 8,5x3,65 aan de achterzijde met aparte open keuken ook aan de achterzijde (2014) voorzien van inbouwapparatuur. Openslaande deuren in de woonkamer naar terras aan de achterzijde van 24m2 op het oosten.
En Suite deuren naar de ouderslaapkamer voorzijde (3,21x3,65) en via kleine gang naar 2e slaapkamer (2,95mx1,9m).
door het gehele appartement ligt een lichte eiken lamel parketvloer.

Ligging
Gelegen in stadsdeel Oud West in de directe omgeving van allerlei leuke horecazaken, winkels en hippe koffietentjes. De woning ligt om de hoek van de Kinkerstraat en schuin tegenover het Kwakersplein, waar u niet alleen het zonnige terras van café Du Cap vindt, maar ook supermarkt Marqt en diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen. Een leuke trekpleister in het gebied is 'De Hallen'. Deze oude tramremise bevindt zich op slechts een paar minuten lopen en is volledig omgetoverd tot een bijzonder uitgaansgebied, met o.a. een bioscoop, restaurants een hotel, een bibliotheek en natuurlijk een food market. Daarnaast liggen ook het Vondelpark, de gezellige Jordaan en de Ten Katemarkt op een paar minuten fietsen.

Bijzonderheden:
Eigen grond;
Vereniging van eigenaren Bilderdijkdijkstraat 87 t/m 97 en Da Costakade 106 t/m 110;
De 66 appartementsrechten worden professioneel beheerd door Velzel VvE diensten;
De servicekosten bedragen € 97,52 per maand;
Stand diverse onderhoud reservefondsen per 31-12-2020 € 225.680,-;
Appartementsrecht woning (A-5) omvat 6628/321.695e aandeel en berging (A-40) 462/321.695e;
Levering in overleg (voorkeur januari 2022);
Energielabel A geldig tot 12 augustus 2031;
Vve is bezig met actualiseren van de splitsingsakte m.b.t. terrassen en bergingen die woning zijn geworden.

Description:
In the former South Holland Beer Brewery complex (municipal monument) originally built in 1915, a light and lovely 3-room apartment with an east-facing terrace of 4.3m by 5.6m at the back. At the front, two bedrooms equipped with HR++ insulated glazing. Ceiling height of 2.94m. The apartment was renovated in 2014 by Studio Haver. Separate storage area of 6.5m2 on the 4th floor.

Layout:
Entrance / hallway, toilet, bathroom with shower and sink. Living room 8.5m x 3.65m at the rear with separate open kitchen (2014) also at the rear with built-in appliances. Double doors in the living room to the east-facing terrace at the back of 24m2.
Ensuite doors to the master bedroom at the front (3.21m x 3.65m) and, via a small hallway, to the 2nd bedroom (2.95m x 1.9m).
A light oak laminate parquet floor has been installed throughout the apartment.

Location:
Located in the city district Old West (Oud West) in the direct vicinity of trendy cafés, bars, restaurants and shops. The apartment is located around the corner from the Kinkerstraat and across from the Kwakersplein, where you will not only find the sunny terrace of café Du Cap but also the supermarket Marqt and various shops for your daily shopping. A popular hotspot in the area is ‘De Hallen’. This old tram depot is only a couple minutes’ walk from the apartment and has been converted into a very attractive leisure, entertainment and shopping complex with a cinema, restaurants, a hotel, a library and, of course, a food market. In addition, the Vondel Park, the popular Jordaan and the Ten Kate market can be reached within a few minutes by bike.

Specifications:
Freehold;
Owners’ Association (VvE) Bilderdijkstraat 87 - 97 and Da Costakade 106 - 110;
The 66 apartment rights are managed professionally by Velzel VvE services;
The service charges amount to € 97.52 per month;
Balance of various maintenance reserve funds as at 31-12-2020 € 225,680;
Apartment right (A-5) comprises 6628/321.695th share and storage area (A-40) 462/321.695th;
Date of transfer negotiable (preference for January 2022);
Energy label A valid up to 12 August 2031;
The Owners’ Association is updating the document regarding the splitting up into individual apartments in connection with terraces and storage areas being converted into apartments.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-08-31
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
tussenverdieping
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1915

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
62 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Da Costabuurt

De Da Costabuurt is een typisch Amsterdamse woonbuurt. Het Da Costaplein, met bewonersactiviteiten van Da Costa & Co, is een centraal punt in de buurt. Het actieve karakter van de buurtbewoners vertaalt zich in een grote mate van zelfredzaamheid en eigen initiatief. In de Da Costastraat is bijvoorbeeld een speelstraat gekomen, die wordt onderhouden door de buurtbewoners. De buurt heeft veel autochtone bewoners, kleine huizen, veel fietsen, weinig gezinnen en relatief weinig jonge tweeverdieners.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder