Vorige | Volgende

Binnenhof 603 1412LA Naarden

Vraagprijs € 175.000 

Bouwjaar
1984
Woonoppervlakte
52 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

ALGEMENE OMSCHRIJVING
Op loopafstand van station Naarden/Bussum en het centrum gelegen twee-kamer appartement voorzien van lift, balkon op het westen, een prachtig uitzicht over het Spiegel, een berging in de onderbouw en rondom het gebouw voldoende parkeergelegenheid. Het appartementsrecht betreft een "koop goedkoop woning" en is zeer aantrekkelijk voor de starter op de woningmarkt.

INDELING APPARTEMENT
Entree, hal, garderobe, meterkast met 8 groepen en 2 aardlekschakelaars, ruime en lichte woon/eetkamer met een open keuken in een hoekopstelling, aansluitend bevindt zich de slaapkamer met een balkon op het westen, badkamer voorzien van een douche, vaste wastafel, toilet en wasmachine aansluiting.

BERGING
In de onderbouw bevindt zich een berging die is voorzien van elektra.

KOOP GOEDKOOP REGELING
Koop Goedkoop "Koop Goedkoop woningen" zijn betaalbaar doordat de grond niet gekocht maar in erfpacht wordt uitgegeven tegen een aanzienlijke korting. De canon (grondhuur) bij deze woning bedraagt € 160,62 per maand, maar dit bedrag betaalt u pas in het 11e jaar volledig. De korting op de canon is het eerste jaar 100% (gratis dus). Let op, deze canon wordt wel jaarlijk geïndexeerd. Het 2e jaar bedraagt de korting 90%, het 3e jaar 80% etc. Daarnaast is deze canon (grondhuur) fiscaal aftrekbaar. Deze erfpacht wordt uitgegeven door een woningcorporatie en is dus geen particulieren erfpacht. Het kan dus bijzonder gunstig uitvallen in vergelijking met een normale koopwoning. Laat door een hypotheekadviseur een maandlasten-berekening maken en zie het voordeel!

BIJZONDERE KENMERKEN
> Gezonde en actieve VvE
> VvE kosten € 169,- per maand
> Berging in de onderbouw
> Ideale woning voor de starter
> Het gebouw is voorzien van een lift
> Parkeervergunning verkrijgbaar bij de gemeente voor ca € 36,- per jaar

Aanvaarding: in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
--
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1984

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
52 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder