Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Binnen Dommersstraat 25 - I 1013HK Amsterdam, Haarlemmerbuurt West

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Nieuw in de verhuur en beschikbaar per 1 september!! - Binnen Dommerstraat 25-I, 1013HK Amsterdam

Een prachtig gerenoveerd appartement op een toplocatie!
Dit schitterende appartement, is gelegen tussen de Haarlemmerstraat en de Brouwersgracht. Werkelijk alle leuke cafes, restaurants en winkels zijn op loopafstand bereikbaar. Ook het Centraal Station is gemakkelijk te belopen.
Het appartement is helemaal gerenoveerd en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Werkelijk alles is vernieuwd!!
De vloeren zijn voorzien van een gietvloer (deels met vloerverwarming), moderne nieuwe keuken met apparatuur, toilet, ramen met glas-in-lood.

Indeling; 1e etage; entree, woonkamer met open keuken en drie ramen met glas-in-lood aan de voorzijde, slaapkamer aan de achterzijde met een frans balkon en een inloopbadkamer (douche en wastafelmeubel).
Separaat toilet met fonteintje en een wasruimte waar plaats is voor de wasmachine/droger.

Kortom een super leuk appartement voor een werkend persoon of stel.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beautiful fully renovated appartment at a top location! Everything is been renewed in a modern style.

This appartment is located between The Haarlemmerstraat and the Brouwersgracht. All the nice cafes, restaurants and shops are within walking distance. Central Station is also within walking distance. The floors are fitted with a cast floor (partly with underfloor heating), modern new kitchen with appliances, toilet

Layout; 1st floor; entrance, living room with open kitchen, bedroom at the rear with a French balcony and a walk-in bathroom (shower and washbasin).
Separate toilet with hand basin and a laundry room with space for the washing machine/dryer.

Overall a super nice flat for a working person or couple!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-08-27
Status
Onder optie
Aanvaarding
in overleg
Waarborgsom
€ 3000

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906
Specifiek
gestoffeerd

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
60 m²
Bruto inhoud
160 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche, wastafel

Energie

Soort verwarming
c.v.-ketel
Ligging
Aan rustige weg, in centrum
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Haarlemmerbuurt

De Haarlemmerbuurt is het deel van het centrum van Amsterdam tussen de Brouwersgracht, het stukje van het Singel naar het IJ, de Houtmankade en de Zoutkeetsgracht. Hierin liggen ook de Westelijke Eilanden en Wester- en IJdok. De Haarlemmerstraat en Haarlemmerdijk lopen als ader door dit deel van Amsterdam heen en ze bieden tegelijkertijd een belangrijk en gevarieerd winkelgebied dat populair is bij zowel bewoners als bezoekers. Kenmerkend voor deze buurt is de mix van wonen, werken, winkels en horeca. Rust in het centrum: de Westelijke Eilanden De Westelijke Eilanden bestaan uit de Planciusbuurt, Prinseneiland, Realeneiland en Bickerseiland. Het is een rustig woongebied midden in het centrum van Amsterdam, waar ook gewerkt wordt, vooral in de creatieve sector. De historische structuur is nog goed zichtbaar: er zijn nog werven en wonen doet men ‘op’ de eilanden. Wonen in lofts aan het IJ Het relatief jonge Westerdokseiland is vooral een woongebied. Aan het begin van de 21e eeuw werden hier nieuwbouwwoningen en werkplekken opgeleverd. De ligging is fenomenaal; enerzijds is er het water van het Westerdok, met uitzicht op het Prinseneiland. Aan de andere zijde kijkt men uit over het IJ, met aan de rechterzijde het Centraal Station. Grootstedelijk en bijna New York-fähig. Enkele jaren geleden is aan de IJkant ook het IJdok opgetrokken. Hier vind je restaurants, andere horeca en kantoren. Het is tevens de plek waar het Paleis van Justitie zetelt.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder