Vorige | Volgende

Binnendraaierij 13 1021PP Amsterdam, IJplein e.o.

Bouwjaar
1981-1990
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Binnendraaierij 13,1021 PP AMSTERDAM

Royaal appartement met een schitterend uitzicht over het IJ en de kop van Noord.

Dit modern ingerichte appartement met balkon op het Zuid-Westen beschikt ook over een woonkeuken met aansluitend het balkon, ruime woonkamer en 2 ruime slaapkamers.

Algemeen
Het appartementencomplex met afgesloten entree heeft een actieve VvE en wordt door een professional administrateur beheerd. De ligging is centraal. Door de komst van de Noord-Zuidlijn is het stadsdeel Noord al jaren in opkomst. De grootschalige woningbouw, aanbod van amusement, aanwezigheid van musea, hotels en kwaliteitshoreca zorgen voor een zeer groot palet aan vertier dat het wonen in het Noorden van Amsterdam zeer aantrekkelijk maakt!

Indeling
Entree / hal, slaapkamer 1, badkamer met douche en wastafel, toilet, slaapkamer 2, woonkamer, dichte woonkeuken balkon op het Zuid-Westen met prachtig uitzicht. Berging in de onderbouw v.v. elektra.

Bijzonderheden:
- appartementsrecht
- eigendom belast met erfpacht
- mogelijkheid om erfpacht eeuwigdurend af te kopen na aflopen tijdvak!
- bouwjaar 1981-1990
- balkon op het Zuid-Westen
- woonkeuken v.v. inbouwapparatuur ( losse koelkast)
- berging in de onderbouw
- gezonde VvE
- canon afgekocht tot 15-11-2035
- oplevering in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-01-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981-1990

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: IJplein/Vogelbuurt

De wijk Vogelbuurt-IJplein ligt aan het IJ, aan de oostkant van het Noord-Hollands Kanaal en ten zuiden van de Nieuwendammerdijk. De Vogelbuurt stamt uit de jaren twintig, de buurt rond het IJplein is later gebouwd, in de jaren tachtig. In de wijk ligt ook het Vliegenbos, het oudste stadsbos van Amsterdam. IJplein/Vogelbuurt is ook een zogenoemde focuswijk, waar de overheid extra geld in investeert.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder