Vorige | Volgende

Binnendelta 12 1261WZ Blaricum, Bijvanck

Huurprijs € 170 per maand

Bouwjaar
nvt

Omschrijving

Per direct beschikbaar 2 garageboxen in het nieuw gebouwde garagepark II te Blaricum.
GaragePark Blaricum II is gevestigd aan de Binnendelta 12 in Blaricum; een bijzonder groen en parkachtig bedrijventerrein in Het Gooi. Het park ligt pal naast de A27 en heeft dankzij de zeer gunstige ligging voldoende aansluitingen naar Amsterdam, Utrecht, Hilversum en Almere.
De garageboxen zijn circa 18m2 (6 m diep, 3 m breed en 2,5 m hoog) en zijn te gebruiken als opslagruimte, werkruimte of stalling. Door zonnepanelen voorzien van stroom, verlichting en sanitaire voorzieningen. De boxen hebben een eigen postbus.

De garageboxen van GaragePark zijn zeer goed beveiligd en 24/7 toegankelijk. Voorzien van hekwerk met stroomschokbeveiliging, 24/7 camerabewaking, inbraak- en brandbeveiliging per garagebox, aangesloten op een meldkamer en elektronische toegang d.m.v. een keytag. Daarnaast is het park in de avond goed verlicht en er is een parkbeheerder die altijd een oogje in het zeil houdt.


Interesse? We zien uw reactie graag tegemoet.
Het betreft een collegiaal aanbod.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-08-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Blaricum

Blaricum is een oase in de drukke Randstad, op kleine afstand van Amsterdam, Amersfoort en Utrecht. Het dorp ligt tegen Eemnes en Laren aan, enerzijds grenzend aan het water, anderzijds omgeven door het groen met haar heidevelden en fraaie bossen. De oude boerderijen in het dorpshart herinneren aan tijden dat landbouw de voornaamste bron van bestaan in Blaricum was, terwijl de prachtige villa’s eromheen wijzen op een rijke historie. Een grote stroom nationaal en internationaal befaamde kunstenaars vonden in Blaricum inspiratie.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder