Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bisschopshof 2 1424PK De Kwakel, Langs de Vuurlinie

Bouwjaar
2020
Woonoppervlakte
140 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
310 m²

Omschrijving

Innovatief en duurzaam wonen aan de rand van Uithoorn en de Kwakel in een groene omgeving met prachtig uitzicht? Dat kan in De Kleine Weelde; een groene enclave tussen de Vuurlijn en de Iepenlaan aan de westzijde van Uithoorn/de Kwakel. Op deze plek realiseert Timpaan, in samenwerking met NOAHH architecten, de meest innovatieve woningen van de gemeente Uithoorn en omgeving.

Op twee verschillende grote en groene "hofjes" worden in totaal 20 bijzondere woningen gerealiseerd. De woningen worden in groepjes gebouwd rondom een gezamenlijke binnenplaats die doet denken aan een boerenerf. Je beschikt samen over meer dan 1.200 m2 groen rondom de woningen. Daarnaast heb je gewoon een privétuin aan de achterzijde van de woning. In De Kleine Weelde draait alles om gezond wonen in de groene ruimte en om bijzondere architectuur met een eigentijdse uitstraling.

Bouwnummer BL1 van kavel B:

Deze royale 2/1-kapwoning beschikt over een ruime tuingerichte woonkamer met zowel dubbele openslaande deuren in de achter- als in de zijgevel. De open keuken ligt aan de voorzijde van de woning. Via de hal is de ruime inpandige berging bereikbaar die tevens plaats biedt aan de wasmachine en droger. Op de 1e verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers (resp. 12 en 23 m2), een praktische berging en de badkamer met douche en wastafel. Het 2e toilet is separaat. Op de 2e verdieping is een ruime zolder met vele gebruiksmogelijkheden.

Heb je interesse? neem dan telefonisch contact met ons op voor het maken van een afspraak zodat wij je kunnen informeren over alle ins en outs van dit leuke project.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-01-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
140 m²
Perceeloppervlakte
310 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder